Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: інтрига загострюється

Чергові матчі стадії плей-офф в дивізіонах 2 та 3 видалися неймовірно напруженими

Входить у вирішальну стадію розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Минулого вік-енду відбулися чергові матчі стадії плей-офф в дивізіонах 2 та 3, за підсумками яких визначилися імена більшості учасників півфінального етапу турніру. Про все це і не тільки далі у нашому огляді.

«Тетра-2-Філтекс» – «Спорттовари.cоm-Менс-2» – 5:8 (2:5)

Арбітри: Жмурко, Бондарь

Голи: Ярославський (10), Вакух (15), Якубовський (22), Мельник (23), Дацишин (25) – Присяжнюк (3, 12, 35, 42, 45), Гнатюк (29, 42, 45)

«Тетра-2-Філтекс»: Холодецький, Підлісний, Мельник, Вакух, Дацишин, Васильчук, Ярославський, Якубовський

«Спорттовари.com-Менс-2»: Мадзяновський, Допералов, Побута, Ремушевський, Присяжнюк, Гнатюк, Андреєв, Дядюк, Лісоводський, Лисий

З перемоги у розіграші Кубку Надії стартували «Спорттовари.com-Менс-2», які здобули вольові перемогу над «Тетрою-2-Філтексом». Перший тайм впевненіше провела «Тетра-2-Філтекс», яка пішла на перерву із вагомим гандикапом у три забиті м’ячі. Мабуть, номінальні господарі вже подумки розпочали перемогу, чим сповна скористалися Гнатюк і компанія, які провівши в другій половині шість «сухих» м’ячів у ворота Холодецького схилили шальки терезів на власну користь – вольова перемога «Спорттовари.com-Менс-2» із рахунком 8:5.

«ДБК» – «Фаворит» – 2:2 (1:1)

Арбітри: Бондарь, Жмурко

Голи: Рибчинський (22, 42) – Савчук (13, 32)

«ДБК»: Сурков, Рибчинський, Габатель, Чепурний, Фурик, Гаврищишин, Яцков, Бачинський, Баштанюк, Божек, Сергійчук

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Савчук, Веселовський, Р. Огороднічук, Д. Огороднічук, Стець, Бондарчук

Попередження: Стець (13)

Продовжував програму ігрового вік-енду в дивізіоні 2 поєдинок Кубку Виклику між «ДБК» та «Фаворитом». Ближче до завершення зустрічі кращими шанси на підсумковий успіх виглядали у номінальних гостей, які володіли мінімальною перевагою у рахунку, однак «домобудівельники», проявивши неймовірні морально-вольові якості, після влучного удару Рибчинського таки зуміли врятуватися від поразки – бойова нічия із рахунком 2:2.

«Прикордонник» – «Бамбук» – 1:3 (0:0)

Арбітри: Зощук, Жмурко

Голи: Мельников (30) – Дилоян (40), Кушнірук (46, 50)

«Прикордонник»: Ільков, Мельников, Пулькін, Дьомін, Нікішов, Симчишин, Романів, Власов, Собко

«Бамбук»: Гарбар, Олесь, Кучерук, Кульбачний, Дилоян, Кушнірук, Бабій, Бортник

Попередження: Пулькін (11), Нікішов (44) – Кульбачний (9)

Напруженим видався матч між «Прикордонником» та «Бамбуком». Перший тайм завершився без забитих м’ячів, отож найцікавіше відбулося на майданчику після перерви. Активніше другу половину розпочали «прикордонники», які вже дуже швидко повели у рахунку після голу Мельникова, на що номінальні гості відповіли влучним ударом у виконанні Дилояна. Надалі рівна гра справедливо знаходила своє відображення у цифрах на табло, і здавалося, що серії пенальті не уникнути, але зовсім іншої думки на рахунок цього був Кушнірук, який дублем у власному виконанні під завісу гри схилив шальки терезів на користь своєї команди – 3:1 на користь «Бамбука», і долю путівки до півфіналу вирішить третій матч між цими суперниками.

