Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3» – володар Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу!

У вирішальному поєдинку підопічні Артема Гласа здобули переконливу перемогу над «Конферматом»

Ось і добіг до свого логічного завершення дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Вчора був зіграний вирішальний поєдинок турніру, за підсумками якого стало відомим ім’я володаря головного трофею змагань. Про все це далі у нашому огляді.

«Конфермат» – «Спортлідер-3» – 3:8 (2:2)

Перший матч: 4:4

Арбітри: Божко, Жмурко

Голи: Рибчинський (10, аг.), Ращик (23), Сендель (47) – Власович (9, 52, 54), Подлюк (18), Шеремета (35), Глас (41, 48, 53)

«Конфермат»: Чиж, Ращик, Сергеєв, Шум, Кострицький, Сендель

«Спортлідер-3»: Чорнобай, Рибчинський, Розпаченюк, Власович, Філь, Глас, Шеремета, Подлюк

Активніше гру розпочали номінальні гості, які з перших секунд розпочали створювати небезпечні моменти біля володінь Чижа. Відкривати рахунок міг Власович, який розкішним ударом під поперечину замикав вишукану багатоходівку своєї команди, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв голкіпер «конферматівців», в неймовірному стрибку ліквідувавши загрозу. «Лідери» продовжували домінувати, і в наступній атаці відкривати лік забитим м’ячам у зустрічі міг Глас, проте за господарів в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Підопічні Артема Гласа не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Власович відгукнувся на розкішний простріл на дальню стійку у виконанні Філя, і ефектним ударом переправив сферу у сітку – 0:1. Відповідь «конферматівців» не змусила на себе довго очікувати. Шум потужно пробив з гострого кута, і м’яч після рикошету від Рибчинського таки перетнув лінію воріт – 1:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», які розпочали створювати гольові моменти біля воріт свого принципового опонента із завидною регулярністю. Виводити свою команду вперед у рахунку міг Шеремета, який холоднокровним пострілом з розвороту після скидки Філя цілив у лівий нижній кут, проте вкотре в цій грі «Конфермат» від неприємностей виручив каркас воріт. «Лідери» не зупинялися, і вже дуже швидко змогли схилити шальки терезів на власну користь. Глас філігранною передачею вивів на ударну позицію Подлюка, і той зусиль партнера не змарнував, не по роках холоднокровно пробивши поміж ніг голкіперу – 1:2. В наступній атаці закріплювати перевагу своєї команди повинен був Власович, однак не зміг в ближньому бою переграти Чижа. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Ращик відгукнувся на ювелірну передачу Кострицького, і невідпорним пострілом під поперечину не залишив Чорнобаю жодних шансів – 2:2.

Не менш цікавою видалася і друга половина матчу. В її дебюті «Конфермат» створив стовідсоткову нагоду для взяття воріт опонента, проте спочатку вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Чорнобай, зреагувавши вбивчий постріл впритул у виконанні Ращика, а потім відверто вибачив суперника Сендель, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Відповідь «лідерів» не забарилася. Вивів гостей вперед у рахунку Шеремета, який невідпорним ударом в лівий верхній кут замкнув виважену передачу врозріз у виконанні Власовича – 2:3. Не встигли «конферматівці» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Перевагу своєї команди закріпив Глас, блискуче пробивши в ліву «шістку» із-за меж воротарської – 2:4. Подальші події на майданчику розвивалися дуже стрімко. Підопічні Володимира Лазарчука не опустили руки, і вже в наступній атаці змогли зусиллями Сенделя скоротити відставання до мінімуму – 3:4. Відповідь гостей не забарилася. Дубль оформив Глас, який прицільним пострілом в дальній кут замкнув розкішну скидку Філя – 3:5. Завершальні хвилини пройшли за тотальної переваги гравців «Спортлідера-3», які вже відверто розривали свого «знекровленого» опонента. Довів рахунок до розгромного Власович, блискуче пробивши у лівий верхній кут після чудової передачі активного Гласа у центр карного майданчику – 3:6. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і вже через декілька хвилин своє вагоме бомбардирське слово сказав Глас, холоднокровно пробивши у лівий нижній кут – 3:7. А масну крапку в грі поставив всюдисущий Власович, який невідпорним пострілом в проти хід Чижу встановив підсумковий рахунок в грі – 8:3 на користь «Спортлідера-3», який стає володарем Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу!

Відзначимо, що цьогоріч підопічні Артема Гласа беззаперечно домінували на футзальних майданчиках міста, вперше в історії оформивши «золотий дубль». Як говориться, народ повинен знати своїх героїв, і ми надаємо вашій увазі прізвища та імена тих, хто був творцем цих важливих здобутків: Сергій Алексейчук, Юрій Болістовський, Сергій Чорнобай, Артем Глас, Роман Шевчук, Віталій Розпаченюк, Назар Рибчинський, Віталій Атаманюк, Сергій Філь, Руслан Шеремета, Валерій Власович, Артур Подлюк Андрій Яремчук, Володимир Рудюк, Максим Цилепа, Дмитро Остапенко, Дмитро Кульгук та Денис Бродзянський.

Після того, коли пил баталій на майданчику згас, відбулася яскрава церемонія нагородження, в ході якої було нагороджено переможців та призерів змагань, а також кращих у індивідуальних номінаціях:

«Кращий захисник»: Іван Кореганов («Крила Рад-Евеліна»)

«Кращий нападник»: Анатолій Наскальний («Динамо-УМВС»)

«Кращий воротар»: Сергій Чорнобай («Спортлідер-3»)

«Кращий універсальний гравець»: Сергій Шум («Конфермат»)

«Кращий гравець»: Сергій Філь («Спортлідер-3»)

На цій мажорній ноті і завершилося чергове футзальне дійство, організоване Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. До нових зустрічей на футзальних майданчиках!

А на завершення – фотоогляд вирішального поєдинку та церемонії нагородження переможців та призерів Преміум-ліги відкритого регіонального Кубку Хмельницького з футзалу :

Updated: 16.04.2014 — 12:56

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.