Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Прокуратура-УМВС» та «Спортлідер-3-Поділля» сильнішого не визначили

В матчі 18-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа поділили очки з амбітною «Прокуратурою-УМВС»

«Прокуратура-УМВС» – «Спортлідер-3-Поділля» – 1:1 (1:0)

Арбітри: Маляр – Лоза, Зощук

Голи: Грищук (12) – Арт. Подлюк (88)

«Прокуратура-УМВС»: Лозінський, Діброва, Щиголь, Розгон, Красножон (Танчук, 79), Дияк, Анд. Подлюк, Самсонов, Слободян, Шлапак

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Трифонов (Філь, 46), Побережник (Соколюк, 60), Роговський, Арт. Подлюк, Шеремета, Глас, Романюк, Полупан, Сохорук (Зенін, 56), Колесников (Шутяк, 68)

Попередження: Грищук (33), Щиголь (74) – Глас (72), Романюк (75), Соколюк (84)

Вилучення: Грищук (72, повторне попередження)

У четвер, 4-ого вересня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 18-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із середняком змагань, «Прокуратурою-УМВС».

Перший небезпечний момент в зустрічі створили номінальні господарі. Красножон наважився на удар з-за меж карного майданчику, і бути б біді, якби не Глас, який у підкаті перевів сферу на кутовий. Як далі виявилося, цей кутовий став фатальним для «лідерів». Слободян виконав подачу на ближню стійку, не ніким не прикритий Грищук з кількох метрів вколотив сферу у ліву «дев’ятку» – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатаром атакувальних дій підопічних Артема Гласа, які суттєво додали в швидкості, створюючи небезпечні моменти біля воріт опонента один за одним. Вже через декілька хвилин зрівнювати цифри на табло міг Шеремета, який розкішним обвідним ударом в правий верхній кут метрів з 20-ти замикав чудову скидку Гласа, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Лозінський, в неймовірному стрибку врятувавши свою команду від вірного голу. В наступній атаці забивати забов’язаний був Сохорук, проте відверто вибачив суперника, з кількох метрів влучивши прямісінько у воротаря після ювелірного прострілу на дальню стійку у виконанні Романюка. «Каноніри», які в ті хвилини діяли переважно другим номером, робили ставку на швидкі контратаки, і відзначимо, що ця тактика майже відразу ледве не принесла свої плоди. Після навісної передачі Грищука на ударній позиції виявився Щиголь, однак чудово в цьому епізоді зіграв Поправка, до мінімуму скоротивши кут обстрілу, і врятувавши свою команду. Завершення тайму проходило у відчайдушних атаках гостей, які повністю контролювали хід подій на полі. Близьким до забитого м’яча був активний Шеремета, який чудовим пострілом метрів з 30-ти цілив у ліву «шістку» – за «канонірів в цьому епізоді зіграла стійка. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і перед свистком на перерву забивати повинен був Полупан, який з кількох метрів розстрілював ворота після пасу Побережника, проте знову вище всяких похвал зіграв Лозінський, в неймовірному стрибку парирувавши удар з близької відстані у виконанні нападника гостей.

Друга половина матчу видалася не менш цікавою. Забивати міг Філь, який вийшов віч-на-віч після чудового пасу врозріз від Колесникова із глибини поля, але Сергій свій шанс змарнував, не зумівши в ближньому бою переграти кіпера «канонірів». Господарі відповіли небезпечним пострілом Грищука під поперечину – Поправка зіграв надійно. Пристрасті на полі загострювалися, і заради того, щоб їх приборкати та заскокоїти гру, арбітр був змушений витягати із своєї кишені картки. Одна з них виявилася червоною – залишив номінальних господарів вдесятьох Олександр Грищук. Розпочавши діяти в більшості, «лідери» стали більше володіти м’ячем, буквально «закривши» свого опонента у карному майданчику. Гострий момент був у Шеремети, який гарматним пострілом цілив під поперечину метрів з 25-ти – Лозінський зумів ліквідувати загрозу лише з другої спроби. Врятував свою команду Олександр і в наступному епізоді, парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару зльоту у праву «шістку» у виконанні Романюка. Підопічні Артема Гласа не зупинялися на досягнутому, і вже дуже швидко змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч – Філь ювелірною навісною передачею за спини захисникам вивів на ударну позицію Подлюка, і Артур зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши в ліву «шістку» – 1:1. До завершення матчу суперники обмінялися ще кількома випадками, однак рахунок на табло залишився незмінним.

В підсумку – бойова нічия з рахунком 1:1. Свій наступний поєдинок підопічні Артема Гласа проведуть наступного четверга, 11-ого вересня. В цей день «Спортлідер-3-Поділля» зустрінеться із «Епіцентром-К».

Updated: 05.09.2014 — 08:32

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.