Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Титан-Зоря» – «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Романа Ковальчика на мажорній ноті завершити перше коло змагань?

У суботу, 7-ого листопада, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер+». В цей день підопічні Романа Ковальчика виїзним матчем проти сусіда по турнірній таблиці, «Титану-Зорі» із Покровського, завершуватимуть перше коло виступів у вітчизняній Екстра-лізі цього сезону.

«Титан-Зоря», яка в минулому сезоні дебютувала у класі найсильніших вітчизняного футзалу, посівши доволі високе як для новачка підсумкове 5-е місце, вирішила не зупинятися на досягнутому, у літнє міжсезоння влаштувавши справжню кадрову революцію. І слід сказати, що кадрова політика покровців проводилася доволі успішно. Була повністю змінена воротарська бригада, а також прийшло чимало досвідчених виконавців, які можуть вирішувати доволі високі турнірні завдання. Серед них і Євген Леміш та Антон Тарасенко, які минулоріч виступали у нині спочилому «Лукасі», Дмитро Камеко, останнім клубом якого був польський «Рекорд», та добре знайомі подільським вболівальникам Анатолій Доманський та Андрій Засенко, які ще у минулому сезоні захищали кольори хмельницького «Спортлідера+». На старті нового сезону покровців добряче «лихоманило», адже «Титан-Зоря» чергувала яскраві перемоги з блідими матчами, але поступово Пічкурову і компанії вдалося налагодити свою гру, і здобувши дві перемоги поспіль колектив з Дніпропетровщини впевнено закріпилася у лідируючій групі. Останній поєдинок команда провела ще два тижні тому, здолавши в рідних стінах херсонський «Продексім». Долю напруженого протистояння тоді вирішив єдиний забитий м’яч, який записав в свій актив Павло Пічкуров, виявившись в потрібний час та в потрібному місці після швидкого вводу Шеховцова з-за бокової лінії – перемога «Титану-Зорі» із рідкісним як для футзалу рахунком 1:0, і очевидно що у поєдинку із хмельничанами покровці прикладуть усе можливе, аби продовжити свою вдалу серію та покращити власне турнірне становище.

titan_sl+_anons_1

«Спортлідер+» ж в попередньому турі приймав у рідних стінах аутсайдера турніру, «Кардинал-Рівне», який і досі не може похвалитися заліковими балами у власному доробку. У цій грі тренерський штаб хмельничан не міг розраховувати на Дмитра Михайленка та Олексія Фетька, отож, по-суті, основне ігрове навантаження в поєдинку з рівнянами лягло на плечі номінально другої четвірки, яка, забігаючи наперед, із своїми обов’язками впоралася на відмінно. Після нічийного першого тайму, «лідери» буквально «змели» свого опонента у другій 20-ти хвилинці, провівши чотири «сухих» м’ячів у ворота Гурка. Найбільший вклад у переможний результат хмельничан внесли Руслан Шеремета та Олександр Педяш (другий м’яч Олександра у цій грі став для «Спортлідера+» 250-им у чемпіонатах України! – прим. автора), кожен з яких оформив по дублю у ворота суперників, а «вишенькою на торті» став дебютний гол Артура Подлюка у Екстра-лізі, який після довгого вводу від Тимощука блискуче зльоту пробив впритирку із стійкою, зірвавши гучну овацію трибун спорткомплексу УМВС. В підсумку – перемога «Спортлідера+» із рахунком 6:2, яка стає для омолодженої хмельницької команди (яка на даний момент є, до речі, наймолодшою у Екстра-лізі за середнім віком гравців – прим. автора) дуже цінною, перш за все у психологічному плані. Тепер «лідери» в хорошому настрої та оптимальному складі вирушають у Покровське, де прикладуть усіх зусиль, аби здобути три залікові очки, які дозволять продовжити погоню за лідируючою трійкою.

titan_sl+_anons_2

 

Визначити фаворита в центральній грі туру доволі складно – обидва колективи діють у схожій манері, сповідуючи видовищний та результативний футзал, отож схоже, що сумувати вболівальникам точно не доведеться, а інтрига в грі житиме до самісінької фінальної сирени. На боці хмельничан – перевага у балансі очних зустрічей, на користь «Титану-Зорі» говорить те, що команда з Покровського звітний поєдинок проведе у рідних стінах. У спорткомпексі «Юність», який має нестандартні розміри та специфічне покриття «титани» відчувають себе як риба у воді, але і це не завадило в цьому сезоні «Локомотиву» та «Урагану» вивезти звідси переможний результат. Так чому ж і «Спортлідеру+» не продовжити цю тенденцію?

Чиї ж амбіції виявляться вищими, вирішить безпосередньо сама гра, яка відбудеться у суботу, 7-ого листопада. Початок матчу – о 12:00. Додамо, що за подіями на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті в режимі онлайн.

titan_sl+_anons_3

 «Титан-Зоря» – «Спортлідер+». Усі матчі, усі голи.

Сезон 2014/2015. Екстра-ліга

18.10.2014. «Спортлідер+» – «Титан-Зоря» – 11:6

Рибак (1, 18, 20, 33), Засенко (4), Власович (5), Калуков (7, 35), Шеремета (16), Лисенко (22), Фетько (27) – Маржановський (18, 39), Слободнюк (24), Кулик (30, 39), Макшанов (40)

31.01.2015. «Титан-Зоря» – «Спортлідер+» – 3:4

Мудрак (18), Кулик (20, 25) – Доманський (10, 21), Педяш (30), Михайленко (40)

09.04.2015. «Титан-Зоря» – «Спортлідер+» – 4:1

Мілінький (5, пен., 39), Ментянник (24), Шеховцов (40) – Рибак (38)

18.04.2015. «Спортлідер+» – «Титан-Зоря» – 2:2 пен. 2:1

Чуднов (31), Калуков (37, пен.) – Грицовець (4), Пічкуров (39)

19.04.2015. «Спортлідер+» – «Титан-Зоря» – 6:2

Педяш (7, 40), Шеховцов (21, аг.), Власович (27), Калуков (30), Мілінький (40, аг) – Шеховцов (30), Пічкуров (35)

«Титан-Зоря» – «Спортлідер+» (всього)

5 ігор: 1 перемога,, 4 поразки (1 – в серії післяматчевих пенальті); різниця м’ячів 17-24

Середня результативність – 8,2 («Титан-Зоря» – 3,4; «Спортлідер+» – 4,8)

Бомбардири:

«Титан-Зоря»: 4 – Кулик, 2 – Шеховцов, Пічкуров, Маржановський, Мілінький, 1 – Слободнюк, Макшанов, Мудрак, Ментянник, Грицовець.

«Спортлідер+»: 5 – Рибак, 4 – Калуков, 3 – Педяш, 2 – Власович, Доманський, 1 –Шеремета, Лисенко, Фетько, Михайленко, Засенко, Чуднов. Автоголи: 2

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 05.11.2015 — 12:21

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.