Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Стартувала спортивно-благодійна акція “Діти – квіти життя”!

У місті Славута завершився перший етап чергового масштабного футзального дійства, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

У суботу, 3-ого травня, у місті Славута відбувся перший етап спортивно-благодійної акції “Діти-квіти життя” організованої Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, в рамках якого у місцевому спорткомплексі «Прогрес» був проведений цілий ряд важливих спортивних заходів, спрямованих на подальший розвиток та популяризацію цієї гри у нашому регіоні. Зокрема, був проведений футзальний турнір серед юнаків 2003-ого року народження, в якому рівних не було команді Нетішина. Також відбулися змагання і серед юнаків 2000-ого року, у яких трімфувала команда господарів, «Славута-2000″. А родзинкою усього цього всього феєричного дійства став товариський матч за участю одних з найсильніших аматорських футзальних колективів області, «Фурніколор-Центру» та «Спортлідера-3″, в якому сильнішими виявилися футзалісти із Славути.

По завершенні першого етапу спортивно-благодійної акції «Діти — квіти життя» усі без виключення його учасники отримали пам’ятні сувеніри з рук керівництва Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, а переможці в командних змаганнях — красені-кубки та новенькі футзальні м’ячі.

А на завершення — фотоогляд першого етапу спортивно-благодійної акції «Діти — квіти життя»:

Updated: 04.05.2014 — 11:33

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.