Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Епіцентр К10» – «Спортлідер-2». Анонс

Чи вдасться підопічним Романа Шевчука здобути три очки у Івано-Франківську?

У суботу, 21-ого листопада, свій черговий поєдинок проведе хмельницький «Спортлідер-2». У рамках 3-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука у Івано-Франківську зіграють з місцевим «Епіцентром К10».

Розпочнемо з представлення суперника хмельничан, для якого нинішній сезон є дебютним на подібному рівні. Після серії вдалих виступів на обласній арені, де «Епіцентр К10» впродовж двох останніх років оформлював «золотий дубль», виграючи золоті медалі чемпіонату та трімфуючи у розіграгі Кубку, керівництво клубу вирішило спробувати свої можливості на новому рівні, заявившись у Першу лігу чемпіонату України. Початок сезону для команди видався краще не придумаєш – надпереконлива перемога над рівненським «Комфорт-Сервіс» (10:0) у рідних стінах, але в чемпіонаті розвинути свій успіх франківцям не вдалося. У стартовій грі «будівельники», в рідних стінах давши серйозний бій діючому чемпіону турніру, київському «ХІТу», але в підсумку не зумівши зачепитись бодай за нічию (поразка із рахунком 4:6 – прим. автора), в 2-ому турі команда з Івано-Франківська була розгромлена в Одесі місцевим «Делівері». На дев’ять забитих м’ячів командою з Південної Пальміри франківці відповіли лише голом престижу у виконанні граючого тренера клубу, Романа Ярого. В підсумку поразка з рахунком 1:9, і після 2-ох турів «Епіцентр К10» замикає турнірну таблицю змагань, і очевидно, що в домашньому матчі проти «Спортлідера-2» франківці зроблять усе можливе, аби здобути перші очки в нинішньому сезоні.

Хмельничани ж до звітного матчу підходять не у кращому психологічному настрої, поступившись в Кубку України ще одному колективу із Івано-Франківська – «Візі-Втормі». І річ навіть не у підсумковому рахунку на табло, а в тому, що цей матч затьмарився неймовірними суддівськими помилками, які відверто деморалізували молоду хмельницьку команду. Згадувати про перипетії того протистояння не особливо хочеться, однак те, що вчинили «люди в чорному» із «Спортлідером-2», в якому виступають переважно гравці 16-18 річного віку, які тільки пізнають ази футзалу, формуються як особистості та спортсмени, не піддається жодній критиці та викликало доволі гучний резонанс. Весь тиждень «лідери» планомірно готувалися до двобою проти «Епіцентру К10», і очевидно що на звітний поєдинок хмельницький клуб вийде налаштованим як на останній бій, зробивши все можливе, аби здобути першу в сезоні перемогу, яка буде для колективу дуже цінною не лише у турнірному, а й у психологічному плані.

Чиї ж амбіції виявляться вищими, визначить сама гра, яка відбудеться у суботу, 21-ого листопада. Нажаль, через технічні причини онлайн трансляція матчу не відбудеться, отож детальну інформацію про звітний матч очікуйте на нашому сайті.

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

anons

Updated: 20.11.2015 — 17:48

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.