Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

“Спортлідер+” завершує перше коло змагань нічиєю у Покровському

У рамках 9-ого туру Екстра-ліги підопічні Романа Ковальчика на виїзді поділили очки з “Титаном-Зорею” із Покровського

“Титан-Зоря” (Покровське) – “Спортлідер+” (Хмельницький) – 0:0

“Спортлідер+”: Тимощук (кап.) – Лисенко, Педяш, Мартинюк, Шеремета – Власович, Михайленко, Подлюк, Калуков. Запасні: Бакинський

Головний тренер: Роман Ковальчик

Попередження: ? – Педяш, Мартинюк

У суботу, 7-ого листопада, свій черговий поєдинок провів хмельницький “Спортлідер+”. Виїзним поєдинком проти “Титану-Зорі” із Покровського , підопічні Романа Ковальчика завершували перше коло змагань у вітчизняній Екстра-лізі.

В звітній грі тренерський штаб хмельничан не міг розраховувати на Олексія Фетька: капітан ФК “Спортлідер+” повернувся з мікротравмою із розташування національної збірної України після товариських ігор зі збірної Словенії. Місце Олексія у першій четвірці таким чином зайняв Артур Подлюк, який у попередній грі з “Кардиналом-Рівне” забив свій перший м’яч у Екстра-лізі, і забігаючи наперед, відзначимо, що із своїми обов’язками на майданчику Артур впорався на відмінно.

Що до самих подій на майданчику, то з перших секунд на паркеті можна було спостерігати вдосталь боротьби та мінімум гострих моментів. “Титан-Зоря” створювала загрозу воротам хмельничан в основному після ударів з дальньої дистанції, але Тимощук, який на звітний матч вийшов із капітанською пов’язкою, на останньому рубежі власних воріт діяв вище всяких похвал. “Лідери” ж вдало застовували швидкий перехід з оборони в атаку, що створювало немало проблем господарям майданчику. Змінювати нулі на табло повинен був Мартинюк, який після чудової гри у відборі викотився віч-на-віч із Мельником, але у ближньому бою не зумів переграти кіпера “Титану-Зорі”. Невдовзі покровцям знову поталанило в епізоді, коли удар Калукова прийшовся у стійку воріт.

В підсумку – нічия із рідкісним як для футзалу рахунком 0:0, яка дозволяє “Спортлідеру+” перше коло змагань у Екстра-лізі завершити на третій позиції. Наразі у турнірі наступає двотижнева пауза, пов’язана із участю чинного чемпіона України, харківського “Локомотиву”, у елітному раунді розіграшу Кубку УЄФА. Свій наступний поєдинок проведе “Спортлідер+” проведе 21-ого листопада. В цей день “лідери” у рідних стінах поміряються силами з івано-франківським “Ураганом”.

Олександр Таран, прес-служба ФК “Спортлідер+”

 

Updated: 07.11.2015 — 14:37

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.