Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Дострокове чемпіонство «Спортлідера-3»

За тур до завершення внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+» визначилися імена його переможця та призерів

Підходить до свого завершення розіграш внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+». У п’ятницю, 27-ого червня, в спорткомплексі УМВС були зіграні матчі 11-ого туру, за підсумками яких стали відомими імена переможця та призерів турніру. Про все це далі у нашому огляді.

«Вентс» — «Спортлідер-3» — 4:4 (0:2)

Арбітр: Божко

Голи: Святий (39, 41), Побережник (54), Дикий (54) – Глас (11), Філь (24), Сохорук (51, 53)

«Вентс»: Болістовський, Матусов, Святий, Дикий, Побережник, Ілюшин, Іванов, Моцний, Нігловський, Жук, Монастирський, Тафратов

«Спортлідер-3»: Трочинський, Розпаченюк, Сохорук, Глас, Шеремета, Філь

Попередження: Розпаченюк (41)

З перших секунд зустрічі ініціативою заволоділи номінальні гості. Забивати могли Шеремета та Філь, однак чудеса воротарської майстерності у рамці демонстрував Матусов, в обох випадках ціною неймовірних зусиль врятувавши свою команду від вірного голу. «Лідери» продовжували тиснути, і невдовзі таки домоглися свого. Це Глас відгукнувся на чудову передачу Сохорука при розіграші штрафного, і прицільно вдотик пробив у праву «шістку» — 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Другий забитий м’яч «Спортлідера-3» став наслідком блискучої індивідуальної майстерності Філя: Сергій спочатку ефектно прокинув сферу поміж ніг захисника, а потім не зближаючись із воротарем, невідпорно пробив під поперечину – 0:2. «Вентс» не опустив руки після такого початку, і фактично у наступній атаці скорочувати розрив у рахунку міг Дикий, який гарматним пострілом з гострого кута цілив у лівий верхній кут, проте Трочинському в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Під завісу тайму забивати повинен був Побережник, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером.

Другий тайм був не менш цікавим. Доводити рахунок до розгромного міг Глас, який прицільно пробивав у ліву «шістку» після розіграшу штрафного удару – «Вентс» від неприємностей врятувала стійка воріт. Майже відразу ледве не спрацювало відоме футбольне правило. Це Дикий вдотик пробивав під поперечину після скидки Святого – в цьому епізоді каркас воріт допоміг вже «Спортлідеру-3». Підопічні Юрія Болістовського додали в швидкості, і це вже дуже швидко принесло свої плоди. Це Святий чудово зіграв на перехопленні, і холоднокровно пробив в праву «шістку» впритирку із стійкою, змусивши капітулювати Трочинського – 1:2. Забитий м’яч неабияк додав впевненості гравцям «Вентсу», які стали стали наполегливіше діяти в атаці, і через декілька хвилин номінальні господарі змогли відновити паритет. Дубль оформив Святий, ефектно переправивши головою сферу у правий верхній кут після націленої передачі Дикого – 2:2. Відповідь «лідерів» не забарилася. Чудеса воротарської майстерності продемонстрував Матусов, в неймовірному стилі парирувавши удар впритул у виконанні Гласа, а коли вже і він був безсилий, господарів підстрахувала стійка, яка прийняла на себе добивання Сохорука. «Спортлідер-3» не зупинявся на досягнутому, і невдовзі вивів свою команду вперед у рахунку Сохорук, чудово зігравши на дальній стійці після прострілу Гласа – 2:3. «Лідери» не збавляли обертів, і через декілька секунд оформив дубль Сохорук, якому залишалося лише з кількох метрів влучити у порожню рамку після розкішної передачі Гласа в центр карного майданчику – 2:4. «Вентс» не знітився, і вже дуже швидко скоротив відставання до мінімуму Побережник, невідпорно пробивши в ліву «дев’ятку» з гострого кута після скидки Святого – 3:4. Підопічні Юрія Болістовського кинулися відіграватися, перейшовши на гру в п’ять польових, і під завісу матчу змогли врятуватися від поразки. Це Дикий наважився на удар з центру майданчика, і сфера після рикошету від когось із захисників гостей затріпотіла у сітці – бойова нічия з рахунком 4:4, яка за тур до завершення змагань робить «Спортлідер-3» недосяжним для конкурентів у боротьбі за золоті нагороди.

