Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3» закріплює лідерство!

Поєдинки 7-ого ігрового дня внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+» видалися багатими на забиті м’ячі

Загострюється інтрига у внутрішньому турнірі ФК «Спортлідер+». Вчора, 13-ого червня, у спорткомплексі УМВС були зіграні поєдинки 6-ого туру змагань, які сповна потішили багаточисленну глядацьку аудиторію неймовірно видовищним футзалом та зливою забитих м’ячів. Про все це далі у нашому огляді.

«Спортлідер-2» — «Спортлідер-3» — 4:8 (2:2)

Арбітр: Божко

Голи: Ситнік (20, 26), Глас (37, аг.), Атаманюк (54) – Шеремета (17, 51), Трочинський (21, 31), Глас (36), Філь (38, 54), Рибчинський (49)

«Спортлідер-2»: Тимощук, Малишевський, Опольський, Ситнік, Жаріков, Михайленко, Атаманюк

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Глас, Філь, Шеремета, Рибчинський, Сохорук

Попередження: Малишевський (9)

Першими на майданчик вийшли «Спортлідер-2» та «Спортлідер-3». Забігаючи наперед відзначимо, що чергове «клубне» дербі видалося неймовірно видовищним і очевидно надовго запам’ятається баготисленним вболівальникам, які стали його свідками.

Активніше гру розпочали господарі. Відмінні нагоди для того аби змінювати нулі на табло мали Ситнік та Михайленко, проте впевнено діяв у рамці Алексейчук. Через декілька хвилин стовідсоткову нагоду мав Атаманюк. Віталій спочатку ефектним перекатом поклав на паркет голкіпера, однак потім відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів влучити у порожні ворота. Відповідь «Спортлідера-3» не змусила на себе довго очікувати. Забивати повинен був Філь, який з близької відстані цілив у праву «шістку» після націленої передачі Гласа на дальню стійку, проте за господарів в цьому епізоді зіграла стійка. Підопічні Артема Гласа зуміли перехопити ініціативу і вже дуже швидко змогли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Це активний Шеремета чудовим пасом вивів на ударну позицію Шеремету, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у праву «шістку» — 0:1. Господарі не знітилися після такого початку, зуміли нав’язати супернику свою гру, і невдовзі заслужено відновили паритет. Після зразкового прострілу Жарікова Ситніку залишалося лише з кількох метрів влучити у фактично незахищену ціль – 1:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій підопічних Артема Гласа, які суттєво додали у русі, створюючи небезпечні моменти один за одним, і через декілька хвилин змогли схилити шальки терезів на свою користь. Це Трочинський відгукнувся на зразкову скидку Рибчинського, і вдотик переправив сферу у праву «шістку» — 1:2. В наступній атаці закріплювати перевагу своєї команди повинен був Сохорук, однак не зміг спочатку реалізувати вихід віч-на-віч із Тимощуком, а потім, виявившись першим на добиванні, влучив у стійку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Дубль оформив Ситнік, чудово зігравши на дальній стійці після прострілу Жарікова – 2:2.

Другий тайм був не менш видовищним. З перших секунд «Спортлідер-3» розпочав активно діяти у атаці, і це вже дуже швидко принесло свої плоди. Вивів свою команду вперед у рахунку Трочинський, який невідпорно пробив у праву «шістку» після пасу Шеремети – 2:3. Підопічні Романа Шевчука не опустили руки, і через декілька хвилин зрівнювати цифри на табло міг Михайленко, який гарматним пострілом з середньої дистанції цілив у лівий нижній кут, однак вище всяких похвал у рамці зіграв Алексейчук, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару у виконанні Дмитра. Відповідь номінальних гостей не змусила на себе довго очікувати. Після прицільного пострілу під поперечину у виконанні Філя господарів від неприємностей врятував каркас воріт, проте першим виявився на добиванні Глас, який з кількох метрів вколотив сферу у сітку – 2:4. «Спортлідер-2» кинувся відіграватися, і невдовзі таки досяг свого. Після флангового прострілу Глас зрізав сферу у власні ворота – 3:4. Відповідь номінальних гостей була не менш гострою. Гол-шедевр записав на свій рахунок Філь, який невідпорно пробив зльоту точнісінько у лівий верхній кут після скидки Сохорука – 3:5. Не встигли підопічні Романа Шевчука як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Довів рахунок до розгромного Рибчинський, який точним пострілом в ближню «дев’ятку» замкнув чудову передачу на дальню стійку у виконанні Гласа – 3:6. «Спортлідер-3» на куражі відверто «розривав» свого опонента на паркеті, і через декілька хвилин закріпив і до того вагому перевагу своєї команди Шеремета, ефектно пробивши під поперечину із-за меж карного майданчику – 3:7. «Спортлідер-2» в надії врятуватися від поразки перейшов на гру в п’ять польових, і зумів зусиллями Атаманюка скоротити відставання – 4:7, проте останнє слово в цій зустрічі все одно залишилося за номінальними гостями. Крапку в матчі влучним ударом поставив Філь – впевнена перемога «Спортлідера-3» з рахунком 8:4, який закріплює своє лідерство.