«Патріот» – «Ротор-2» – 1:1 (0:1) пен. 5:3

Арбітри: В. Папірович, Зощук

Голи: Марчук (40) – Сьомін (22)

«Патріот»: Дубінін, Коротун, Атласюк, Папроцький, Палійчук, Марущак, Романов, Микитюк, Дрижа, Марчук, Вольський

«Ротор-2»: Данилюк, Камінський, Главацький, Мельник, Олексійчук, Морозов, Ісхаков, Сьомін, Гриньков, Логвіненко, Шатілов, Дащук, Рудоман

Попередження: Шатілов (15), Сьомін (41)

Першим півфіналістом змагань в дивізіоні 2 став «Патріот», який і в другій грі чвертьфінальної серії здобув непросту перемогу над «Ротором-2». Впевненіше гру ж розпочали номінальні гості, які ближче до завершення першого тайму повели у рахунку після голу Сьоміна. Надалі ж «роторці» зосередилися на утриманні переможного результату, однак усі надії підопічних Володимира Вариводського на перемогу в основний час поховав Марчук, який невідпорним ударом під поперечину перевів гру в серію післяматчевих пенальті, де нерви виявилися сильнішими у «патріотівців» – 5:3 на користь «Патріота» в серії пенальті, який завдяки цьому успіху здобуває путівку до півфіналу.

«Олімп» – «Товтри» – 3:2 (1:0)

Арбітри: В. Папірович, Маніло

Голи: Дмитришен (6, 36), Гуліватий (35) – Бойко (29), Карпишин (48)

«Олімп»: Гайновський, Гуліватий, Біляк, Наконечний, Морочківський, Золотар, Берлінський, Михальчук, Дмитришен

«Товтри»: Рудюк, Забродський, Червоняк, Деркач, Хуторний, Бойко, Кулинич, Карпишин, Клапченко

Попередження: Морочківський (40)

Володарем Кубку Виклику в дивізіоні 2 став деражнянський «Олімп», який мінімально переграв непоступливі «Товтри». Номінальні господарі вже дуже швидко повели у рахунку після влучного удару Дмитришена, але «Товтри» не знітилися після такого розвитку подій, і в вже в дебюті другої половини відновили паритет завдяки влучному удару Бойка. Пропущений м’яч не на жарт по-спортивному розлютив гравців «Олімпа», які провівши ударну двохвилинку, впродовж якої двічі вразили ворота Рудюка, фактично зняли усі питання щодо переможця двобою. Гості до останнього намагалися змінити хід подій на майданчику, але їх старань вистачило лише на те, аби скоротити розрив до мінімуму після голу Карпишина – 3:2 на користь «Олімпа», який за тур до завершення баталій у Кубку Виклику стає недосяжним для конкурентів, здобуваючи головний трофей змагань.

«Лада» – «Хмельницькі делікатеси» – 0:4 (0:1)

Арбітри: Маніло, В. Папірович

Голи: Кащук (10), Криськов (27), Сиворог (33), Ярмаш (40)

«Лада»: Панасенков, Мустафін, Іщук, Шульган, Підкамінський, Іск. Умаров, Мигаль, Малюта, Ісм. Умаров, Садиков

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Дубовий, Юхимчук, Криськов, Сиворог, Ярмаш, Богдан, Кащук, Туз, Богославський, Бражук, Блазунь, Шпак, Остапишен

Попередження: Ісм. Умаров (25)

Вийшли до півфіналу і «Хмельницькі делікатеси», які не залишили жодних шансів «Ладі». Перший тайм завершився за мінімальної переваги номінальних гостей, що обіцяло доволі цікаве продовження подій на майданчику після перерви, але його свідками вболівальники у спорткомплексі ХНУ так і не стали. Підопічні Романа Яковенка змогли продемонструвати на майданчику свої найкращі якості, і провівши ще три м’ячі без відповіді у ворота Панасенкова, в ефектному стилі довели справу до розгрому – 4:0 на користь «Хмельницьких делікатесів», які за вихід до фіналу змагань у дивізіоні 2 зустрінуться із «Патріотом».

