Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Внутрішній турнір ФК «Спортлідер+»: екватор перейдено!

Поєдинки шостого ігрового дня змагань видалися неймовірно видовищними

Все цікавіше розгортаються події у внутрішньому турнірі ФК «Спортлідер+». Вчора, 9-ого червня, у спорткомплексі УМВС були зіграні поєдинки 6-ого туру змагань, які сповна потішили багаточисленну глядацьку аудиторію неймовірно видовищним футзалом та зливою забитих м’ячів. Про все це далі у нашому огляді.

«Спортлідер-2» – «Хмельницькі делікатеси» – 4:7 (1:4)

Арбітр: Божко

Голи: Ситнік (7), Тимощук (35), Мартинюк (37), Малишевський (50) – Вербовий (8, 16, 52), Сиворог (22), Ярмаш (25, 51), Криськов (43)

«Спортлідер-2»: Тимощук, Ситнік, Жаріков, Мартинюк, Токарчук, Опольський, Малишевський

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Вербовий, Сиворог, Криськов, Комаринський, Ярмаш, Муравський, Чубатий

Попередження: Малишевський (17), Тимощук (26), Опольський (42) – Ярмаш (20)

Активніше гру розпочали господарі, які невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це Мартинюк розкішною передачею вивів на ударну позицію Ситніка, і той зусиль партнера не змарнував – 1:0. Віддамо належне «делікатесам», які не знітилися після такого початку, змогли нав’язати супернику свою гру, і вже дуже швидко змогли відновити паритет. Вербовий ефектним ударом з центру майданчика зненацька застав Тимощука – 1:1. Не встигли підопічні Романа Шевчука як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати від центральної лінії. Сиворог чудовим пасом вивів Вербового віч-на-віч із Тимощуком, той спочатку ефектним перекатом поклав Богдана на паркет, а потім холоднокровним пострілом з гострого кута вразив вже порожню рамку – 1:2. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій «лідерів», які розпочали створювати гольові моменти біля воріт номінальних гостей із завидною регулярністю. Зрівнювати цифри на табло міг Малишевський, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Самчук, який в неймовірному стрибку парирував «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу у виконанні Юрія. В наступній атаці забивати повинен був Ситнік, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів влучити у фактично незахищену ціль після скидки активного Малишевського. Через декілька хвилин близьким до забитого м’яча був Токарчук, однак не зумів у ближньому бою переграти кіпера «Хмельницьких делікатесів». Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Ярмаш націленою передачею знайшов на дальній стійці Сиворога, якому не склало особливих зусиль з кількох метрів переправити сферу у сітку – 1:3. «Лідери» не опускали  руки, і через декілька секунд стовідсоткову нагоду для того, аби скоротити відставання у рахунку, мав Жаріков, проте продовжував творити дива у рамці Самчук, парирувавши гарматний удар з близької відстані у виконанні Дениса. Відповідь гостей не змусила на себе довго очікувати. Це Ярмаш відгукнувся на націлену передачу Сиворога в центр карного майданчика, і холоднокровним ударом з розвороту у правий верхній кут не залишив Тимощуку жодних шансів – 1:4. Під завісу тайму змінювати цифри на табло міг Мартинюк, який блискуче пробивав у правий верхній кут з дальньої дистанції, однак за гостей в цьому епізоді зіграла стійка воріт.

Не менш цікавим видався і другий тайм. Вже в його дебюті небезпечними ударами обмінялися Тимощук та Криськов, проте на висоті були голкіпери обох команд. Через декілька хвилин доводити рахунок до непристойного міг Вербовий, однак «лідерів» в цьому епізоді від неприємностей врятувала стійка. Підопічні Романа Шевчука кинулися рятувати долю зустрічі, перейшовши на гру в п’ять польових. Відзначимо, що ця тактика вже дуже швидко принесла свої плоди. Скоротив розрив у рахунку Тимощук, який холоднокровно пробив зльоту в праву «шістку» після скидки Мартинюка – 2:4. В наступній атаці продемонстрував свої бомбардирські таланти і Мартинюка, прицільно пробивши у лівий верхній кут з-за меж карного майданчику – 3:4. «Хмельницькі делікатеси» здебільшого робили акцент на грамотній грі в захисті, ретельно перекривали усі вільні зоні, і вже через декілька хвилин їхні зусилля були винагороджені – Криськов чудово зіграв на перехопленні, і точним ударом вразив незахищену рамку – 3:5. Господарі додали в швидкості, і невдовзі відродив інтригу Малишевський, невідпорно пробивши в ліву «дев’ятку» з гострого кута – 4:5. В час який залишився, «лідери» відчайдушно намагалися врятуватися від поразки, однак останнє слово в цій зустрічі виявилося за номінальними гостями – Вербовий та Ярмаш точними пострілами по пустих воротах встановили підсумковий рахунок – несподівана перемога «Хмельницьких делікатесів» з рахунком 7:4, які після цього успіху на відстань витягнутої руки наблизилися до другої сходинки у турнірній таблиці.