«Вентс» — «Хмельницькі делікатеси» — 2:5 (0:1)

Арбітр: Божко

Голи: Янчук (30, 40) – Сиворог (18, 40), Лисенко (27), Ярмаш (32), Палійчук (34)

«Вентс»: Болістовський, Монастирський, Гнідий, Ілюшин, Янчук, Іванов

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Муравський, Ярмаш, Лисенко, Сиворог, Палійчук, Вербовий, Чубатий

В іншому матчі ігрового дня зустрічалися «Вентс» та «Хмельницькі делікатеси».

В дебюті поєдинку небезпечними ударами обмінялися Ярмаш та Ілюшин, однак на висоті були голкіпери обох команд. В середині тайму номінальним гостям вдалося перехопити ініціативу, і небезпечні моменти біля воріт Болістовського стали виникати із завидною регулярністю. Відкривати рахунок міг активний Ярмаш, який прицільно пробивав у лівий верхній кут після скидки Лисенка, однак вище всяких похвал в цьому епізоді зіграв голкіпер «Вентса». Забивати міг і Палійчук, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після зразкового прострілу на дальню стійку у виконанні Сиворога. Господарі відповіли небезпечним ударом Янчука – Самчуку вдалося ліквідувати загрозу. Останні хвилини тайму проходили за переваги гравців «Хмельницьких делікатесів», які фактично перед самісінькою сиреною на перерву зуміли відкрити лік забитим м’ячам у цій зустрічі. Це Сиворог відгукнувся на чудову скидку Палійчука в центр карного майданчика, і холоднокровно вдотик пробив у праву «шістку» — 0:1.

Другий тайм видався дещо цікавішим. Подвоювати перевагу своєї команди міг Вербовий, проте не зміг в ближньому бою переграти Болістовського. Номінальні гості продовжували домінувати, і через декілька хвилин таки досягли свого. Відзначився Лисенко, який вдало зіграв на дальній стійці після націленої передачі Палійчука – 0:2. Віддамо належне «Вентсу», який не знітився, і доволі швидко зумів скоротити відставання до мінімуму. Гол-шедевр записав у свій актив Янчук, який невідпорним пострілом зльоту в лівий верхній кут замкнув ефектну навісну передачу у виконанні Монастирського – 1:2. Пропущений м’яч не на жарт по-спортивному розлютив гостей, які додали в швидкості, і невдовзі перевагу своєї команди закріпив Ярмаш, потужно пробивши під поперечину – 1:3. Не встиг «Вентс» як слід прийти в себе, як вже знову був змушений розпочинати з центру майданчику. Довів рахунок до розгромного Палійчук, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із Болістовським – 1:4. В наступній атаці своє вагоме бомбардирське слово сказав Янчук, який невідпорним пострілом в ліву «шістку» замкнув скидку Монастирського – 2:4. Останні хвилини проходили під диктовку  номінальних гостей, які зусиллями Сиворога зуміли довести рахунок до розгромного – 5:2 на користь «Хмельницьких делікатесів», які завдяки осічці «Спортлідера-2» піднімаються на другу сходинку у табелі про ранги.

Турнірна таблиця після 7-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
3:0 5:3 10:1 7 6 0 1 40-18 18
7:3 2:3 5:4
8:4
2
Хмельницькі делікатеси
0:3 3:5 7:2 7 4 0 3 30-27 12
3:7 7:4 5:4
5:2
3
Спортлідер-2
3:5 5:3 13:2 7 4 0 3 42-30 12
3:2 4:7 10:3
4:8
4
Вентс
1:10 2:7 2:13 7 0 0 7 18-55 0
4:5 4:5 3:10
2:5

Матчі восьмого туру відбудуться у вівторок, 17-ого червня. В цей день зустрінуться “Спортлідер-2″ та “Вентс”, а також поміряються силами “Хмельницькі делікатеси″ та «Спортлідер-3″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 17:00. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

А на завершення – фотоогляд 7-ого туру змагань:

Updated: 14.06.2014 — 09:39

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.