«Мустанг-Автолідер» – «Евеліна» – 1:1 (1:1) пен. 3:5

Арбітри: В. Папірович, Маніло

Голи: І. Кореганов (23) – Кучерявий (8)

«Мустанг-Автолідер»: Мержук, Петрук, І. Кореганов, Голець, Третьяков, Будченко, Віт. Сироватко, В’яч. Сироватко, Косевич

«Евеліна»: Рудий, Піхотко, Кучерявий, Перканюк, Ошовський, Панчук, Приступа, Стожик

Попередження: Кучерявий (21), Приступа (24), Ошовський (50)

Неймовірно напруженим видався двобій між «Мустангом-Автолідером» та «Евеліною». Активніше розпочала гру команда із Ярмолинець, яка вже дуже швидко повела у рахунку після влучного удару Кучерявого, на що «мустангівці» відповіли голом Кореганова. Надалі рівна гра на майданчику справедливо знаходила своє відображення у цифрах на табло, і не дивно, що переможця в основний час суперники визначити так і не зуміли. Згідно регламенту, боротьба перейшла в серію післяматчевих пенальті, де нерви виявилися міцнішими у номінальних гостей – 5:3 на користь «Евеліни», і долю путівки в півфінал вирішить третій матч між цими командами.

«Красилів-Ортопед» – «Ветеран» – 9:1 (8:1)

Арбітр: Данилюк

Голи: Когут (2, 8, 23), Олексюк (7, 10, 13, 32), Мельник (14, 20) – Лазарчук (23)

«Красилів-Ортопед»: Мельник, Олексюк, Алексеєв, Кізюн, Борщ, Когут, Антонець, Середюк, Вербовий, Дячук

«Ветеран»: Лановий, Власов, Деусов, Лазарчук, Мірзаков, Бельський, Горенко, Галдасевич, Туз, Борисюк, Матанчук, Волков, Мережко

Попередження: Горенко (43)

З перемоги розпочав свої виступи у плей-офф дивізіону 3 «Красилів-Ортопед», який не залишив жодних шансів «Ветерану». Команда з Красилова в усіх ігрових компонентах переважала свого опонента, в підсумку дев’ять із своїх численних атак довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. Номінальні гості ж спромоглися відповісти лише голом престижу – більш ніж переконлива «Красилова-Ортопеда» з рахунком 9:1. В складі переможців найбільш помічним був Сергій Олексюк, на рахунку якого покер.

«Олімпік» – «Полонія» – 4:1 (2:0)

Арбітр: Данилюк

Голи: Бачинський (17, 42, 44), Кліщенко (21) – Лаврентюк (34)

«Олімпік»: Чмелюк, Соломко, Деговець, Гапон, Кліщенко, Полупан, Бачинський, Крижанівський

«Полонія»: Мавлютов, Качур, Карван, Мірошниченко, Гресь, Остапов, Лаврентюк, Галкін

Попередження: Остапов (35)

На мажорній ноті розпочав свої виступи в другій частині змагань і «Олімпік», який виявився сильнішим за «Полонію». Колектив із Старокостянтинова, в складі якого виблискував майстерністю Бачинський, з перших секунд заволодів відчутною ігровою перевагою, і забивши по два м’ячі в кожному із таймів, вирішив усі питання щодо переможця двобою ще задовго до фінальної сирени. «Полонія» ж як не старалася змінити хід подій на майданчику, зуміла в підсумку лише голом Лаврентюка лише дещо підсолодити гіркоту власної поразки – впевнена перемога «Олімпіка» із рахунком 4:1.

ФК «Литвина» – «Новатор» – 3:0 (1:0)

Арбітр: Юдін

Голи: Григоренко (16), Гизлик (42), Марчук (44)

ФК «Литвина»: Чернецький, Марчук, Григоренко, Костецький, Гизлик, Шостак, Козак, Вигоняйло, Буцький

«Новатор»: Любий, Новік, Осадчук, Одарич, Шушвар, Вараниця, Посполіта, Лисий, Мельник, Луцюк

Попередження: Костецький (40), Шостак (40) – Мельник (45)

Вилучення: Любий (41, позбавлення суперника явної можливості забити м’яч)

Святкувала перемогу і ФК «Литвина», яка подужала «Новатор». Перший тайм завершився за мінімальної переваги номінальних господарів, що обіцяло доволі цікаве продовження подій на майданчику після перерви, але його свідками вболівальники у спорткомплексі «Конфермат» так і не стали. Виною тому, перш за все, впевнена гра колективу із Городка, який, ще відвантаживши два «сухі» м’ячі у ворота Любого, в ефектному стилі довів справу до переможного завершення – 3:0 на користь ФК «Литвина», який завдяки цьому успіху зрівнює рахунок у чвертьфінальній серії.

