Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер+» впевнено перемагає «Кардинал-Рівне»

У 8-ому турі Екстра-ліги підопічні Романа Ковальчика на рідному паркеті не залишили жодних шансів аутсайдеру турніру, «Кардиналу-Рівне»

«Спортлідер+» (Хмельницький) – «Кардинал-Рівне» (Рівне) – 6:2 (2:2)

Арбітри: Чубінський Максим (Київ), Фесенко Олексій (Харків)

Спостерігач арбітражу: Кравцов Сергій (Київ)

Голи: Калуков (6), Шеремета (15, 32), Педяш (21, 28), Подлюк (29) – Жак (5), Новак (12)

«Спортлідер+»: Тимощук (Бакинський, 39) – Шеремета, Педяш, Лисенко, Мартинюк – Калуков (кап.), Власович, Подлюк, Сагайдачний

Головний тренер: Роман Ковальчик

«Кардинал-Рівне»: Гурко – Піддубний, Жак, Новак, Зелінський – Гарбарук, Кручок, Басич (кап.), Ю. Сондак – Чудля. Запасні: Свинарчук

Головний тренер: Сергій Піддубний

Попередження: Педяш (9), Власович (16) – Ю. Сондак (7), Новак (40)

Матчі між хмельницькою та рівненською командами давно набули особливого забарвлення. «Спортлідеру+» лише двічі в одинадцяти матчах проти «Кардинала» вдавалося здобувати перемоги, одна з яких у Хмельницькому аж в травні 2013 року. А тому попри те, що хмельницьку команду в сьогоднішньому протистоянні вважали фаворитом, в тренерському штабі «Спортлідера+» налаштовували своїх гравців на рішучий бій. Тим паче, що одразу двоє гравців першої четвірки хмельницької команди – Олексій Фетько та Дмитро Михайленко, відбували дискваліфікацію, а тому не могли допомогти своїй команді.

DSC_0131

Через кадрові втрати Роман Ковальчик навіть не міг задіяти дві повноцінні четвірки. Ні, в заявці «Спортлідера+» якраз було саме вісім польових гравців, один із яких новачок Юрій Сагайдачний, який лише нещодавно став гравцем хмельницького клубу. Але Ковальчик не ризикнув кидати в бій молодого харків’янина з перших хвилин. Вже після гри головний тренер «Спортлідера+» зізнався, що Юрій молодий та перспективний гравець, але потрібно щонайменше рік, аби про нього заговорили в Україні. Утім, новачка Ковальчик все таки випустив, коли рахунок на табло вже був переможним для його команди.

DSC_0267

Перший тайм хмельницько-рівненського протистояння видався доволі рівним. Власне і рахунок був нічийним – 2:2. Гості двічі виходили вперед, але господарі відігравалися. Спочатку Вадим Жак вивів «Кардинал» вперед, але Дмитро Калуков доволі швидко відновив рівновагу. Згодом Богдан Новак зробив рахунок на табло 1:2, але Руслан Шеремета зрівняв рахунок.

DSC_0188

А ось  після перерви забивали лише хмельничани. До того ж, швидкий гол на початку другого тайму, коли відзначився Олександр Педяш, підтвердив думку багатьох фахівців, що рівненського «Кардинала» в цьому сезоні вистачає лише на один тайм.  Згодом Педяш не лише забив четвертий гол у ворота Іван Гурка та оформив дубль у матчі, а й став автором 250-го голу «Спортлідера+» в чемпіонатах України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». А після цього у ворота гостей влетіло ще два м’ячі. Спочатку свій перший гол в «Екстра-лізі» забив Артур Подлюк, а потім Руслан Шеремета оформив дубль у матчі. Отож, «Спортлідер+» переміг з рахунком 6:2.

DSC_0294

Завдяки цій перемозі, хмельничани з п’ятого місця перемістилися на четверту сходинку в турнірній таблиці. І вже 7 листопада відстоюватимуть її в Покровському Дніпропетровської області, де зіграють із «Титаном-Зорею», командою, в якої також 12 очок, але гірша різниця забитих та пропущених голів, а тому вона й п’ята.

ye.ua

Updated: 01.11.2015 — 00:27

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.