Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Гросмейстерська перемога «Спортлідера-3-Поділля»

В матчі 4-ого туру чемпіонату міста підопічні Артема Гласа не залишили жодних шансів «ДЮСШ-Україні»

«Спортлідер-3-Поділля» – «ДЮСШ-Україна» – 4:1 (2:1)

Арбітри: Жмурко – Матковська, В. Папірович

Голи: Подлюк (11), Філь (13, 77), Ціх (51) – Підлісний (39)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Тимощук, 70), Подлюк, Ціх, Шеремета, Глас, Трифонов, Колесников (Рибчинський, 61), Філь, Розпаченюк, Мартинюк (Малишевський, 70), Юхимович (Романюк, 59)

«ДЮСШ-Україна»: Боднар (Рентовський, 53), Климчук, Умаров, Загребельний (Ліщинський, 46), Рижук, Гресь (Савера, 75), Заєць (Шульган, 46), Підручний (Мейко, 46), Підлісний, Божек, Чагарін (Мігаль, 35)

У четвер, 28-ого травня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 4-ого туру чемпіонату міста підопічні Артема Гласа зустрічалися із середняком змагань, молодою командою «ДЮСШ-Україна».

Активніше гру розпочали «лідери», які з перших секунд розпочали чинити серйозний тиск на захисні редути номінальних гостей. Відкривати рахунок в зустрічі міг Колесников, який гарматним пострілом зльоту у лівий верхній кут замикав розкішну навісну передачу у виконанні Ціха, проте вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Боднар, який в неймовірному стрибку кінчиками пальців парирував «мертвий» м’яч після вбивчого удару нападника «Спортлідера-3-Поділля». Підопічні Артема Гласа продовжували володіти ініціативою, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Подлюк відгукнувся на чудову подачу Ціха від кутового прапорця, і прицільним ударом головою під поперечину не залишив голкіперу жодних шансів – 1:0. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Це Колесников розкішною передачею вивів на ударну позицію Філя, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно перекинувши сферу через Боднара – 2:0. Підопічні Тадеуша Криштофора діяли здебільшого другим номером, роблячи акцент на грі в захисті, і під завісу тайму змогли втілити в забитий м’яч чи не єдиний гольовий момент в цьому матчі. Це Підлісний відгукнувся на чудову навісну передачу з глибини поля, і точним пострілом в правий верхній кут скоротив відставання до мінімуму – 2:1.

Основні події відбулися в другому таймі. Гості, які провели три заміни в перерві, розпочали активніше, і зусиллями Греся могли відновити паритет, проте нападник «ДЮСШ-України» відверто вибачив опонента, пробивши вище воріт із забійної позиції. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Ціх блискуче виконав штрафний удар метрів з 25-ти, наче рукою поклавши сферу у лівий верхній кут – 3:1. Віддамо належне підопічним Тадеуша Криштофора, які не опускали руки, і в наступній атаці скорочувати розрив до мінімуму міг активний Підлісний, проте чудово в цьому епізоді зіграв Поправка, який вчасно вийшов із воріт і встиг ліквідувати загрозу. Впродовж наступної хвилини небезпечними ударами обмінялися Філь та Підлісний, однак на висоті були голкіпери обох команд. «Лідери» додали у швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Шеремета відмінною діагональною передачею вивів на побачення із голкіпером Філя, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно перегравши Рентовського – 4:1. До завершення зустрічі обидві команди створили по декілька нагод для того, аби змінити цифри на табло, проте підсумковий рахунок залишився незмінним – 4:1 на користь «Спортлідера-3-Поділля».

Наступну гру підопічні Артема Гласа проведуть 5-ого червня. В цей день «Спортлідер-3-Поділля» поміряється силами із «Тетрою». Матч відбудеться на стадіоні «Локомотив». Початок – о 19:00. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками цікавого футбольного дійства!

Updated: 30.05.2014 — 11:25

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.