«Райффайзен Банк Аваль» – «Атлетик-Ферозіт» – 5:5 (3:3) пен. 4:2

Арбітр: Юдін

Голи: Ходаковський (9), Юдов (13), Стеценко (23, 38), Павліш (27) – Кручек (4, 26), Чижов (10, аг.), Яюс (19, 46)

«Райффайзен Банк Аваль»: Шляховий, Яковчук, Юнчик, Юдов, Ходаковський, Павліш, Стеценко, Чижов, Рудковський, Шнира

«Атлетик-Ферозіт»: Шевченко, Галкін, Яюс, Кручек, Ліповус, Шульган, Розізнаний, Горобець, Кривак, Денисюк

Попередження: Павліш (44), Юдов (45), Чижов (45)

Неймовірно напруженим та видовищним видався двобій між «Райффайзен Банком Аваль» та «Атлетиком-Ферозіт». З перших секунд суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, що приносило неабияке задоволення багаточисленній армії вболівальників на трибунах. За такого розвитку подій ближчими до перемоги були номінальні господарі, які на останніх хвилинах володіли мінімальною перевагою у рахунку, однак «Атлетик-Ферозіт», проявивши неймовірні морально-вольові якості, завдяки голу Яюса перевів боротьбу в серію післяматчевих пенальті, де Фортуна посміхнулася «банкірам» – 4:2 на користь «Райффайзен Банк Аваль» в післяматчевій «лотореї», який, перемагаючи і в другій грі серії, стає першим півфіналістом розіграшу змагань в дивізіоні 3. В складі переможців найпомітнішим був Богдан Стеценко, який відзначився у воротах суперників двома забитими м’ячами.

«Ветеран» – «Красилів-Ортопед» – 5:7 (2:4)

Арбітр: Лоза

Голи: Власов (14), Лазарчук (23), Мірзаков (45, 46, 46) – Когут (3), Мельник (13, 18, 31, 33), Вербовий (18), Середюк (46)

«Ветеран»: Борисюк, Лазарчук, Мірзаков, Власов, Мережко, Горенко, Галдасевич, Туз, Матанчук, Деусов

«Красилів-Ортопед»: Мельник, Алексеєв, Кізюн, Олексюк, Борщ, Маляр, Когут, Середюк, Вербовий, Антонець, Дячук

В переконливому стилі здобув путівку у наступний раунд «Красилів-Ортопед», який і в другій грі серії «поклав на лопатки» «Ветеран». З перших хвилин звітного протистояння колектив із Красилова розпочав в усіх ігрових компонентах переважати свого опонента на майданчику, в підсумку сім із своїх атак довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. Номінальні господарі відповіли ж лише п’ятьма влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – 7:5 на користь «Красилова-Ортопеда», який за вихід до фіналу зустрінеться із «Райффайзен Банком Аваль».

«Полонія» – «Олімпік» – 2:4 (0:1)

Арбітр: Шевчук

Голи: Савчук (30), Гресь (45) – Деговець (5, 41), Крижанівський (37), Бачинський (43)

«Полонія»: Мавлютов, Гресь, Качур, Карван, Остапов, Мірошниченко, Савчук, Галкін

«Олімпік»: Чмелюк, Соломко, Деговець, Кліщенко, Полупан, Бачинський, Крижанівський

Попередження: Мавлютов (5), Савчук (22), Гресь (45)

Ще одним півфіналістом став «Олімпік», який на шляху в наступний етап зупинив «Полонію». Розпочали гру активніше номінальні гості, які вже дуже швидко повели у рахунку після голу Деговця, на що підопічні Валерія Карвана відповіли влучним ударом Савчука. Пропущений м’яч не на жарт розлютив «Олімпік», який видавши ударну п’ятихвилинку, впродовж якої тричі вразив ворота Мавлютова, зняв фактично усі питання щодо переможця дуелі. «Полонія» не опускала руки, до останнього намагаючись врятуватися від поразки, але спромоглася лише на один результативний удар, який дозволив номінальним господарям підсолодити гіркоту власної поразки – 4:2 на користь «Олімпіка».

