Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Єнакієвець» — «Спортлідер+». Анонс

Поєдинком у Донецьку підопічні Івана Стасюка розпочнуть новий сезон

Ось і дочекалася футзальна громадськість старту нового сезону у вітчизняній Екстра-лізі. Формально він розпочався ще 31-ого серпня, коли у Харкові відбувся поєдинок за Суперкубок України, однак вже цієї суботи, 7-ого вересня, у трьох містах будуть зіграні матчі стартового туру чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги.

Флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+», в першому турі зіграє у Донецьку проти місцевого «Єнакієвця». Підопічні Олега Солодовника ставлять перед собою в цьому сезоні найвищі завдання. Підстави для цього є, адже в міжсезоння донецьку команду поповнив ряд талановитих гравців, зокрема перейшли із луганського «ЛТК» Артем Рось та Богдан Свиридов, а також був здійснений безпрецедентний трансфер для просторів України – із іспанської «Барселони» перейшов Кайо Джуніор. У передсезонних спарингах «Єнакієвець» постав мобільною та чудово зіграною командою, і впевнений, що хмельничанам цей поєдинок легкого життя точно не обіцяє.

Проте не варто списувати із рахунків і «Спортлідер+». Флагман хмельницького футзалу на високому рівні провів підготовку до нового сезону. Генеральна репетиція перед стартом видалася дуже вдалою – підопічні Івана Стасюка тріумфували на передсезонному турніру у Луцьку, де не залишили жодних шансів своїм опонентам на майданчику. Впевнений, що ці перемоги вселили психологічну впевненість у команду, і тепер суперникам грати з хмельничанами буде ой як непросто.

Крім того варто відзначити новачків хмельницького клубу. До команди приєдналися Максим Лисенко та Андрій Чуднов, які до цього захищали кольори харківського «Локомотиву», а також Максим Мансуров, який раніше виступав у дніпропетровському «Будівелі» та «Титан-Зорі» із Покровки. Усі новачки мають дуже хороший потенціал, і блискуче зарекомендували себе на передсезонних зборах. Віримо, що вони не раз будуть прославляти ім’я хмельницької команди своєю чудовою грою у футболці «Спортлідера+».

Історія зустрічей «Спортлідера+» та «Єнакієвця» налічує п’ять протистоянь. Усі вони відбулися у минулому сезоні. На власному майданчику «Єнакієвець» здобув дві впевнені перемоги – 5:2 та 6:2. У Хмельницькому було зіграно три поєдинки. У матчі-відкритті минулого сезону «лідери» поступилися у напруженій боротьбі – 0:2. Повторний поєдинок на домашній арені проти «Єнакієвця» став історичним, адже саме тоді хмельничани здобули свої перші очки у Екстра-лізі, завершивши гру боєвою нічиєю – 3:3. Останнє побачення цих команд відбулося у травні цього року. В поєдинку Кубку ліги «Спортлідер+» здобув мінімальну перемогу з рахунком 2:1, що дозволило підопічним Івана Стасюка виграти цей престижний трофей, а з ним – і здобути підсумкове п’яте місце у розіграші.

Віримо у команду та бажаємо їй лише перемоги! За перепитіями подій на майданчику Ви зможете спостерігати на нашому сайті у режимі онлайн.

Updated: 04.09.2013 — 10:08

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.