«Спортлідер-2» — «Хмельницькі делікатеси» — 3:7 (1:2)

Арбітр: Божко

Голи: Атаманюк (7), Жаріков (30, 41) – Сиворог (6, 33, 40), Криськов (15), Середюк (30), Никонюк (43), Палійчук (46)

«Спортлідер-2»: Тимощук, Атаманюк, Жаріков, Гураль, Муригін, Стасишин, Грушкевич

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Никонюк, Криськов, Сиворог, Басков, Палійчук, Середюк, Чубатий

Вже перша осмислена атака в матчі завершилася взяттям воріт. Відкрив рахунок в матчі Сиворог, який прицільним ударом під поперечину замкнув націлену передачу з кутового у виконанні Середюка – 0:1. Підопічні Романа Шевчука відповіли відразу. Відновив паритет Атаманюк, з кількох метрів вразивши порожню ціль після розкішного прострілу Жарікова на дальню стійку – 1:1. Впродовж наступних кількох хвилин небезпечними ударами обмінялися Жаріков та Сиворог, проте на висоті були голкіпери обох команд. Гості зуміли перехопити ініціативу, і стали створювати небезпечні моменти біля воріт Тимощука із завидною регулярністю. Близьким до забитого м’яча був Сиворог, який ефектно пробивав з розвороту у лівий верхній кут, однак в цьому епізоді за «лідерів» зіграв каркас воріт. Майже відразу ледве не спрацювало відоме футбольне правило, проте Жаріков не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Самчуком. «Делікатеси» додали в русі, і невдовзі цілком заслужено змогли схилити шальки терезів на свою користь. Вивів свою команду вперед у рахунку Криськов, який прицільним ударом в правий верхній кут замкнув чудову передачу на дальню стійку у виконанні Сиворога – 1:2. Під завісу тайму закріплювати перевагу гостей у рахунку міг Палійчук, проте «Спортлідер-2» вкотре в цій грі від неприємностей врятував каркас воріт.

Основні події відбулися у другому таймі. Активніше його розпочали підопічні Романа Шевчука, і вже дуже швидко змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Атаманюк чудовим пасом вивів на ударну позицію Жарікова, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у протихід голкіперу – 2:2. Гості відповіли відразу. Це Середюк чудово зіграв на перехопленні і невідпорно пробив під поперечину – 2:3. Далі своє вагоме бомбардирське слово сказав Сиворог, які протягом кількох хвилин двічі розписався у воротах Тимощука, довівши рахунок до розгромного – 2:5. Підопічні Романа Шевчука додали в швидкості, і зусиллями Жарікова змогли відродити інтригу, однак останнє слово в цій грі все одно залишилося за «делікатесами», які завдяки влучним ударам Никонюка та Палійчука довели справу до впевненої перемоги – 7:3 на користь «Хмельницьких делікатесів», проте цей успіх їм ніяких дивідендів в турнірному плані не приніс: підопічні Романа Яковенка виборюють третю сходинку, а срібні нагороди здобуває «Спортлідер-2».

Турнірна таблиця після 11-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
5:3 3:0 10:1 11 8 1 2 63-34 25
2:3 7:3 5:4
8:4 8:5 9:4
2:3 4:4
2
Спортлідер-2
3:5 5:3 13:2 11 7 0 4 64-49 21
3:2 4:7 10:3
4:8 7:6 9:4
3:2 3:7
3
Хмельницькі делікатеси
0:3 3:5 7:2 11 5 0 6 55-53 15
3:7 7:4 5:4
5:8 6:7 5:2
7:3 7:8
4
Вентс
1:10 2:13 2:7 11 1 1 9 38-84 4
4:5 3:10 4:5
4:9 4:9 2:5
4:4 8:7

Матчі останнього, дванадцятого, туру відбудуться у суботу, 28-ого червня. В цей день зустрінуться “Спортлідер-2″ та “Вентс”, а також поміряються силами “Хмельницькі делікатеси″ та “Спортлідер-3″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 14:30. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками цікавого завершення наших змагань!

А на завершення – фотоогляд 11-ого туру змагань:

Updated: 28.06.2014 — 09:48

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.