«ЕкоАльт-Адрія» – «Родові помістя» – 2:4 (0:0)

Арбітр: Шевчук

Голи: Музика (36, 46) – Козак (28, 38), Галюк (34), Кричківський (46)

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Гончар, Музика, Трофанюк, Яворський, Годованюк, Чорний, Комаринський, Веслободський

«Родові помістя»: Кащенко, Кричківський, Зозуля, Цибрій, Козак, Галюк, Дунець, Денисов, Крафт, Савіцький, Давидюк

Наступними на майданчик вийшли «ЕкоАльт-Адрія» та «Родові помістя», які очним поєдинком відкривали розіграш Кубку Виклику, в якому по коловій системі суперники розігрують місця з 9-ого по 12-е, у дивізіоні 3. Найцікавіше ж у звітній грі відбулося після перерви. Вже майже відразу продемонстрував свої лідерські якості Козак, гол якого неабияк додав впевненості іншим гравцям «Родових помість», які, провівши ще три м’ячі у ворота Коника, зробили вагому заявку на підсумкову перемогу. Як не старався в складі «ЕкоАльт-Адрії» Музика, який відзначився дублем, його зусиль вистачило лише на те, аби дещо підсолодити гіркоту поразки власної команди – 4:2 на користь «Родових помість».

«Прикордонник-2» – ФК «ЛП» – 5:7 (3:2)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Савчук (2), Герчак (8, 41), Грига (18, 41) – О. Муравський (5, 27, 46), А. Муравський (13, 33), Зінченко (26), Опольський (31)

«Прикордонник-2»: Бова, Грига, Савчук, Якубенко, Лентєв, Стус, Герчак, Кравченко, Заячук

ФК «ЛП»: Касапчук, Козубович, А. Муравський, О. Муравський, Орошкевич, Бідюк, Пучков, Опольський, Зінченко, Куцак, Білінський

Попередження: Герчак (15), Грига (41) – Касапчук (24), Бідюк (36)

В іншій грі 1-ого туру Кубку Виклику в дивізіоні 3 зустрічалися «Прикордонник-2» та ФК «ЛП». З перших хвилин суперники розпочали діяти у відкритій манері, відповідаючи атакою на атаку, і як часто буває у подібних випадках, на перший план вийшла, власне, реалізація гольових моментів, яка в цей день виявилася дещо кращою у номінальних гостей, які сім із своїх численних атак довели до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. «Прикордонник-2» ж відповів лише п’ятьма влучними ударами, чого виявилося замало бодай для нічиєї – результативна перемога ФК «ЛП» із рахунком 7:5.

ФК «Литвина» – «Новатор» – 3:3 (0:1) пен. 3:4

Арбітр: А. Папірович

Голи: Марчук (25), Буцький (46), Вараниця (46, аг.) – Осадчук (15, 26), Вараниця (29)

ФК «Литвина»: А. Чернецький, Марчук, Григоренко, Костецький, Буцький, Ю. Чернецький, Вигоняйло, Козак

«Новатор»: Прокопишен, Новік, Осадчук, Луцюк, Шушвар, Вараниця, Лисий, Одарич

Попередження: Ю. Чернецький (20), Григоренко (45) – Вараниця (36)

Завершував програму ігрового вік-енду у дивізіоні 3 драматичний двобій між ФК «Литвина» та «Новатором». Впродовж левової частки ігрового часу цікавіше виглядали «новаторці», які володіли вагомим гандикапом у два забиті м’ячі, але варто віддати належне команді із Городка, яка до останнього не полишала надій відігратися, і на останній хвилині двічі вразивши ворота Прокопишена перевела боротьбу в серію післяматчевих пенальті. У «лотореї» нерви виявилися міцнішими у номінальних гостей – 4:3 на користь «Новатора», який завдяки цьому успіху здобуває путівку до півфіналу, де зустрінеться із «Олімпіком».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 04.03.2015 — 02:25

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.