Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

На чолі – двовладдя!

Поєдинки 5-ого туру внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+» несподіванок не принесли – фаворити здобули переконливі перемоги

Загострюється інтрига в розіграші внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+». У п’ятницю, 6-ого червня, у спорткомплексі УМВС були зіграні поєдинки 5-ого туру, які, забігаючи наперед, видалися неймовірно результативними, що неабияк потішило багаточисленну глядацьку аудиторію. Про все це далі у нашому огляді.

«Спортлідер-3» – «Хмельницькі делікатеси» – 7:3 (1:3)

Арбітр: Божко

Голи: Глас (21, 34, 49), Філь (28), Рибчинський (32, 50), Шеремета (46) – Сиворог (5), Вербовий (10), Ярмаш (12)

«Спортлідер-3»: Трочинський, Глас, Рибчинський, Розпаченюк, Сохорук, Шеремета, Філь

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Сиворог, Ярмаш, Олесь, Басков, Вербовий, Комаринський, Чубатий

Попередження: Рибчинський (30)

Початок матчу став справжнім холодним душем для «лідерів». Це Олесь розкішною передачею врозріз вивів Сиворога віч-на-віч із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у лівий верхній кут – 0:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій номінальних господарів, які додали в швидкості, і розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт опонента один за одним. Змінювати цифри на табло могли Шеремета та Глас, проте вище всяких похвал у рамці діяв Самчук. В наступній атаці забивати повинен був активний Шеремета, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота після розкішного прострілу з кутового у виконанні Рибчинського. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Подвоїв перевагу своєї команди Вербовий, який чудово зіграв на дальній стійці після передачі Комаринського – 0:2. Не встигли господарі як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Це Ярмаш відгукнувся на вкидання від воріт, і ефектно підсік сферу над Трочинським – 0:3. «Лідери» не опустили руки, і в наступній атаці створили стовідсоткову нагоду для того, аби скоротити розрив у рахунку, проте Самчуку в неймовірному стрибку вдалося парирувати «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу Філя з гострого кута, а Сохорук, який виявився першим на підборі, не зумів влучити у фактично порожню рамку. «Спортлідер-3» не зупинявся на досягнутому, і невдовзі зумів матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відзначився Глас, який невідпорно пробив під поперечину після розіграшу кутового – 1:3.

Не менш цікавим видався другий тайм матчу. З перших його секунд ініціативою заволоділи номінальні господарі, і вже дуже швидко скоротив розрив до мінімуму Філь, який холоднокровно пробив зльоту в праву «шістку» після скидки Шеремети – 2:3. Не встигли підопічні Романа Яковенка як слід оговтатися, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Глас чудовою передачею вивів на ударну позицію Рибчинського, і той зусиль партнера не змарнував – 3:3. «Спортлідер-3» продовжував контролювати гру, і через декілька секунд вивів свою команду вперед у рахунку Глас, прицільно пробивши у лівий нижній кут після скидки Шеремети – 4:3. «Хмельницькі делікатеси» не знітилися, і в наступній атаці близьким до забитого м’яча був Чубатий, однак не зміг в ближньому бою переграти Трочинського. Через декілька хвилин дубль оформлювати міг Ярмаш, проте не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером. Відповідь «лідерів» була не менш гострою. Покарати опонента за провали в обороні міг Глас, однак в цьому епізоді за гостей зіграла стійка, яка прийняла на себе гарматний удар у виконанні Артема. Номінальні гості кинулися рятувати долю матчу, перейшовши на гру в п’ять польових, проте це жодних дивідендів не принесло. Навпаки, Шеремета точним пострілом по незахищеній рамці зняв фактично усі питання про переможця у цій грі – 5:3. В останні хвилини «лідери» на куражі відверто «розривали» свого візаві на паркеті, і зусиллями Гласа та Рибчинського довели рахунок до розгромного – 7:3 на користь «Спортлідера-3», який продовжує лідирувати у наших змаганнях.

