Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Внутрішній турнір ФК «Спортлідер+»: інтрига загострюється

Поєдинки 4-ого туру змагань видалися неймовірно напруженими

Набирає обертів розіграш внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+». У суботу, 31-ого травня, в спорткомплексі УМВС були зіграні поєдинки 4-ого туру змагань, які забігаючи наперед, видалися неймовірно видовищними. Про все це далі в нашому огляді.

«Хмельницькі делікатеси» — «Вентс» — 5:4 (1:2)

Арбітр: Божко

Голи: Ярмаш (21), Самчук (46), Сиворог (47, 48, 53) – Янчук (22, 26), Побережник (45), Матусов (46)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Вербовий, Кащук, Ярмаш, Комаринський, Палійчук, Муравський, Сиворог

«Вентс»: Матусов, Болістовський, Побережник, Святий, Дикий, Ілюшин, Янчук, Жук

Попередження: Палійчук (16), Ярмаш (42) – Янчук (14), Дикий (52)

Першими на майданчик вийшли «Хмельницькі делікатеси» та «Вентс». Вже не першій хвилині небезпечними ударами обмінялися Дикий та Ярмаш, проте на висоті були голкіпери обох команд. Гості додали в швидкості, і в наступній атаці відкривати рахунок міг Дикий, який потужним пострілом з середньої дистанції цілив у правий верхній кут, однак Самчуку в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь «Хмельницьких делікатесів» не забарилася. Після скидки Сиворога Палійчук вдотик пробивав під поперечину, проте вище всяких похвал в цьому епізоді зіграв Матусов, врятувавши свою команду від вірного голу. Підопічні Юрія Болістовського зуміли перехопити ініціативу, і гольові моменти біля воріт номінальних господарів стали виникати із завидною регулярністю. Відмінну нагоду для того, аби відкрити рахунок мав Побережник, однак не зумів в ближньому бою переграти Самчука. В наступній атаці забивати повинен був Святий, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після зразкового прострілу на дальню стійку у виконанні активного Побережника. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Сиворог розкішною передачею вивів на ударну позицію Ярмаша, і той зусиль партнера не змарнував – 1:0. Віддамо належне гравцям «Вентсу», які не знітилися, і вже в наступній атаці зусиллями Янчука змогли відновити паритет – 1:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Дубль оформив Янчук, який ефектно обігрався встіночку із активним Побережником, і холоднокровно пробив в дальній кут, не залишивши голкіперу жодних шансів – 1:2.

Не менш цікавим видався і другий тайм протистояння. Зрівнювати цифри на табло міг Ярмаш, який ефектно пробивав з розвороту у лівий верхній кут, однак Матусову в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. В наступній атаці забивати міг той же Ярмаш, проте відверто вибачив суперника, не зумівши замкнути дальню стійку після прострілу Сиворога. Гості відповіли небезпечним ударом Дикого зі штрафного, проте Самчук контролював ситуацію. «Хмельницькі делікатеси» кинулися рятувати долю зустрічі, перейшовши на гру в п’ять польових, проте забігаючи наперед відзначимо, що відразу ця тактика жодних дивідендів не принесла. Навпаки, Побережник та Матусов влучними пострілами по незахищеній рамці довели рахунок до розгромного – 1:4. Господарі і надалі продовжували діяти в чисельній більшості, і в наступній атаці змогли зусиллями Самчука, який замкнув дальню стійку після прострілу Комаринсьного, дещо скоротити відставання – 2:4. Забитий м’яч додав неабиякої впевненості підопічним Романа Коваленка, і вже через декілька хвилин інтригу відродив Сиворог – 3:4. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це той ж Сиворог відгукнувся на розкішну передачу Палійчука, і невідпорним пострілом під поперечину не залишив Матусову жодних шансів – 4:4. «Хмельницькі делікатеси» не зупинялися, і через хвилину неперевершений Сиворог вивів свою команду вперед, влучним ударом з гострого кута замкнувши ефектну скидку у виконанні Ярмаша – 5:4. «Вентс» відчайдушно кинувся відіграватися, створюючи небезпечні моменти біля воріт опонента один за одним, проте вище всяких похвал у рамці діяв Самчук, а коли вже і він був безсилим, на допомогу йому приходили захисники. У підсумку – вольова перемога «Хмельницьких делікатесів» з рахунком 5:4, яка дозволила команді міцно закріпитися на третій сходинці в табелі про ранги.

