Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Футзал-time від iSport.ua. Нічийний синдром “Енергії”

Підсумки 23-ого туру Екстра-ліги від порталу iSport.ua

Єнакієвець. Команда Олега Солодовника продовжує складувати перемоги і впевнено рветься до перемоги в регулярному чемпіонаті. Схоже, що обігнати Єнакієвець нереально, тому залишається чекати трьох інших учасників плей-офф.

Локомотив. У першому таймі харків’яни дуже сподобалися, другий показав, що потрібно більше ігрової практики, але три очки в скарбничці і поки є друге місце в чемпіонаті. До речі, в черговий раз кинулося в очі те, що тарафлекс заважає саме харків’янам.

Ураган. У Драконів було все, щоб набрати три очки, але в нічиї вони можуть звинувачувати тільки себе. Здалося, що занадто добре у них все виходило в першому таймі і на другий вийшли злегка розслабленими, і покарання прийшло.

Енергія. Львів’яни зіграли не дуже добре, особливо це відчувалося в позиційному нападі, де без п’ятого польового були проблеми. При всьому цьому команда Олександра Косенка вже третій тур поспіль рятує програшні матчі. За друге місце поборотися буде важко, але для графіка плей-офф цього поки вистачає.

Кардинал. Перший тайм рівняни провели так собі, а от у другому створили достатньо проблем у ворота Локомотива. Трохи не вистачило для того, щоб зрівняти рахунок, а так відрив від заповітного місця плей-офф збільшився ще на одне очко.

ЛТК. Телефоністи провели хорошу гру, в якій не вистачило того, чого не вистачає дуже часто в цьому сезоні. Досвіду, витримки і везіння, з ними можна було б відвезти очки з Донецька.


ЗБІРНА 23-ГО ТУРУ:

Віталій Дєнюжкін (Кардинал). Велика заслуга голкіпера в тому, що Локомотив забив всього один гол. Особливо в першому таймі Віталій багато виручав, потягнувши кілька мертвих м’ячів.

Євген Рогачов (Енергія). MVP туру. Кращий польовий гравець у складі львівського клубу. Тут питань бути не може. Дубль, безліч корисних дій в атаці і захисті, але, звичайно, важливіше те, що його голи давали можливість не відпустити Ураган у відрив.

Ільдар Макаєв (Ураган). Свої герої були і у Драконів. Ільдар Макаєв провів відмінний матч, в якому відкрив рахунок, а також відмінно працював на команду і не його вина, що партнери не реалізували його роботу в голи.

Морено (Ураган). Був у нас в турі ще один “дублер”, якого не можна не відзначити. Морено двічі засмутив Енергію, це майже означало перемогу, але… Як виявилося, Урагану потрібно було забити ще хоча б раз зі своїх численних можливостей.

Олександр Хурсов (Єнакієвець). У Донецьку чудовий матч провів Олександр Хурсов, який відкрив рахунок і багато допомагав команді протягом всього матчу.

Фраза, ні, монолог туру у Романа Ковальчика, який дуже скаржився на суддівство:

“Раніше був Геннадій Лисенчук, який працював ще і в УЄФА. Його боялися і поважали наші судді, він міг у перерві показати, хто і де не правий, і суддівство було нормальним. Виховувати молодь в нових умовах дуже складно.

Я просто прошу, щоб розібралися з суддівським питанням. Не хочу торкатися політики і складного становища в країні, але у багатьох областях відбувається люстрація. Давайте і в футзалі зробимо повний аналіз, а далі будемо грати і прогресувати. Щоб не було різних покарань за однаковий поштовх у спину, щоб не було призначень одних і тих же суддів на три наших матчі поспіль, щоб не було претензій до арбітражу з матчу в матч. Чому всі матчі сезону проти Урагану судить Геннадій Гора, який просто вбиває…”

Євген ПОТИКУН, iSport.ua.

Updated: 23.03.2014 — 05:39

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.