Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Кардинал-Рівне» — «Спортлідер+». Анонс

Чи вдасться підопічним Віктора Мглинця здобути очки у Рівному?

У суботу, 12-ого квітня, флагман хмельницького футзалу, ФК «Спортлідер+» проведе свій черговий поєдинок. В рамках 26-ого туру Екстра-ліги підопічні Віктора Мглинця у Рівному поміряються силами із місцевим «Кардиналом-Рівне».

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. «Кардинал-Рівне» в попередньому турі приймав у рідних стінах луганський «ЛТК». Рівняни на високому рівні провели першу половину матчу, забивши три «сухі» м’ячі, і здавалося що доля матчу вже вирішена, однак зовсім по-іншому думали «телефоністи», які завдяки влучним ударам Вершиніна та Мілінького змогли відродити інтригу – 3:2. Останні хвилини проходили під диктовку «кардиналівців», які зусиллями Фаренюка змогли довести справу до комфортної перемоги з рахунком 4:2, яка ще на той момент залишала теоретичні шанси на вихід у плей-офф, то після нічиєї «Енергії» та «ЛТК», які зустрілися наступного дня, вони перетворилися на міф – «Кардинал-Рівне» залишився поза межами заповітної четвірки, і спокійно може готуватися до наступного сезону.

Хмельничани ж свій попередній матч проводили у Харкові, де зустрічалися із діючим чемпіоном Екстра-ліги, маститим «Локомотивом». Підопічні Віктора Мглинця блискуче діяли на майданчику, нічим не поступаючись свому більш зірковому опоненту, однак піти на перерву в ранзі переможця вдалося саме харківській команді, яка забила досить курйозний гол. Дмитро Сорокін сильно прострілив з ауту, і сфера після необов’язкового рикошету від Фетька затріпотіла у сітці воріт – 0:1. В дебюті другої половини «залізничникам» вдалося закріпити свою перевагу. Відзначимо, що зробити це підопічним Євгена Ривкіна знову допоміг вдалий розіграш стандартного положення — це Журба відгукнувся на націлену передачу Камеко з ауту, і невідпорно пробив з середньої дистанції у правий верхній кут – 0:2. Хмельничани не знітилися, і вже дуже швидко змогли скоротити відставання до мінімуму. Відзначився Калуков, який ефектним фінтом пошив у дурні Камеко і холоднокровно пробив з розвороту впритирку із стійкою – 1:2. «Спортлідер+» додав у швидкості, і розпочав регулярно створювати небезпечні моменти біля воріт харків’ян, однак свою ігрову перевагу матеріалізувати у забитий м’яч так і не зміг. Натомість «Локомотив» знову вдало зіграв стандарт. Журба з кутового покотив на Дмитра Клочко, і той ювелірним по точності ударом метрів з 13-ти відправив м’яч точнісінько у праву «шістку» — 1:3. Подоляни не здавалися, і вже в наступній атаці дубль оформив Калуков, блискуче пробивши з дальньої дистанції – 2:3. «Спортлідер+» в надії врятувати матч перейшов на гру в п’ять польових гравців, зробивши ставку на затяжний розіграш м’яча, як мовиться, до вірного, але харків’яни не давали їм цього шансу. У підсумку – мінімальна поразка з рахунком 2:3, проте гра хмельницької команди в цій грі заслуговує лише позитивних відгуків.

З першого погляду на турнірну таблицю можна стверджувати, що в звітній грі зустрінуться суперники, у яких вже немає змагального стимулу, проте це відверто хибне твердження. Це лише додає матчу зайвої інтриги, адже обидві команди, які в цьому сезоні в турнірному плані вже нічого не змінять, гратимуть в своє задоволення і звісно для глядача, а тому можна очікувати відкритого футболу з великою кількістю гольових моментів, і тут вже все залежатиме від майстерності гравців на завершальній стадії атак. Віримо, що підопічні Віктора Мглинця, які суттєво додають в останніх матчах, у Рівному зроблять усе можливе, аби відібрати очки у свого принципового опонента, та реабілітуватися за прикру поразку у Харкові.

Усе вирішить сама гра, яка розпочнеться в суботу, 12-ого квітня, о 14:00. По технічних причинах онлайн відеотрансляція матчу не відбудеться, а на нашому сайті Ви згодом зможете ознайомитись з повним відеооглядом поєдинку.

Статистика протистоянь:

22.09.2012. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 4:2 (1:2)

Голи: Чернієнко – 2, Маринюк, Піддубний – Засенко, Ткачук

23.12.2012. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 0:3 (0:1)

Голи: Чернієнко – 2, Когут

03.02.2013. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 8:3 (1:1)

Голи: Дєнюжкін – 2, О. Бондар, Когут, Маринюк, Паршиков, Фаренюк, Чернієнко – Ткачук, Калуков, Сондак

16.03.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:1)

Голи: Ткачук, Заворотний – Маринюк – 2, Піддубний, О. Бондар

17.05.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 4:3 (1:1)

Голи: Заворотний, Івонко, Коробка, Калуков – Чернієнко – 2, Піддубний

19.10.2013. «Спортлідер+» – «Кардинал-Рівне» – 2:4 (0:0)

Голи: Михайленко, Засенко – Піддубний – 2, Танський, Дармовіс

08.12.2013. «Кардинал-Рівне» – «Спортлідер+» – 3:2 (0:1)

Голи: Танський, Піддубний, Когут – Фетько, Маринюк (автогол)

03.04.2013. «Спортлідер+» — «Кардинал-Рівне» — 5:5 (3:3)

Голи: Сондак–2, Михайленко, Рибак, Засенко – Фаренюк–2, Дармовіс, Чернієнко, Басич

Updated: 11.04.2014 — 17:06

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.