«Спортлідер-3» — «Спортлідер-2» — 2:3 (2:1)

Арбітр: Божко

Голи: Глас (5), Розпаченюк (12) – Токарчук (15), Малишевський (38), Жаріков (41)

«Спортлідер-3»: Трочинський, Розпаченюк, Сохорук, Глас, Рибчинський, Шеремета, Філь

«Спортлідер-2»: Тимощук, Опольський, Жаріков, Малишевський, Токарчук, Атаманюк, Мартинюк

Попередження: Мартинюк (18)

Завершував програму четвертого ігрового дня змагань його центральний поєдинок, в якому зустрічалися «Спортлідер-3» та «Спортлідер-2».

Активніше гру розпочали господарі. Відкривати рахунок у зустрічі міг Рибчинський, який потужно пробивав в праву «шістку», однак Тимощуку вдалося ліквідувати загрозу, а коли вже і він був безсилим після добивання Сохорука, за «Спортлідер-2» зіграла стійка воріт. «Спортлідер-3» продовжував діяти першим номером, і невдовзі зумів матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Глас відгукнувся на чудову передачу Шеремети при розіграші штрафного удару, і прицільно пробив в дальній кут впритирку із стійкою – 1:0. Гості не знітилися після такого початку і впродовж наступних кількох хвилин реальні нагоди для того аби змінити цифри мали Малишевський та Мартинюк, проте в обидвох випадках Трочинський діяв надійно. «Не забиваєш, ти забивають…». Ця прописна істина спрацювала відразу. Закріпив перевагу своєї команди Розпаченюк, який вдало зіграв на дальній стійці після прострілу Сохорука – 2:0. Відповідь гостей не змусила на себе довго очікувати. Це Мартинюк філігранною передачею вивів на ударну позицію Токарчука, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши в праву «шістку» із-за меж карного майданчику – 2:1. В наступній атаці зрівнювати рахунок повинен був Жаріков, проте відверто вибачив опонента, не зумівши з кількох метрів влучити у  фактично порожні ворота після ефектної скидки активного Токарчука. Перед самісіньким свистком на перерву стовідсоткову нагоду для того аби відзначитись мав Мартинюк, однак не зумів в ближньому бою переграти Трочинського.

Не менш видовищнішим видався і другий тайм. В його дебюті небезпечними ударами обмінялися Філь та Мартинюк, проте надійно діяли голкіпери обох команд. Гості додали в швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Активний Мартинюк чудовою передачею вивів на ударну позицію Малишевського, і Юрій зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши зльоту в правий нижній кут – 2:2. Не встигли гравці «Спортлідера-3» як слід оговтатися після пропущеного м’яча, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Жаріков відгукнувся на чудову скидку всюдисущого Мартинюка, і гарматним пострілом під поперечину схилив шальки терезів на користь своєї команди – 2:3. Підопічні Артема Гласа кинулися відігруватися, перейшовши на гру в п’ять польових гравців, і розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт суперника із завидною регулярністю. Одного разу врятував свою команду Тимощук, зреагувавши спочатку на вбивчий удар Філя, а потім і на добивання впритул у виконанні Гласа. Продемонстрував Тимощук чудеса воротарської майстерності і через декілька хвилин, парирувавши «мертвий» м’яч після удару Сохорука з кількох метрів. Господарі не опускали руки, і в наступній атаці зрівнювати шальки терезів міг Глас, який небезпечно пробивав з розвороту у ліву «шістку», проте за «Спортлідер-2» знову в цій грі зіграла стійка воріт. Заключні хвилини проходили за явної переваги господарів, проте підопічним Романа Шевчука вдалося вистояти. У підсумку – 3:2 на користь «Спортлідера-2», який впритул наближається до лідера розіграшу, «Спортлідера-3», поступаючись йому лише по додаткових показниках.

Турнірна таблиця після 4-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
5:3 3:0 10:1 4 3 0 1 20-7 9
2:3
2
Спортлідер-2
3:5 5:3 13:2 4 3 0 1 24-12 9
3:2
3
Хмельницькі делікатеси
0:3 3:5 7:2 4 2 0 2 15-14 6
5:4
4
Вентс
1:10 2:13 2:7 4 0 0 4 9-35 0
4:5

Матчі четвертого туру відбудуться у п’ятницю, 6-ого червня. В цей день зустрінуться “Спортлідер-3″ та “Хмельницькі делікатеси”, а також поміряються силами “Вентс” та “Спортлідер-2″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 18:30. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

А на завершення – фотоогляд 4-ого туру змагань:

Updated: 01.06.2014 — 15:03

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.