Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3-Поділля» достроково оформлює чемпіонство!

Здолавши за тур до завершення змагань непоступливу «Феміду-НК», підопічні Артема Гласа стали недосяжними для конкурентів у чемпіонській гонці

«Спортлідер-3-Поділля» – «Феміда-НК» – 3:2 (2:1)

Арбітри: Маляр – Жмурко, А. Папірович

Голи: Ціх (29, 43, пен.), Подлюк (78) – Семенюк (45+2, пен.), Гуменюк (75)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Роговський, Романюк, Ціх (Шутяк, 89), Побережник, Філь (Соколюк, 79), Полупан (Подлюк, 72), Трифонов, Сохорук (Колесников, 46), Юхимович, Зенін (Шеремета, 60)

«Феміда-НК»: Паславський, Бойко, І. Кореганов, Блажко (Гребенюк, 86), Бабак, Піхотко (Ошовський, 86), Гуменюк (Костецький, 57), А. Кореганов (Ільчук, 55), Бродзянський, Семенюк

Попередження: Трифонов (90+3) – А. Кореганов (28), Гуменюк (74)

У четвер, 25-ого вересня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В матчі 21-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися з одним із грандів міського футболу, амбітною «Фемідою-НК», яка напередодні звітного двобою посідала третю сходинку у турнірній таблиці змагань.

Розпочали активніше гру номінальні господарі. Міг відкривати рахунок у матчі Зенін, але рятівником «фемідівців» виявився Іван Кореганов, який у останній момент у відчайдушному підкаті вибив сферу з-під ніг нападника «Спортлідера-3-Поділля». Відповідь підопічних Едуарда Щепанського не змусила на себе довго очікувати. Янчук після розіграшу кутового удару знайшов на дальній стійці Гуменюка, і той вдотик пробивав у праву «шістку», однак Поправка зіграв надійно. Суперники продовжували діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що приносило неймовірне задоволення багаточисленній глядацькій аудиторії. Спочатку забивати міг Семенюк, який спочатку ефектним фінтом пошив у дурні Побережника, а потім з розвороту пробивав у лівий нижній кут, але на щастя для «лідерів» не зміг вразити фактично незахищену ціль. Господарі відповіли небезпечним пострілом Ціха зі штрафного, проте капітану «Спортлідера-3-Поділля» зовсім трохи забракло влучності. Підопічні Артема Гласа додали в швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. На 29-ій хвилині матчу господарі заробили право на небезпечний штрафний удар поблизу воріт «Феміди-НК». Взявся його виконувати Ціх, і ніби рукою поклав сферу точнісінько у лівий верхній кут – 1:0!!! Через декілька хвилин подвоювати перевагу своєї команди міг Юхимович, який ефектним ударом головою у праву «шістку» замикав націлену подачу від Ціха, проте в цьому епізоді чудеса воротарської майстерності продемонстрував молодий Паславський, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч та врятувавши своїх партнерів від очевидного голу. Номінальні господарі продовжували тиснути, і через декілька хвилин отримали право на пробиття пенальті після гри Бойка рукою у власному карному майданчику. Ціх з «позначки» був невблаганним – 2:0. «Фемідівці» не опустили руки, і під завісу тайму змогли відродити інтригу. Після розіграшу штрафного сфера знайшла руку Зеніна у карному майданчику «лідерів», і головний арбітр зустрічі, Віталій Маляр, вдруге в цьому матчі призначив пенальті. «Вирок» взявся виконувати Федір Семенюк, і холоднокровно пробивши у праву «шістку» скоротив відставання до мінімуму – 2:1.

Друга половина матчу розпочалася з атак номінальних гостей, які вже дуже швидко могли зусиллями Блажка зрівнювати рахунок на табло, але рятівником «лідерів» виявився Юхимович, який в останній момент у відчайдушному підкаті зміг заблокувати вбивчий удар нападника «Феміди-НК». Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Знімати усі питання щодо переможця в цій зустрічі міг Подлюк, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Паславським. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Костецький розкішним пасом знайшов на дальній стійці Гуменюка, який вдотик пробив у лівий нижній кут – 2:2. «Лідери» не знітилися, і вже через декілька хвилин змогли схилити шальки терезів на свою користь. Після розіграшу штрафного удару Колесников ефектно головою переправив сферу на набігаючого Подлюка, якому не склало особливих зусиль з кількох метрів вразити фактично незахищену ціль – 3:2. На останніх хвилинах невтомний Подлюк мав дві стовідсоткові нагоди, аби довести рахунок до розгромного, але спочатку врятував свою команду Паславський, а коли вже і він був безсилим, на допомогу йому прийшла стійка.

У підсумку – непроста перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 3:2, яка за тур до завершення змагань зробила підопічних Артема Гласа недосяжною від конкурентів у чемпіонській гонці. Свій заключний поєдинок у турнірі «лідери» проведуть наступного четверга, 2-ого жовтня. В цей день «Спортлідер-3-Поділля» поміряється силами із «Феніксом+».

Updated: 25.09.2014 — 22:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.