Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

НФК «Поділля» – «ОДЕК». Анонс

Чи вдасться підопічним Миколи Федорка у рідних стінах відібрати очки у діючого чемпіона змагань?

У середу, 28-ого травня, хмельницьке НФК «Поділля» проведе дебютний домашній поєдинок в нинішньому сезоні. В рамках 5-ого туру чемпіонату України серед аматорських колективів на підопічних Миколи Федорка очікує нелегке випробування в особі діючого чемпіона турніру, «ОДЕКа» із містечка Оржів, що на Рівненщині.

До гри обидві команди підходять у бойовому настрої. НФК «Поділля», яке волею календаря проводило дві стартові зустрічі в чемпіонаті на виїзді, хоч і зазнало в них поразок, однак в обох випадках радувало око неймовірною самовіддачею на полі і жагою до боротьби, що неодмінно потішило хмельницьких вболівальників, які після паузи майже в 10 місяців отримали нагоду знову спостерігати за діями на полі у виконанні своїх улюбленців. Психологічний настрій підопічним Миколи Федорка напередодні надважливого двобою проти «ОДЕКа» покращив вдалий дебют у чемпіонаті Хмельницької області з футболу – в його стартовій грі «подоляни» заслужено відібрали очки у маститого волочиського «Збруча» (бойова нічия з рахунком 2:2 – прим. автора), і впевнений, що при підтримці рідних трибун НФК «Поділля» прикладе максимум зусиль, аби продовжити свою вдалу серію.

Тепер мова піде про суперника хмельничан, «ОДЕК». Колектив із Рівненщини справедливо вважається одним із найсильніших у своїй області, і вже не один рік приймає участь у розіграші чемпіонату України серед аматорів, в якому здобув перемогу в минулому році, здолавши в післяматчевій «лотореї» у вирішальний грі «Рух» із Винників. Початок нинішнього сезону не назвеш для команди із Оржіва надто вдалим. Посередня гра в рідному чемпіонаті області, не надто видовищний виступ у чемпіонаті України, який ставить під сумнів досягнення найвищих турнірних завдань, що сповна підтверджує домашня поразка «ОДЕКа» від головного конкурента за вихід із групи… «Руху» із Винників – 1:3. Очевидно, що колектив із Рівненщини зробить усе можливе, аби здобути потрібні як повітря три очки, які дозволять суттєво покращити турнірне становище, проте впевнений, що хмельничани без бою здаватися явно не збираються.

Фаворитом цього двобою справедливо все-таки вважається команда із Рівненщини, однак на боці НФК «Поділля» головний козир – шалена підтримка рідних трибун. Хмельницькі вболівальники відверто зачекалися великого футболу на головній арені обласного центру, і впевнений, що своєю активною підтримкою додадуть психологічної впевненості гравцям «подолян», яка неодмінно допоможе досягти позитивного результату.

Однак усі крапки над «і» розставить безпосередньо сама гра, яка відбудеться у середу, 28-ого травня, на стадіоні «Поділля». Початок матчу – о 19:00. Вхід вільний. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками феєричного футбольного дійства!

Updated: 26.05.2014 — 23:21

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.