«Вентс» – «Спортлідер-2» – 3:10 (0:4)

Арбітр: Божко

Голи: Святий (28, 42), Ілюшин (44) – Малишевський (3, 19, 32, 40, 44, 48), Опольський (22), Мартинюк (27, 36), Токарчук (52)

«Вентс»: Матусов, Побережник, Святий, Монастирський, Ілюшин, Іванов

«Спортлідер-2»: Тимощук, Малишевський, Атаманюк, Жаріков, Мартинюк, Токарчук, Опольський

Попередження: Атаманюк (25), Мартинюк (41)

Господарі активніше розпочали гру, і вже на перших секундах могли виходити вперед у рахунку, проте чудеса воротарської майстерності продемонстрував Тимощук, неймовірним чином ліквідувавши загрозу після вбивчого пострілу Ілюшина з близької відстані. Відповідь «лідерів» не змусила на себе довго очікувати. Мартинюк чудовою передачею знайшов на дальній стійці Малишевського, якому не склало особливих труднощів з кількох метрів переправити шкіряний снаряд у фактично незахищену ціль – 0:1. Забивши, «Спортлідер-2» повністю заволодів ініціативою, створюючи моменти біля воріт Матусова із завидною регулярністю. Двічі міг забивати Жаріков, проте в обидвох випадках блискуче зіграв страж воріт «Вентсу». Відмінну нагоду для того аби закріпити перевагу своєї команди мав Токарчук, однак не зумів переграти в ближньому бою Матусова. Господарі відповіли небезпечним пострілом з розвороту у верхній кут у виконанні Монастирського, проте Тимощуку вдалося ліквідувати загрозу. Підопічні Романа Шевчука відповіли відразу. Активний Мартинюк вивів філігранною передачею на ударну позицію Малишевського, і той зусиль партнера не змарнував – 0:2. «Вентс» не знітився, і через декілька хвилин зусиллями Святого міг скоротити розрив, проте «лідерів» в цьому епізоді від неприємностей врятувала стійка воріт. І саме тоді вкотре в цій грі спрацювало відоме футбольне правило. Довів рахунок до розгромного Опольський, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером. «Лідери» продовжували домінувати, і перед перервою Мартинюк влучним ударом закріпив і до того більш ніж вагому перевагу своєї команди – 0:4.

Не менш цікавим видався і другий тайм матчу. «Вентс» відразу кинувся відіграватися, і невдовзі таки досяг свого. Це Святий чудово зіграв на перехопленні, втік віч-на-віч із голкіпером, і невідпорним пострілом в правий верхній кут не залишив Тимощуку жодних шансів – 1:4. Господарі в надії врятуватися від поразки перейшли на гру в п’ять польових, проте ця тактика не дала очікуваного результату. Навпаки, Малишевський та Мартинюк точними ударами по незахищеній рамці довели рахунок до непристойного – 1:6. Через декілька хвилин свої вагомі бомбардирські здібності продемонстрував Малишевський, вдало зігравши на дальній стійці після прострілу Жарікова – 1:7. Господарі відповіли влучним ударом Святого – 2:7. В наступній атаці скоротив відставання Ілюшин, з кількох метрів переправивши сферу у сітку після розкішної передачі Монастирського – 3:7. Заключні хвилини проходили за явної переваги підопічних Романа Шевчука, які ще тричі розписалися у воротах опонента, довівши рахунок до непристойного – 10:3 на користь «Спортлідера-2».

Турнірна таблиця після 5-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
5:3 3:0 10:1 5 4 0 1 27-10 12
2:3 7:3
2
Спортлідер-2
3:5 5:3 13:2 5 4 0 1 34-15 12
3:2 10:3
3
Хмельницькі делікатеси
0:3 3:5 7:2 5 2 0 3 18-21 6
3:7 5:4
4
Вентс
1:10 2:13 2:7 5 0 0 5 12-45 0
3:10 4:5

Матчі шостого туру відбудуться у понеділок, 9-ого червня. В цей день зустрінуться “Вентс″ та “Спортлідер-3”, а також поміряються силами “Спортлідер-2” та “Хмельницькі делікатеси″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 18:30. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

А на завершення – фотоогляд 5-ого туру змагань:

Updated: 07.06.2014 — 15:18

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.