Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3-Поділля» і надалі без втрат!

В матчі 8-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа здобули непросту перемогу над одним із лідерів змагань, «Епіцентром-К»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Епіцентр-К» – 3:1 (1:1)

Арбітри: А. Папірович – Шевчук, Матковська

Голи: Глас (34), Юхимович (50), Зенін (85) – Безвещук (7)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Тимощук, 85), Подлюк (Побережник, 65), Юхимович, Трифонов, Ціх, Шеремета, Мартинюк, Філь, Глас, Розпаченюк (Зенін, 73), Атаманюк (Малишевський, 77)

«Епіцентр-К»: Любий, Овчинніков, Лисий (Береговий, 79), Юхимчук, Мельничук, Девлиш (Невзоров, 69), Атласюк, Самсонюк, Безвещук, Тринадцятко (Гарієвський, 55), Успенський (Олянчук, 59)

У четвер, 26-ого червня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 8-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися з одним із лідерів турніру, міцним «Епіцентром-К».

Активніше гру розпочали номінальні гості, які зуміли вже свою першу осмислену атаку завершити взяттям воріт. Це Безвещук на підступах до карного майданчика «лідерів» ефектним фінтом прибрав захисника і більярдним ударом метрів з 20-ти спрямував сферу точнісінько у ліву «шістку» впритирку із стійкою, не залишивши Поправці жодних шансів – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальний дій підопічних Артема Гласа, які додали в швидкості, і розпочали створювати гольові моменти біля воріт Любого із завидною регулярністю. Вже в наступній атаці зрівнювати цифри на табло міг Атаманюк, який розкішним ударом зльоту у верхній кут замикав чудову передачу з глибини поля – гостей врятувала поперечина. Через декілька хвилин близьким до забитого м’яча був і Розпаченюк, однак рятівником «Епіцентру-К» в цьому епізоді виявився Лисий, який у останній момент зумів зняти м’яч з ноги форварда «лідерів». Підопічні Віктора Власова в ті хвилини діяли переважно другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і майже відразу ця тактика ледве не принесла свої плоди. Подвоювати перевагу своєї команди міг Девлиш, який потужним ударом цілив у праву «шістку» після навісу Овчиннікова, проте Поправці ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Через декілька хвилин оформлювати дубль міг Безвещук, однак не зумів у ближньому бою переграти голкіпера «Спортлідера-3-Поділля». Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Відновив статус-кво Глас, який невідпорно пробив зльоту у ліву «шістку» з середньої дистанції після флангового навісу у виконанні Атаманюка – 1:1. Під завісу тайму забов’язаний був виводити «лідерів» вперед у рахунку Мартинюк, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після розкішної подачі на дальню стійку у виконанні активного Гласа.

Другий тайм видався не менш цікавим. З перших хвилин ініціативою заволоділи номінальні господарі, і вже дуже швидко зуміли схилити шальки терезів на свій бік. Відзначився Юхимович, який ефектним ударом головою переправив сферу у сітку після націленої навісної передачі у виконанні Ціха – 2:1. Гості відповіли небезпечним пострілом у виконанні Овчіннікова – Поправка в цьому епізоді зіграв надійно. «Епіцентр-К» не опускав руки, і через декілька хвилин зрівнювати цифри на табло міг Гарієвський, однак на щастя для «лідерів» Юрій пробив вище воріт із забійної позиції. І саме вкотре в цьому матчі спрацювало відоме футбольне правило. Зенін, який чудово вийшов на заміну, на підступах до карного майданчику «Епіцентру-К» обікрав Атласюка, вийшов віч-на-віч із Любим, і холоднокровним ударом в ліву «шістку» впритирку із стійкою фактично вирішив долю протистояння – 3:1. Підопічні Віктора Власова не здавалися, і під завісу тайму скоротити розрив у рахунку міг Невзоров, який потужно пробивав під поперечину із дальньої дистанції, проте Тимощуку вдалося ліквідувати загрозу.

У підсумку – 3:1 на користь «Спортлідера-3-Поділля», який і надалі продовжує крокувати турнірною дистанцією без очкових втрат. Свій наступний матч підопічні Артема Гласа проведуть у наступний четвер, 2-ого липня. В цей день «лідери» поміряються силами із лідером чемпіонату, норовливою «Ладою».

Updated: 26.06.2014 — 21:27

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.