Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Ураган» – «Спортлідер+». Анонс

Яким видасться старт нового сезону для підопічних Віктора Мглинця?

Ось і дочекалася футзальна громадськість старту нового сезону у вітчизняній Екстра-лізі. Формально він розпочався ще 30-ого серпня, коли у Харкові відбувся поєдинок за Суперкубок України, однак вже цієї суботи, 6-ого вересня, у п’яти містах будуть зіграні матчі стартового туру чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги.

Хмельницький «Спортлідер+» в першому турі змагань волею календаря зіграє із діючим бронзовим призером турніру, івано-франківським «Ураганом», який суттєво змінив свій склад у літнє міжсезоння. Через скорочення бюджету клубу, у лавах «драконів» залишилося лише чотири гравці бронзового зразка минулорічного сезону: Роман Колток, Роман Кіндратів, Андрій Сімка та Орест Боргун. Варто згадати і про рокіровку на тренерському містку – команду очолюватиме Іван Скіцко, який змінив на цьому посту Сергія Гупаленка. Основу «Урагану» цьогоріч складе минулорічний дубль, який вдало зарекомендував себе в минулому сезоні у Першій лізі, потрапивши у вісімку кращих колективів за його підсумками. Відзначимо, що омолоджені франківці на високому рівні пройшли підготовку до нового сезону, достойно виступивши на передсезонних на турнірах – на Кубку СВОБОДИ «Ураган» став третім, а на «Кубку Львівщини» посів друге місце. Як і в Хмельницькому, так і в Львові підопічні Івана Скіцка постали дуже мобільною та зіграною командою, і очевидно, що «лідерам» стартовий поєдинок сезону 2014/2015 легкого життя точно не обіцяє.

Тепер поговоримо про хмельницький клуб, який також на дуже високому рівні провів підготовку до нового сезону. Генеральна репетиція перед його стартом видалася вдалою – «лідери» спочатку тріумфували на домашньому Кубку СВОБОДИ, а через тиждень підтвердили свій високий клас у місті Лева, здобувши головний трофей «Кубку Львівщини-2014». Впевнений, що ці перемоги вселили психологічну впевненість у команду, і тепер суперникам грати з хмельничанами буде ой як непросто.

Крім того варто відзначити новачків хмельницького клубу. До команди приєдналися Володимир Удовиченко (останній клуб – “Буран-Ресурс”), Олександр Педяш, який до цього захищали кольори харківського «Моноліту», а також Андрій Копко, який раніше виступав у ФК «Одеса». Усі новачки мають дуже хороший потенціал, і блискуче зарекомендували себе на передсезонних зборах. Віримо, що вони не раз будуть прославляти ім’я хмельницької команди своєю чудовою грою у футболці «Спортлідера+».

Загалом історія офіційних зустрічей «Спортлідера+» та «Урагану» налічує вісім протистоянь. В п’яти з них успіх був на боці «драконів», одного разу тріумфували хмельничани, ще два матчі завершилися внічию. Віримо, що вже завтра підопічним Віктора Мглинця вдасться покращити цей баланс – «Спортлідер+» двічі відчув смак перемог над франківцями у передсезонних турнірах (3:2 у Хмельницькому, 5:2 у Львові – прим. автора), і очевидно, що хмельничани зроблять усе можливе, аби розвити цю тенденцію і у стартовій грі нового сезону.

Однак усі крапки над «і» безпосередньо розставить сама гра, яка відбудеться в суботу, 6-ого вересня. За перепитіями подій на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті у режимі онлайн.

Статистика протистоянь:

13.10.2012. «Спортлідер+» – «Ураган» – 2:3 (1:1)

Голи: Цой, Заворотний – Будняк–2, Королишин

15.01.2013. «Ураган» – «Спортлідер+» – 4:1 (3:0)

Голи: Павлюк, Додо, Роніньо, Валєнко – Ткачук

20.02.2013. «Спортлідер+» – «Ураган» – 4:4 (2:2)

Голи: Калуков–2, Фетько, Ткачук – Сімка–4

15.04.2013. «Ураган» – «Спортлідер+» – 6:3 (2:0)

Голи: Валєнко–2, Сімка–2, Кіндратів, Роніньо – Цой–2, Сондак

04.11.2013. «Спортлідер+» – «Ураган» – 3:4 (1:2)

Голи: Калуков, Засенко, Сондак – Сімка–2, Будняк, Роніньо

21.12.2013. «Ураган» – «Спортлідер+» – 2:2 (1:1)

Голи: Валєнко, Шотурма – Сондак, Фетько

02.03.2014. «Спортлідер+» – «Ураган» – 0:4 (0:2)

Голи: Сімка–2, Шотурма, Морено

03.05.2014. «Ураган» – «Спортлідер+» – 3:4 (3:1)

Голи: Валєнко, Морено, Шотурма – Фетько – 2, Рибак – 2

 

Updated: 05.09.2014 — 06:52

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.