Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Перемога на класі

В матчі 5-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа здобули впевнену перемогу над «Тетрою»

«Тетра» – «Спортлідер-3-Поділля» – 1:3 (0:2)

Арбітри: Маляр – Зощук, Безкоровайний

Голи: Музичук (73) – Подлюк (40), Колесников (43), Мартинюк (58)

«Тетра»: Сікора, Стасюк, Сторожук (Жилович, 68), Ярош (Лутківський, 62), Мороз, Пампурак (П. Терлецький, 46), Д. Терлецький (Пантелеєв, 83), Калошин (Ахмедов, 64), Музичук, Кузьмін (Салабай, 51), Муляр

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Тимощук, 69), Атаманюк (Горобець, 46), Глас, Розпаченюк, Подлюк, Філь (Малишевський, 64), Трифонов, Мартинюк, Ціх, Колесников (Побережник, 59), Шеремета

У четвер, 5-ого червня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 5-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із «Тетрою».

Розпочали гру суперники дуже обережно, однак невдовзі «лідерам» вдалося перехопити ініціативу, і небезпечні моменти біля воріт номінальних господарів стали виникати із завидною регулярністю. Відкривати рахунок міг Атаманюк, який ефектним ударом головою замикав націлену флангову подачу у виконанні Мартинюка, однак Віталію зовсім трохи забракло точності. В наступній атаці відкривати лік забитим м’ячам у грі повинен був Колесников, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після чудового прострілу на дальню стійку від Гласа. Відповідь номінальних господарів не забарилася. Це Музичук ефектним фінтом обіграв Гласа, і потужним пострілом з розвороту цілив у праву «шістку», однак Поправці в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Підопічні Артема Гласа не зупинялися на досягнутому, все більше і більше створюючи серйозний тиск на захисні редути «Тетри». В середині тайму чудеса воротарської майстерності продемонстрував Сікора, неймовірним чином парирувавши «мертвий» м’яч після удару Ціха зі штрафного, але на добиванні першим виявився Розпаченюк, проте Віталій відверто вибачив опонента, примудрившись неймовірним чином не влучити з кількох метрів у порожню рамку! Близьким до забитого м’яча був і Мартинюк, однак рятівником «Тетри» в цьому епізоді виявився Ярош, який в самовідданому стилі заблокував сферу після разючого удару у виконанні півзахисника «Спортлідера-3-Поділля». Підопічні Леоніда Горбієвського здебільшого діяли другим номером, роблячи ставку на швидкі контрвипади, і вже дуже швидко ця тактика ледве не принесла свої плоди. Після скидки Музичука, Пампурак на силу пробивав у лівий нижній кут з дальньої дистанції, проте Поправка в цьому епізоді зіграв надійно. Завершення першої половини зустрічі проходили за явної переваги номінальних гостей. Продовжував виблискувати у рамці Сікора, який спочатку відверто врятував свою команду після підступного удару Розпаченюка головою з близької відстані, а потім і зреагував на добивання від Філя. «Лідери» продовжували володіти ініціативою, і в наступній атаці зуміли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Після гарматного пострілу зі штрафного у виконанні Ціха Сікорі вдалося врятувати свою команду, проте першим на добивання встиг Подлюк, який холоднокровно головою переправив сферу під поперечину – 0:1. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Це Колесников відгукнувся на зразковий простріл з флангу у виконанні Трифонова, і прицільно пробив з розвороту точнісінько у правий нижній кут – 0:2.

Не менш захопливим видався і другий тайм. Вже в його дебюті суперники обмінялися небезпечними випадами. Оформлювати дубль міг Колесников, який блискуче бив у ліву «дев’ятку» із-за меж карного майданчика, однак Сікорі в неймовірному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь «Тетри» була не менш гострою. Музичук втік на побачення із голкіпером, проте не зміг в ближньому бою переграти Поправку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Розпаченюк розкішною передачею врозріз вивів на ударну позицію Колесникова, той відпасував ліворуч на Мартинюка, якому залишалося лише влучити у порожню рамку – 0:3. Коуч «Тетри», Леонід Горбієвський вмить кинувся вносити корективи, проводячи численні заміни, і вже дуже скоро це принесло свої плоди. Музичук відгукнувся на скидку Муляра при розіграші штрафного, і гарматним пострілом з дальньої дистанції змусив капітулювати Тимощука – 1:3. Заключні хвилини матчу проходили під диктовку гравців «Спортлідера-3-Поділля», які створили ще декілька стовідсоткових моментів для взяття воріт опонента. Доводити рахунок до розгромного міг Шеремета, який блискуче пробивав з-за меж карного майданчика, проте його удар прийняв на себе каркас воріт. Перед самісіньким фінальним свистком оформлювати дубль, однак не зміг з кількох метрів влучити у фактично порожню ціль після націленого прострілу на дальню стійку у виконанні Мартинюка.

У підсумку – переконлива перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 3:1. Наступну гру підопічні Артема Гласа проведуть 12-ого червня. В цей день «лідери» поміряються силами із «ДБК». Матч відбудеться на стадіоні «Поділля». Початок – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футбольного дійства!

Updated: 05.06.2014 — 21:58

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.