Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Порція досвіду для аутсайдера від «Спортлідера-3-Поділля»

В матчі 14-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа виявилися сильнішими за «Хмельницькі делікатеси»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Хмельницькі делікатеси» – 4:1 (2:0)

Арбітри: Кузнєцов – Лоза, Беринда

Голи: Юхимович (33), Колесников (45), Полупан (54), Шутяк (70) – Гончарук (89)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Восканян, 54), Ціх, Трифонов, Побережник, Роговський, Юхимович (Сохорук, 65), Глас, Романюк, Полупан, Розпаченюк (Соколюк, 70), Колесников (Шутяк, 59)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Сиворог, Юхимчук, Туз (Палійчук, 63), Муравський (Сас, 61), Попроцький (Басков, 75), Ярмаш, Гончарук, Ірклієнко (Атласюк, 59), Горбієвський (Ткачук, 54), Журко (Лисенко, 46)

Попередження: Юхимович (44)

У четвер, 7-ого серпня, свій черговий поєдинок в чемпіонаті Хмельницького з футболу провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 14-ого туру змагань підопічні Артема Гласа зустрічалися із дебютантом турніру, «Хмельницькими делікатесами», які перед звітним двобоєм замикали турнірну таблицю.

Перший небезпечний момент в грі створили номінальні господарі. Відкривати рахунок повинен був Колесников, який після філігранної передачі з глибини поля вийшов віч-на-віч із голкіпером, однак не зміг в ближньому бою переграти Самчука. «Лідери» продовжували володіти ініціативою, і через декілька хвилин змінювати нулі на табло міг Глас, який спочатку в ефектному стилі обіграв двох захисників, а потім блискуче пробивав з розвороту у праву «шістку» із-за меж карного майданчику, проте страж воріт номінальних гостей і в цьому епізоді проявив чудеса воротарської майстерності, в неймовірному стрибку врятувавши свою команду від вірного голу. Підопічні Романа Яковенка відповіли небезпечним ударом головою у виконанні Ярмаша після розіграшу кутового, однак юному нападнику «делікатесів» забракло влучності. Майже відразу ледве на спрацювало відоме футбольне правило, проте Колесников відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після розкішного прострілу в центр штрафного майданчику у виконанні Гласа. «Лідери» продовжували тиснути, і невдовзі заслужено досягли свого. Відкрив рахунок у матчі Юхимович, який прицільним ударом головою у лівий верхній кут замкнув відмінний навіс з кутового від Гласа – 1:0. В наступній атаці подвоювати перевагу своєї команди міг Полупан, який гарматним пострілом з 20-ти цілив точнісінько у ліву «шістку», однак Самчуку ціною надзусиль врятувати загрозу. Через декілька хвилин близьким до голу був Колесников, який ефектним ударом зльоту завершував елегантну скидку активного Гласа, проте в цьому епізоді за «делікатеси» зіграла стійка. Номінальні гості, які здебільшого діяли другим номером, зробили ставку на швидкі контратаки, і ця тактика під завісу тайму ледве не принесла свої плоди. Після довгої передачі із власної половини поля стовідсотковий гольовий момент був у Ярмаша: прудконогий нападник «Хмельницьких делікатесів» спочатку перекинув сферу через Поправку, який невпевнено зіграв на виході, а потім… пробив повз незахищену рамку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Ціх розкішною передачею після розіграшу штрафного удару знайшов на дальній стійці Колесникова, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у протихід голкіперу – 2:0.

Друга половина матчу видалася не менш цікавою. Вже в її дебюті доводити рахунок до розгромного міг Романюк, який прицільно пробивав у лівий нижній кут після націленої передачі Полупана у центр воротарського, однак Самчуку ціною надзусиль вкотре в цій грі вдалося ліквідувати загрозу. Гості відповіли небезпечним пострілом у виконанні Попрацького – Поправка зіграв надійно. «Лідери» додали в швидкості, і небезпечні моменти біля воріт підопічних Романа Яковенка стали виникати із завидною регулярністю. Забивати могли Розпаченюк та Колесников, проте вище всяких похвал продовжував діяти у рамці страж воріт гостей, раз по раз рятуючи своїх партнерів. Підопічні Артема Гласа не зупинялися на досягнутому, і вже дуже швидко втілили свою ігрову перевагу у черговий забитий м’яч. Полупан ніби стрімких вихор промчався по правому флангу, і невідпорно пробив з кута карного майданчику точнісінько у лівий верхній кут, не залишивши жодних шансів голкіперу команди-суперника – 3:0. Не встигли «делікатеси» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені були розпочинати з центру поля. Більш ніж вагому перевагу своєї команди закріпив Шутяк, влучним ударом в дальній кут завершивши вишукану багатоходівку «лідерів» – 4:0. Останні хвилини проходили за невеличкої переваги вже підопічних Романа Яковенка, які спромоглися підсолодити гіркоту власної поразки голом престижу. Відзначився Гончарук, який невідпорно пробив в дальній кут після націленої передачі Лисенка.

У підсумку – впевнена перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 4:1. Підопічні Артема Гласа і надалі продовжують впевнено лідирувати у змаганнях, випереджаючи «Ладу», яка знаходиться на другому щаблі в табелі про ранги, на п’ять очок.

Свій наступний поєдинок «Спортлідер-3-Поділля» проведе наступного четверга, 14-ого серпня. В цей день «лідери» поміряються силами із «ДЮСШ-Україною».

 

Updated: 08.08.2014 — 03:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.