Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Ефектна перемога «Спортлідера-3-Поділля»

В матчі 3-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа не залишили шансів «Хмельницьким делікатесам»

«Хмельницькі делікатеси» – «Спортлідер-3-Поділля» – 3:5 (2:2)

Арбітри: Подворний – А. Папірович, Зощук

Голи: Лисенко (30, 33), Кушнірук (82) – Юхимович (13), Колесников (28), Подлюк (51), Малишевський (66), Глас (84)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Сиворог (Кучерук, 53), Атласюк, Зенін, Туз, Марущак (Сас, 46), Попроцький, Ярмаш, Криськов (Кушнірук, 62), Олесь, Лисенко (Комаринський, 76)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Тимощук, 84), Розпаченюк (Глас, 67), Колесников, Подлюк, Юхимович, Філь (Шутяк, 73), Романюк (Малишевський, 65), Ціх, Мартинюк, Шеремета, Трифонов

У четвер, 22-ого травня, «Спортлідер-3-Поділля» провів свій черговий поєдинок. В рамках 3-ого туру чемпіонату Хмельницького з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із новачком елітного міського дивізіону, «Хмельницькими делікатесами».

Активніше зустріч розпочали номінальні гості. Виводити свою команду вперед у рахунку повинен був Колесников, проте не зміг в ближньому бою переграти Самчука. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі змогли матеріалізувати свою вагому ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Юхимович відгукнувся на відмінну подачу в центр карного майданчка від кутового прапорця у виконанні Романюка, і гарматним ударом зльоту під поперечину не залишив голкіперу жодних шансів – 0:1. Відповідь господарів не змусила на себе довго очікувати. Зрівнювати цифри на табло міг Лисенко, який прицільним ударом у верхній кут замикав розкішну діагональ у виконанні Туза, однак Поправка в цьому епізоді зіграв надійно. «Лідери» продовжували діяти першим номером, створюючи моменти біля воріт опонента із завидною регулярністю, і вже дуже швидко це принесло свої плоди. Філь відмінною передачею врозріз вивів на побачення із голкіпером Колесникова, і Олексій зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у ліву «шістку» впритирку із стійкою – 0:2. Віддамо належне господарям, які не опустили руки, а вже дуже швидко змогли скоротити відставання до мінімуму. Гол-красень заніс у свій актив Денис Лисенко, який ефектним ударом головою в падінні переправив сферу у лівий нижній кут після флангового навісу Ярмаша – 1:2. Не встигли підопічні Артема Гласа як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Дубль оформив активний Лисенко, який холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч із Поправкою – 2:2. Завершення тайму проходило в атаках номінальних гостей. Виводити свою команду вперед у рахунку міг Ціх, який ефектним ударом зі штрафного цілив у правий верхній кут, проте Самчуку в неймовірному стрибку вдалося врятувати свою команду від вірного голу. Двічі небезпечно пробивав Філь, однак у обидвох випадках Сергію трішки бракувало точності.

Вже перша осмислена атака в другій половині зустрічі увінчалася взяттям воріт. Це Подлюк відгукнувся на зразкову передачу Ціха з глибини поля, і блискучим пострілом в правий верхній кут не залишив Самчуку жодних шансів – 2:3. В наступній атаці закріплювати перевагу «лідерів» у рахунку міг Філь, однак рятівником номінальних господарів в даному епізоді виявився Туз, який в самовідданому стилі в останній момент виніс сферу з лінії порожніх воріт. Підопічні Артема Гласа продовжували володіти ініціативою, і результат не забарився. Ефектний гол записав на свій рахунок Малишевський, який відразу після виходу на заміну прицільним пострілом зльоту в ліву «шістку» замкнув розкішний пас Юхимовича – 2:4. В наступній атаці доводити рахунок до розгромного міг Ціх, проте чудеса воротарської майстерності в цьому епізоді продемонстрував Самчук, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару Ростислава у дальній кут. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Поправці вдалося ліквідувати загрозу після гарматного пострілу в праву «шістку» у виконанні Саса, однак першим на добиванні виявився Кушнірук, який ефектним ударом підсік сферу під поперечину – 3:4. Завершення поєдинку проходило за цілковитої переваги номінальних гостей. Перевагу «Спортлідера-3-Поділля» у рахунку закріпив Глас, який блискуче зіграв на добиванні після удару Ціха зі штрафного – 3:5. Дві відмінні нагоди для того, аби довести рахунок до непристойного мав Малишевський, проте у обидвох випадках вище всяких похвал на останньому рубежі діяв страж воріт «Хмельницьких делікатесів».

У підсумку – переконлива перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 5:3. Свій наступний поєдинок підопічні Артема Гласа проведуть наступного четверга, 29-ого травня. В цей день «лідери» поміряються силами із «ДЮСШ-Україною». Гра відбудеться на полі ДЮСШ №1. Початок матчу – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та підтримати улюблену команду!

Updated: 23.05.2014 — 09:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.