Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-2» поступається у Києві

В рамках 12-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги підопічні Романа Шевчука поступилися у Києві місцевому «Епіцентру К-3»

У суботу, 7-ого березня, свій черговий поєдинок провів хмельницький «Спортлідер-2». В рамках 12-ого туру чемпіонату України серед команд Першої ліги, підопічні Романа Шевчука у Києві зустрічалися із місцевим «Епіцентром К-3».

Розпочали активніше гру хмельничани, які вже на 1-ій хвилині могли вийти вперед у рахунку. Кучір на фланзі один в один обіграв свого опонента, і з розвороту пробивав у ліву «шістку» – «будівельників» від неприємностей врятував каркас воріт. Через декілька секунд «лідери» створили черговий забійний момент. Після позиційної помилки захисту киян, Філь та Мартинюк викотилися на Максименка, але Дмитро в завершальній стадії пробив вище воріт із забійної позиції. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Кияни як по нотах розіграли стрімку контраатаку, яку влучним ударом завершив Сандецький – 0:1. Варто віддати належне підопічним Романа Шевчука, які не опустили руки, і вже майже відразу зрівнювати цифри на табло міг Романюк, але не зміг в ближньому бою переграти кіпера столичного клубу. Вже дуже швидко аналогічну нагоду мав і Філь, але вийшовши віч-на-віч із Максименком, з кількох метрів пробив поруч із стійкою. Відповідь «Епіцентру К-3» не змусила на себе довго очікувати. Після перехоплення відразу двоє гравців «будівельників» викотилися на одного Поправку, і Сандецький з кількох метрів подвоїв перевагу номінальних господарів – 0:2. Під завісу першої половини матчу скорочувати розрив до мінімуму міг Малишевський, але перекинувши після розкішної передачі за спини захисникам із глибини майданчику голкіпера, перекинув і ворота.

В дебюті другого тайму довів рахунок на табло до розгромного Нестерук, який невідпорно пробив точнісінько у «дев’ятку» метрів з 12-ти після розіграшу кутового – 0:3. Через декілька хвилин кияни провели ще одну результативну атаку, знявши усі питання щодо переможця звітного двобою. Філатов розхитав на фланзі Лещишина, і виконав націлений простріл на дальню стійку, де ніким не прикритий Калініченко з кількох метрів розстріляв Поправку – 0:4. Хмельничани кинулися рятувати долю поєдинку, змінивши голкіпера на п’ятого польового, проте «Епіцентр К-3» грамотно перекривав усі вільні зони, відразу зводячи нанівець усі спроби подолян загострити ситуацію біля воріт Шуста.

В підсумку – поразка «Спортлідера-2» із рахунком 0:4, яка відкидає хмельничан на п’яту сходинку в табелі про ранги. Наступний поєдинок «лідери» проведуть у п’ятницю, 13-ого березня. В цей день підопічні Романа Шевчука приймуть у власних стінах «Шанс-Авто-Володимирівку» із Ковеля.

Олександр Таран, прес-служба ФК «Спортлідер+»

Updated: 08.03.2015 — 01:08

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.