Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Є перша нічия!

НФК «Поділля» здобуло перші очки в чемпіонаті України з футболу серед аматорів, зігравши внічию в рідних стінах проти ФК «Вінниця»

НФК «Поділля» (Хмельницький) – ФК «Вінниця» – 0:0 (0:0)

Арбітри: Дмитро Чернюк – Василь Остапчук, Олександр Ратич (усі – Київська обл.)

НФК «Поділля»: 1. Поправка Олександр – 2. Горобець Максим, 3. Трифонов Віталій, 5. Романюк Артем, 9. Колесников Олексій (6. Шутяк Євген, 86), 10. Федорко Артем, 11. Семенюк Федір (7. Зенін Владислав, 53; 16. Пляхимович Віталій, 90+2), 13. Грицик Дмитро, 14. Петрівський Дмитро (8. Подлюк Артур, 67), 15. Юхимович Дмитро, 18. Ціх Ростислав (кап.). Запасні: 33. Восканян Манук, 12. Пирог Віктор

Головний тренер: Микола Федорко

ФК «Вінниця»: 12. Іван Карабін – 2. Євстафієв Дмитро, 3. Костюк Олександр (13. Іванов В’ячеслав, 69), 4. Борячук Олександр, 7. Заводян Андрій (кап.), 9. Браславський Ярослав (6. Хрищенюк Андрій, 64), 10. Маляренко Ігор (14. Васалатій Владислав, 49), 11. Сорокаліта Дмитро (8. Вілощинський Вадим, 84), 16. Попов Дмитро, 17. Білик Дмитро, 18. Остапенко Дмитро. Запасні: 1. Гурін Олександр, 5. Когут Владислав, 19. Бабій Віталій

Головний тренер: Сергій Руденко

Попередження: Остапенко Дмитро (62)

Сьогодні хмельницьке «Поділля» провело свій черговий поєдинок. В перенесеній грі 3-ого туру чемпіонату України серед аматорів підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрічалися із сусідами по турнірній таблиці, ФК «Вінниця».

Розпочали гру команди дуже обережно, роблячи ставку перш за все на грамотні дії в захисті. Небезпечними пострілами обмінялися Борячук та Семенюк, проте їм відверто забракло точності. Ближче до середини тайму гра пожвавилася, суперники стали демонструвати відкритий футбол, відповідаючи атакою на атаку, що неабияк тішило багаточисленних вболівальників. Відкривати рахунок міг Колесников, проте на щастя для вінничан із забійної позиції пробив поруч із стійкою. «Поділля» додало у швидкості, і невдовзі таки досягло свого зусиллями Семенюка, однак арбітр не зарахував взяття воріт через положення «поза грою» у нападника хмельничан. Під завісу тайму ініціатива перейшла вже до номінальних гостей, які стали створювати небезпечні моменти біля воріт підопічних Миколи Федорка із завидною регулярністю. Змінювати нулі на табло міг Остапенко, який прицільним пострілом під поперечину замикав ідеальну подачу Заводяна від кутового прапорця, проте Поправка в цьому епізоді зіграв надійно. Продемонстрував чудеса воротарської майстерності голкіпер «Поділля» і в наступній атаці, коли парирував підступний удар з дальньої дистанції у виконанні Маляренка. Відповідь хмельничан не змусила на себе довго очікувати. Стовідсоткову нагоду для того аби відзначитись мав Колесников, який холоднокровно пробивав в дальній кут після ефектної скидки Петрівського, однак Олексію зовсім трішки забракло влучності. В наступній атаці близьким до забитого м’яча був Юхимович, проте рятівником вінничан в цьому епізоді виявився Євстафієв, який у самовідданому стилі в останній момент виніс сферу з лінії порожніх воріт.

Не менш захоплюючим видався і другий тайм протистояння. В його дебюті м’яч у власні ворота після чудового флангового прострілу ледь не зрізав Євстафієв, проте нажаль для хмельничан сфера так і не залетіла. Господарі поля не здавалися, і через декілька хвилин відкривати рахунок міг Ціх, який блискучим пострілом зі штрафного метрів з 35-ти цілив у ліву «шістку», однак Карабіну в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Вінничанам вдалося переломити хід поєдинку, що вже невдовзі ледве не знайшло своє відображення у цифрах на табло. Забивати міг Сорокаліта, який метрів з 10-ти потужно пробивав у лівий нижній кут, проте Поправка ціною надзусиль парирував «мертвий» м’яч, зірвавши гучну овацію від вболівальників хмельничан. ФК «Вінниця» не зупинялися, і в наступній атаці той ж таки Сорокаліта мав ще одну стовідсоткову нагоду для того аби відзначитись, однак не зумів в ближньому бою переграти кіпера «Поділля». Продемонстрував страж воріт хмельничан свої неймовірно високі воротарські здібності і через декілька хвилин, врятувавши свою команду від вірного голу після пострілу з близької відстані у виконанні Остапенка. Заключні хвилини зустрічі видалися неймовірно нервовими. Міг забивати Ціх, який розкішним ударом від кутового прапорця закручував круглого у ліву «дев’ятку», однак за вінничан в цьому епізоді зіграла стійка воріт, яка прийняла на себе гарматний постріл у виконанні капітана «Поділля». Майже відразу ледве не спрацювало відоме футбольне правило, проте Хрищенюк на щастя для хмельничан пробив вище воріт із забійної позиції.

У підсумку – нульова нічия. НФК «Поділля» набирає перші очки в чемпіонаті України з футболу серед аматорів. На черзі – перша перемога, і віримо, що відбудеться вона в найближчому матчі команди, який вона проведе у середу, 11-ого червня у рідних стінах проти лідера підгрупи, «Руху» із Винників.

Updated: 04.06.2014 — 20:35

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.