Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Поразка, за яку не соромно

Підопічні Миколи Федорка у рідних стінах дали справжніх бій грізному «Руху» із Винників, однак не змогли зачепитися бодай за нічию, в підсумку зазнавши в підсумку мінімальної поразки

НФК «Поділля» (Хмельницький) – «Рух» (Винники) – 1:2 (0:1)

Арбітри: Дорош Владислав – Зоренко Юрій, Старча Сергій (усі – Київ)

Спостерігач арбітражу: Павленко Євген (Київська обл.)

Голи: Колесников Олексій (71, пен.) – Макар Володимир (41), Баглай Андрій (81)

НФК «Поділля»: 1. Поправка Олександр – 2. Горобець Максим (12. Пирог Віктор, 86), 3. Трифонов Віталій (17. Роговський Максим, 89), 5. Романюк Артем, 6. Шутяк Євген (8. Подлюк Артур, 71), 9. Колесников Олексій, 10. Федорко Артем (14. Пляхимович Віталій, 90+4), 11. Семенюк Федір (7. Зенін Владислав, 74), 13. Грицик Дмитро, 15. Юхимович Дмитро, 18. Ціх Ростислав (кап.). Запасні: 81. Восканян Манук, 16. Булкін Михайло

Головний тренер: Микола Федорко

«Рух»: 1. Шевчук Юрій – 3. Іванський Любомир (2. Сергеєв Сергій, 80), 5. Гурський Андрій, 7. Костик Богдан (кап.) (6. Романів Володимир, 85), 8. Баглай Андрій, 9. Макар Володимир, 10. Деревльов Костянтин (19. Шептицький Михайло, 90+3), 15. Дмитрук Віталій, 16. Кікоть Андрій (11. Козловський Святослав, 68), 17. Шептицький Олег (23. Бойко Роман), 21. Гусаковський Юрій (12. Іванов Роман, 90+1). Запасні: 33. Жук Андрій

Головний тренер: Роман Гданський

Попередження: Семенюк Федір (5), Юхимович Дмитро (84) – Дмитрук Віталій (69), Романів Володимир (90+5)

Сьогодні хмельницьке «Поділля» провело свій черговий поєдинок. В рамках 6-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрічалися із діючим віце-чемпіоном змагань, грізним «Рухом» із містечка Винники, що на Львівщині.

Розпочали матч суперники дуже обережно. Обидві команди робили ставку на грамотні дії в обороні, до особливого загострення справа не доходила. Ближче до середини тайму «Поділля» змогло заволодіти ігровою ініціативою, і вже дуже швидко створило перший небезпечний момент для взяття воріт свого більш іменитого візаві. Семенюк небезпечно пробивав зі штрафного метрів із 25-ти, проте Шевчуку вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь гостей не забарилася. Змінювати нулі на табло міг Костик, який блискучим пострілом також із штрафного цілив у праву «дев’ятку», однак Поправка в цьому епізоді зіграв вище всяких похвал. Підопічні Миколи Федорка, заведені несамовитою підтримкою рідних трибун, додали в швидкості, і небезпечні моменти біля воріт колективу із Винників стали виникати із завидною регулярністю. Після гарматного пострілу під поперечину із-за меж карного майданчику у виконанні Шутяка Шевчуку лише дивом вдалося врятувати свою команду від вірного голу, далі першим на підборі виявився Трифонов, проте Віталій відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Через декілька хвилин після розіграшу вільного удару відкривати рахунок міг Федорко, однак в цьому епізоді від неприємностей «Рух» врятувала блискуча гра кіпера гостей на виході. Під завісу тайму ігровою перевагою заволоділи вже підопічні Романа Гданського, які розпочали чинити серйозний тиск на захисні редути подолян. Вже фактично у наступній атаці відкривати рахунок міг Деревльов, який гарматним ударом зльоту під поперечину замикав розкішну подачу від кутового прапорця у виконанні капітана гостей, Богдана Костика, проте Поправці в неймовірному стрибку вдалося парирувати «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу від екс-нападника київського «Арсеналу». Через декілька хвилин той ж таки Деревльов мав ще один гольовий момент, однак страж воріт «Поділля» ціною надзусиль зумів парирувати підступний удар у праву «шістку» у виконанні Костянтина. «Рух» продовжував тиснути, і все-таки перед самісіньким свистком на перерву досяг свого. Це Шептицький розкішною навісною передачею із глибини поля вивів на ударну позицію Макара, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно перекинувши сферу над голкіпером «Поділля». Підопічні Миколи Федорка не знітилися, і відразу могли відновити статус-кво: Романюк чудовою подачею з кутового знайшов на дальній стійці Колесникова, однак Олексію трішки забракло влучності. Відпочивати суперники пішли за мінімальної переваги «Руху».

Другий тайм видався не менш цікавим. Вже в його дебюті зрівнювати цифри на табло міг Ціх, проте рятівником колективу із Винників виявився Іванський, який у самовідданому підкаті в останній момент зумів зняти м’яч з ноги Ростислава. Відповідь гостей була не менш гострою. Дубль оформлювати міг активний Макар, який зльоту пробивав у праву «шістку» після скидки Деревльова, однак Поправці в карколомному стрибку вдалося ліквідувати загрозу. Хмельничани, заведені шаленою підтримкою рідних трибун, кинулися відіграватися, і в наступній атаці створили стовідсоткову нагоду аби відновити паритет. Це Семенюк філігранним пасом врозріз вивів Федорка віч-на-віч із голкіпером, проте Артему не вдалося в ближньому бою переграти Шевчука. «Поділля» не зупинялося на досягнутому, і через декілька хвилин не за правилами проти всюдисущого Семенюка у власному карному майданчику зіграв Дмитрук – арбітр не вагаючись вказав «на позначку»! «Вирок» взявся виконувати Колесников, і холоднокровним пострілом в лівий нижній кут не залишив голкіперу «Руху» жодних шансів – 1:1!!! Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій гостей, які зуміли переламати хід поєдинку, і вже дуже скоро змогли схилити шальки терезів на власний бік. Баглай відгукнувся на націлену передачу Макара, ефектним фінтом обіграв Трифонова, і невідпорно пробив з розвороту у ліву «шістку» впритирку із стійкою – 1:2. В останні хвилини «Поділля» відчайдушно прагнуло врятуватися від поразки, однак досвідчені гравці «Руху» грамотно перекривали всі вільні зони, і ціною неймовірних зусиль все-таки змогли втримати свою мінімальну перевагу.

У підсумку – мінімальна поразка підопічних Миколи Федорка з рахунком 1:2. Хоч «Поділля» сьогодні і поступилося, проте звітний поєдинок продемонстрував високий потенціал хмельницького клубу, і віримо, що яскраві перемоги «подолян» не за горами.

Свою наступну гру в чемпіонаті України серед аматорських команд «Поділля» проведе у наступну середу, 18-ого червня. В цей день підопічні Миколи Федорка у рідних стінах поміряються силами із «Маяком» з міста Сарни.

Updated: 11.06.2014 — 20:52

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.