Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Кубок Преміум-ліги: «Крила Рад-Евеліна» перемагає «Газовик»

Підопічні Олега Піхотка зробили вагому заявку на вихід у чвертьфінал змагань, забивши в першій грі 1/8 фіналу два «сухі» м’ячі у ворота іменитого «Газовика»

«Газовик» – «Крила Рад-Евеліна» – 0:2 (0:1)

Арбітри: Божко, Жмурко

Голи: Бродзянський (2), Кореганов (44)

«Газовик»: Петричук, Рефель, Морочківський, Нємий, Рябоконь, Глаз, Мельник, Сакович, Вигоняйло, Паюк, Глушок, Загородний

«Крила Рад-Евеліна»: Рудий, Кучерявий, Горев, Піхотко, Ошовський, Панчук, Мандзюк, Приступа, Бойко, Кореганов, Гончарук, Бродзянський

Попередження: Глаз (6) – Бойко (46)

З перших секунд номінальні гості заволоділи ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Бродзянський відгукнувся на чудову скидку, і прицільним ударом в правий верхній кут не залишив жодних шансів Петричуку – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гравців «Газовика», які розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника один за одним. Зрівнювати цифри на табло міг Рефель, проте вище всяких похвал у рамці зіграв Рудий, який ціною невеличкого ушкодження врятував свою команду після вбивчого удару з гострого кута у виконанні нападника господарів. В наступній атаці забивати міг Морочківський, який потужно пробивав під поперечину із середньої дистанції, однак голкіпер гостей ціною надзусиль зумів ліквідувати загрозу. Підопічні Віктора Муравського не зупинялися на досягнутому, і через декілька хвилин зрівнювати цифри на табло повинен був Вигоняйло, проте не зміг в ближньому бою переграти Рудого. Номінальні гості переважно діяли другим номером, роблячи ставку на разючі контратаки. Одну з них результативним ударом міг завершувати Кореганов, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із Петричуком.

Друга половина гри була не менш цікавою. З перших секунд «газовики» наполегливо кинулися змінювати цифри на табло. Відновити статус-кво міг Рефель, який блискучим ударом з-за меж карного майданчику цілив у праву «дев’ятку», однак знову вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Рудий, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч. В наступній атаці забивати повинен був Нємий, проте не зміг в ближньому бою переграти голкіпера гостей. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Кореганов потужно пробив зі штрафного у ліву «шістку», і сфера після невеличкого рикошету затріпотіла у сітці воріт – 0:2. В надії врятувати гру «Газовик» перейшов на гру в п’ять польових гравців, став більше контролювати м’яч та створювати небезпечні моменти, однак рахунок на табло так і не змінився – 2:0 на користь «Крила Рад-Евеліни», яка у хорошому настрої підходить до повторного протистояння.

 

Updated: 28.03.2014 — 12:22

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.