Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3-Поділля» продовжує свою гросмейстерську ходу!

В матчі 6-ого туру чемпіонату міста підопічні Артема Гласа виявилися сильнішими за «ДБК»

«Спортлідер-3-Поділля» – «ДБК» – 4:1 (2:0)

Арбітри: Кузнєцов – А. Папірович, Лоза

Голи: Колесников (11), Розпаченюк (20), Шеремета (84), Малишевський (87) – Заморока (78)

«Спортлідер-3-Поділля»: Тимощук, Мартинюк, Розпаченюк, Трифонов (Побережник, 46), Філь (Малишевський, 74), Подлюк, Глас, Ціх, Колесников (Шутяк, 46), Шеремета, Юхимович (Атаманюк, 46)

«ДБК»: Сурков, Чепурний, Баштанюк, Фурман, Бесіда, Сергійчук, Шуляк (Бачинський, 58), Фурман (Кліщ, 68), Заморока, Божек, Гаврищишин

У четвер, 12-ого червня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 6-ого туру чемпіонату міста підопічні Артема Гласа зустрічалися із «ДБК».

Активніше гру розпочали «лідери», які з перших хвилин розпочали чинити серйозний тиск на захисні редути номінальних гостей. Відкривати рахунок міг Розпаченюк, який гарматним пострілом в праву «шістку» замикав розкішну передачу врозріз у виконанні Колесникова, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Сурков, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару від нападника «Спортлідера-3-Поділля». В наступній атаці близьким до голу був вже сам Колесников, проте стражу воріт «ДБК» також вдалося врятувати свою команду. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі таки змогли матеріалізувати у забитий м’яч свою ігрову перевагу. Це Шеремета чудовою передачею вивів на ударну позицію Колесникова, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у правий нижній кут – 1:0. Через декілька хвилин подвоювати перевагу своєї команди міг активний Розпаченюк. Віталій спочатку ефектним фінтом пошив у дурні захисника опонента, а потім ефектно бив з розвороту у ліву «шістку» – гостей в цьому епізоді від неприємностей врятувала стійка. «Лідери» продовжували домінувати на полі, і вже дуже швидко оборона «домобудівельників» дала ще одну пробоїну. Активний Розпаченюк відгукнувся на націлену навісну передачу на дальню стійку у виконанні Колесников, і ефектно пробив головою точнісінько у праву «дев’ятку» – 2:0. В заключні хвилини першої половини матчу доводити рахунок до розгромного могли Шеремета та Глас, однак в обидвох випадках «ДБК» від неприємностей рятував каркас воріт.

Ігровий малюнок в другому таймі істотно не змінився – господарі продовжували домінувати, а гості відчайдушно намагалися зберегти свої ворота у недоторканості. Збільшувати перевагу своєї команди міг Атаманюк, який прицільним ударом головою під поперечину від кутового прапорця замикав подачу Ціха від кутового прапорця, однак за «ДБК» вкотре в цій грі врятував каркас воріт. Підопічні Анатолія Курятника відповіли небезпечним ударом зі штрафного під поперечину у виконанні Фурмана – Тимощук контролював ситуацію. «Лідери» додали в русі, і вже дуже швидко створили ще один стовідсотковий момент в цій грі. Суркову вдалося врятувати свою команду після підступного удару від Ціха, першим на підборі виявився Розпаченюк, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожні ворота. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Заморока відгукнувся на чудову навісну передачу із глибини поля, і ефектно переправив сферу у праву «дев’ятку» – 2:1. Пропущений м’яч не на жарт «завів» підопічних Артема Гласа, які стали буквально «розривати» свого опонента. Гол-шедевр записав на свій рахунок Шеремета, який невідпорним пострілом в правий верхній кут метрів з 20-ти завершив блискучу багатоходівку своєї команди – 3:1. Не встигли «домобудівельними» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати від центральної лінії. Розпаченюк чудовою передачею вивів на ударну позицію Малишевського, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у протихід Суркову – 4:1. Перед самісіньким фінальним свистком відзначитись міг і Атаманюк, проте не зміг з кількох метрів переправити шкіряний снаряд у фактично порожню рамку після націленої подачі з флангу у виконанні Малишевського.

У підсумку – переконлива перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 4:1. Наступну гру підопічні Артема Гласа проведуть 19-ого червня. У цей день «лідери» поміряються силами із «Прокуратурою-УМВС». Матч відбудеться на стадіоні «Поділля». Початок – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футбольного дійства!

Updated: 12.06.2014 — 23:06

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.