Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Вентс» — переможець різдвяного футзального турніру серед команд-учасниць Преміум-ліги!

Головна команда флагману хмельницького футзалу здобула впевнену перемогу у клубному дербі

«Спортлідер+» — «Спортлідер-2» — 8:4 (3:1)

Арбітр: Божко Денис (Хмельницький)

Голи: Засенко (12, 29), Фетько (13), Чуднов (16), Рибак (23), Власович (35, 40), Сондак (37) – Мартинюк (17, 25), Шеремета (27), Філь (29)

«Спортлідер+»: Лисенко, Стаднік, Фетько, Заворотний (кап.), Власович, Сондак, Чуднов, Засенко, Калуков, Рибак

«Спортлідер-2»: Тимощук, Хомин, Хамдамов, Ситнік, Михайленко, Малишевський, Гранатюк, Мартинюк, Давидний, Філь, Шеремета (кап.), Соколюк, Жаріков, Іванов

Як відомо, сьогодні на дублюючу команду флагману хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер-2», у рамках 8-ого туру чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги очікувало домашнє протистояння проти дубля івано-франківського «Урагану». Матч, на який так чекали, не відбувся в силу напружених погодніх умов у нашій країні. Банально кажучи, юні «дракони» через серйозні снігопади та заметілі так і не змогли прибути на календарну гру до Хмельницького, і було прийнято рішення про перенос звітного поєдинку на 8-е лютого. Щоб заповнити вимушену паузу ігровою практикою, «Спортлідер-2» провів контрольний спаринг, у якому помірявся силами із головною командою флагману подільського футзалу, ФК «Спортлідер+». Забігаючи наперед відзначимо, що «клубне» дербі виявилося неймовірно видовищним, і ще надовго запам’ятається багаточисленним вболівальникам, які стали його свідками.

Перед самим початком поєдинку відбулася святкова церемонія нагородження команди ДЮСШ ФК «Спортлідер+» 2000-ого року народження, яка зовсім нещодавно повернулася з Городенки, де тріумфально захистила честь нашого краю в чемпіонаті України серед юнаків, здобувши підсумкове 3-е місце серед тринадцяти колективів із усіх куточків нашої країни.

А тепер безпосередньо переходимо до самого матчу. Вже в дебюті поєдинку небезпечними ударами обмінялися Рибак та Михайленко, однак на висоті виявилися голкіпери обох команд. Номінальні гості активізувалися, і вже у наступній атаці повинні були відкривати рахунок, проте Філь відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів влучити у фактично порожні ворота після зразкового прострілу Мартинюка на дальню стійку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Засенко чудово зіграв на перехопленні, і прицільним пострілом в ліву «шістку» з-за меж карного майданчику не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встиг «Спортлідер-2» як слід прийти в себе, як вже знову був змушений розпочинати з центру майданчика. Фетько відгукнувся на філігранну передачу Власовича, і холоднокровним ударом в дальній кут подвоїв перевагу власної команди – 2:0. Відмінні нагоди відзначитись мали Рибак та Сондак, однак вище всяких похвал у рамці воріт діяв Тимощук, який раз-пор-раз рятував своїх партнерів від очевидного голу. «Спортлідер+» продовжував діяти першим номером, і невдовзі зумів матеріалізувати свою ігрову перевагу у черговий забитий м’яч. Заворотний розкішно скинув сферу під удар Чуднову, і Андрій зусиль партнера не змарнував – 3:0. Номінальні гості не знітилися, і під завісу тайму зусиллями Мартинюка змогли скоротити розрив у рахунку – 3:1.

Не менш цікавою була і друга половина зустрічі. Закріпив перевагу своєї команди Рибак, який з кількох метрів розстріляв сітку воріт після розкішної передачі від Калукова – 4:1. Відповідь гостей не забарилася. Це Малишевський чудовим пасом вивів на побачення із голкіпером Шеремету, однак тому не вдалося переграти Лисенка. «Спортлідер-2» не зупинився на досягнутому, і невдовзі змінив цифри на табло Мартинюк, який ефектно пробив головою у протихід голкіперу – 4:2. Скоротив розрив до мінімуму Шеремета, який потужним ударом в праву «дев’ятку» із-за меж карного майданчику не залишив голкіперу жодних шансів – 4:3. Господарі активізувалися, і вже через декілька хвилин закріпив перевагу своєї команди закріпив Засенко, який невідпорно пробив з розвороту у правий верхній кут – 5:3. Номінальні гості не опустили руки, і в наступній атаці інтригу в цій зустрічі прицільним пострілом з гострого кута відродив Філь – 5:4. Заключні хвилини проходили під диктовку «Спортлідера+». Гол-шедевр записав у свій актив Власович, який ефектним пострілом замкнув чудову скидку Калукова – 6:4. Не встигли номінальні гості як слід оговтатися після пропущеного м’яча, як вже знову вимушені були розпочинати з центру майданчику. Відзначився Сондак – 7:4. А масну крапку в цій зустрічі влучним ударом із сиреною поставив Власович – впевнена перемога «старшого брата» у клубному дербі з рахунком 8:4.

А на завершення — фотоогляд церемонія нагородження юних футзалістів ДЮСШ ФК «Спортлідер+» та сьогоднішнього поєдинку:

Updated: 05.01.2014 — 19:39

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.