Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Маяк» – «Поділля». Анонс

Чи вдасться підопічним Миколи Федорка на виїзді відібрати очки в одного із найсильніших колективів Рівненщини?

В середу, 7-ого травня, хмельницьке «Поділля» проведе свій черговий поєдинок. В рамках 2-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів підопічні Миколи Федорка у невеличкому містечку Сарни, що на Рівненщині, зіграють проти місцевого «Маяку».

До гри обидва суперники підходять у бойовому настрої. Хмельничани в дебютному турі змагань у Винниках, що на Львівщині, протистояли місцевому «Руху», в складі якого виступає немало маститих та досвідчених гравців. Хмельничани, які комплектовані переважно молодими, однак неймовірно перспективними виконавцями, достойно протистояли своєму більш зірковому опоненту, однак клас «Руху» виявився вищим – поразка з рахунком 0:3, і тепер очевидно, що у Сарнах подоляни прикладуть максимум зусиль, аби реабілітуватися за прикре фіаско у першому турі, та розжитися заліковими балами, які дозволять продовжити боротьбу за омріяні путівки у фінальну частину турніру.

«Маяк» із Сарн у звітному протистоянні волею календаря лише розпочне свій турнірний шлях у розіграші чемпіонату України з футболу серед аматорів. Амбітний колектив із Рівненщини вдало виступає у рідній обласній першості, проте кістяк команди як і у «Поділля» складають здебільшого молоді та перспективні гравці. Очікується неймовірно напружений та видовищний матч, і віримо, що підопічним Миколи Федорка вдасться здобути таку потрібну перемогу.

Однак усі крапки над «і» розставить сама гра, яка відбудеться у середу, 7-ого травня. Матч відбудеться на центральному стадіоні міста Сарни, і розпочнеться о 17:30.

Updated: 06.05.2014 — 15:17

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.