Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«ОДЕК» – НФК «Поділля». Анонс

Чи вдасться підопічним Миколи Федорка на мажорній виступ завершити виступ в чемпіонаті України серед аматорів?

У середу, 9-ого липня, хмельницьке «Поділля» проведе свій заключний поєдинок в розіграші чемпіонату України з футболу серед аматорських команд. В рамках 10-ого туру змагань підопічні Миколи Федорка у містечку Оржів, що на Рівненщині, поміряються силами із діючим переможцем турніру, місцевим «ОДЕКом».

До гри суперники підходять у бойовому настрої. Хмельничани свій попередній поєдинок проводили у Вінниці, де протистояли футбольному клубу із однойменною назвою. Господарі поля, заведені несамовитою підтримкою рідної торсиди, дуже активно розпочали матч, і вже дуже швидко змогли повести у рахунку. Відзначився Маляренко, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із Поправкою – 0:1. Не встигли подоляни як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Перевагу вінничан подвоїв Браславський, невідпорно пробивши впритирку із стійкою з середньої дистанції – 0:2. Господарі не зупинялися, і на початку другого тайму оформив дубль активний Маляренко, з кількох метрів вразивши ціль після розіграшу кутового – 0:3. Підопічні Миколи Федорка не знітилися після такого початку, і вже дуже швидко скоротив розрив у рахунку Зенін, замкнувши прицільним пострілом в дальній кут блискучу передачу з глибини поля у виконанні Грицика – 1:3. В заключні хвилини суперники створили вдосталь гольових моментів, однак цифри на табло залишилися незмінними. В підсумку – поразка з рахунком 1:3.

«ОДЕК», який жахливо розпочав чемпіонат, в останніх поєдинках зумів суттєво покращити своє турнірне становище, і ще зберігає шанси на вихід у фінальну частину змагань. Основою вдалих результатів є неймовірні морально-вольові якості помножені на підозрілу прихильність від «людей в чорному», які призначили аж 3 (!) пенальті у ворота суперників оржівців у двох останніх матчах! Наразі «ОДЕК» має надію на вихід у фінальну частину – згідно регламенту, в грі проти «Поділля» діючому чемпіону потрібно не просто перемагати, а зробити це з розгромним рахунком, аби обійти за різницею забитих та пропущених ФК «Вінницю», яка наразі обіймає другу сходинку в табелі про ранги.

Не можна не оминути зустріч першого кола між цими суперниками, яка відбулася у Хмельницькому, і завершилася справжнім скандалом. Що ж до самої гри, то вона була маловидовищною. Під проливним дощем, який тривав на протязі усього матчу, командам було досить важко продемонструвати свої найкращі якості, отож логічно, що основна загроза здебільшого виникала після розіграшу стандартних положень та дальніх ударів, проте на висоті були голкіпери обох команд. В’язка боротьба на полі продовжувалася до 73-ої хвилини, коли не розпочалося найцікавіше… Через «дії» гостей, які весь другий тайм апелювали до арбітра, мовляв «нам темно, ми нічого не бачимо», рефері прийняв досить радикальне рішення – зупинити гру. Майже відразу на стадіоні «Поділля» було ввімкнене штучне освітлення, проте арбітр не наважився продовжувати матч, посилаючись на те, що нібито «не бачить розмітки»! Навіть вболівальники «Поділля» просили гравців з Рівненщини вийти та дограти, але ті все твердили: «Нам погано видно». А коли чули у відповідь: «А футболістам «Поділля» краще видно?», тікали у роздягальню. Якось не по-чемпіонськи це… Суперечки тривали хвилин 30, аж поки головний рефері не прийняв остаточного рішення – «гейм овер», що відверто «змазало» початок футбольного сезону у нашому місті. Пізніше КДК «нагородила» хмельничан технічною поразкою, мотивуючи це неналежною організацією матчу, фактично подарувавши «ОДЕКу» три очки, які, як виявилося пізніше, стали вирішальними для продовження боротьби за вихід у фінальний етап змагань, і очевидно, що в середу гравці «Поділля», на яких на відміну від клубу із Оржіва,  вже не тисне психологічний бар’єр, зроблять усе можливе, аби поквитатися за те прикре недорозуміння і на мажорній ноті завершити свій дебютний сезон на подібному рівні.

Чиї ж амбіції виявляться більшими побачимо вже у середу, 9-ого липня. Звіт про перепитії поєдинку очікуйте на нашому сайті.

Updated: 08.07.2014 — 10:06

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.