Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Чергова нічия НФК «Поділля»

В матчі 2-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області з футболу підопічні Миколи Федорка у рідних стінах розійшлися миром із ФК «Полонне»

НФК «Поділля» (Хмельницький) – ФК «Полонне» – 2:2 (1:1)

Арбітри: Кузнєцов – Беринда, В. Папірович (усі – Хмельницький)

Голи: Шевчук (37, аг.), Ціх (90+3) – Олексюк (15), Унтілов (63)

НФК «Поділля»: Поправка, Бабій (Подлюк, 10; Булкін, 70), Трифонов, Ціх, Юхимович (Соколюк, 61), Колесников, Семенюк (Пирах, 66), Грицик, Романюк, Петрівський (Зенін, 46), Федорко

ФК «Полонне»: Лозінський, Шевчук, Українець, Слютюк, Мельник, Осорчук (Дзюбчак, 67), Унтілов (Бондарчук, 81), Олесь, Слободян (Поточилов, 78), Дехтярук, Олексюк (Тимофеєв, 41)

Попередження: Трифонов (38), Зенін (75) – Олексюк (30)

Вилучення: Трифонов (65, повторне попередження) – Лозінський (образливі вислови на адресу арбітра після завершення матчу)

Сьогодні хмельницьке «Поділля» провело черговий поєдинок. В рамках 2-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області з футболу підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрічалися із ФК «Полонне».

Вже на 5 хвилині матчу господарі поля могли відкривати рахунок. Заробивши штрафний поруч із лінією штрафного майданчика «Полонного», Федір Семенюк технічно пробив у «дев’ятку», але гостей врятував голкіпер, який перевів м’яч на кутовий. А вже через хвилин 10 сталося те, чого за перебігом подій важко було спрогнозувати. Стрімка атака гостей, завершилася ударом Слободяна. Поправка м’яч відбив, але… на добиванні першим опинився Олексюк і рахунок став 0:1. Вже через 2 хвилини ФК «Полонне», після удару Олеся міг подвоїти рахунок, однак вище всяких похвал у рамці воріт зіграв Поправка. Зрівнювати рахунок у середині першого тайму був зобов’язаний Колесников, але його удар на техніку з метрів десяти у дальній від голкіпера кут був неточним. І все таки «Поділлю» вдалося відновити «статус-кво» на 37 хвилині. Після розіграшу стандарту, м’яч опинився у Петрівського і він прострелив уздовж штрафного майданчика, Семенюк вдало підставив ногу, і сфера після рикошету від Шевчука затріпотіла у сітці воріт – 1:1.

Якщо у першому таймі на полі домінували гості, то з перших хвилин другого тайму ініціативою володіли хмельничани. Але їм, як і в першій половині матчу, не вистачало швидкостей. Тому атаки особливого загострення не несли. А як вмикали швидкості, так і моменти створювали. Саме так сталося і на 51 хвилині, коли Колесников навісив на Семенюка і той з 5 метрів головою пробив – «Полонне» врятував голкіпер. А через 10 хвилин – знову м’яч у воротах «Поділля». Злий жарт із Поправкою зіграв відскок м’яча після дальнього удару з метрів 23-х у виконанні Унтілова – 1:2. На цьому біди господарів не завершилися. Через дві хвилин Трифонов «заробив» другий «гірчичник» і хмельничани залишилися в меншості!

Віддамо належне підопічним Миколи Федорка, які наприкінці матчу проявили справжній характер. Спочатку міг зрівняти рахунок Колесников, але його удар головою з 10 метрів «потягнув» голкіпер гостей. Вже у компенсований арбітром час Лозінський врятував свою команду від голу і після удару Соколюка з 7 метрів. Господарі поля не опускали руки, і перед самісіньким фінальним свистком таки досягли свого. Хмельничани подали черговий кутовий, гості відбилися і капітан «Поділля» Ростислав Ціх розкішним пострілом метрів з 30-ти вколотив сферу точнісінько в праву “дев’ятку”, встановивши підсумковий рахунок в матчі. У підсумку – бойова нічия з рахунком 2:2, яка дозволяє «Поділлю» в хорошому настрої підійти до надважливого домашнього поєдинку проти ФК “Вінниці” в рамках чемпіонату України серед аматорів, який відбудеться вже найближчої середи, 4-ого червня. Початок гри на стадіоні «Поділля» – о 18:00. Запрошуємо усіх прийти та підтримати улюблену команду!

fcpodillya.km.ua

Updated: 31.05.2014 — 21:18

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.