«Вентс» – «Спортлідер-3» – 4:5 (2:2)

Арбітр: Божко

Голи: Янчук (7), Святий (10, 41), Ілюшин (47) – Шеремета (9), Філь (16), Сохорук (35, 54), Глас (51)

«Вентс»: Болістовський, Побережник, Янчук, Святий, Монастирський, Дикий, Гнідий, Ілюшин

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Сохорук, Розпаченюк, Глас, Рибчинський, Шеремета, Філь

Не менш захоплюючим видався і інший матч ігрового дня, в якому зустрілися «Вентс» та «Спортлідер-3».

Вже перша осмислена атака увінчалася взяттям воріт. Янчук відгукнувся на чудову скидку Побережника у центр карного майданчика, і холоднокровно пробив в дальній кут – 1:0. Відповідь «лідерів» не змусила на себе довго очікувати. Це Шеремета блискуче зіграв на дальній стійці після прострілу Гласа, і невідпорно пробив зльоту у праву «дев’ятку» – 1:1. «Вентс» перейшов на гру другим номером, і невдовзі ця тактика виправдала себе. Святий виявився найрозторопнішим у метушні в карному майданчику гостей, і без особливих зусиль з кількох метрів переправив сферу у сітку – 2:1. Пропущений м’яч не на жарт «завів» гравців «Спортлідера-3», які стали створювати момент за моментом біля воріт Болістовського. Впродовж хвилини двічі міг забивати Глас, проте у першому випадку голкіперу «Вентса» в неймовірному стрибку вдалося парирувати «мертвий» м’яч, а в другому на допомогу йому прийшла поперечина! «Лідери» продовжували тиснути, і вже дуже швидко таки досягли свого. Філь прицільним пострілом з дальньої дистанції в ліву «шістку» не залишив Болістовському жодних шансів – 2:2. В наступній атаці міг забивати Побережник, однак не зміг реалізувати вихід віч-на-віч із Алексейчуком. Під завісу тайму небезпечними ударами обмінялися Глас та Святий, проте на висоті були голкіпери обох команд.

З перших секунд другої половини ініціативою заволоділи номінальні гості, і невдовзі змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Шеремета чудовим пасом вивів на ударну позицію Сохорука, і той зусиль партнера не змарнував – 2:3. Через декілька хвилин закріплювати перевагу своєї команди міг Філь, який блискуче зльоту пробивав у ближній кут після скидки активного Сохорука, проте його удар прийняла на себе стійка воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Святий блискуче зіграв на перехопленні, і невідпорно пробив в ліву «шістку» з гострого кута – 3:3. Не встигли гості як слід прийти в себе, як знову були змушені розпочинати з центру майданчику. Ілюшин спочатку ефектним фінтом пошив у дурні захисника суперника, а потім блискучим пострілом в лівий нижній кут із середньої дистанції не залишив Трочинському жодних шансів – 4:3. «Спортлідер-3» кинувся рятувати долю матчу, перейшовши на гру в п’ять польових, і вже дуже швидко зрівнювати цифри на табло міг Філь, однак за «Вентс» вкотре в цій зустрічі зіграв каркас воріт. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і через декілька хвилин відновив паритет Глас, який з кількох метрів переправив сферу у сітку після блискучої скидки Шеремети – 4:4. Підопічні Артема Гласа додали в швидкості, і змогли таки дотиснути свого опонента. Філь чудовою передачею врозріз знайшов на дальній стійці Сохорука, якому забити було справою техніки – 5:4 на користь «Спортлідера-3», який закріплюється на першій сходинці.

Турнірна таблиця після 6-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
5:3 3:0 10:1 6 5 0 1 32-14 15
2:3 7:3 5:4
2
Спортлідер-2
3:5 5:3 13:2 6 4 0 2 38-22 12
3:2 4:7 10:3
3
Хмельницькі делікатеси
0:3 3:5 7:2 6 3 0 3 25-25 9
3:7 7:4 5:4
4
Вентс
1:10 2:13 2:7 6 0 0 6 16-50 0
4:5 3:10 4:5

Матчі сьомого туру відбудуться у п’ятницю, 13-ого червня. В цей день зустрінуться “Спортлідер-2″ та “Спортлідер-3”, а також поміряються силами “Вентс” та “Хмельницькі делікатеси″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 18:30. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

А на завершення – фотоогляд 6-ого туру змагань:

Updated: 10.06.2014 — 02:30

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.