Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Історичний камбек

В матчі 4-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області з футболу підопічні Миколи Федорка у рідних стінах здобули вольову перемогу над «Енергетиком» із Нетішина

НФК «Поділля» (Хмельницький) – «Енергетик» (Нетішин) – 2:1 (0:0)

Арбітри: Петров – Жмурко, В. Папірович

Голи: Колесников (66, пен.), Зенін (86) – Чутченко (54)

НФК «Поділля»: Поправка, Горобець (Подлюк, 58), Роговський, Трифонов, Грицик, Юхимович, Романюк (Зенін, 55), Федорко (Петрівський, 81), Ціх (Соколюк, 61), Семенюк (Шутяк, 46), Колесников

«Енергетик»: Лихвар, Кравчук, Бортнік, Боца (Гайдук, 70), Стасюк (Мандрійчук, 85), Загривий, Чутченко, Толстяк, Ткачук, Гончарук (Матус, 75), Царук (Бабійчук, 75)

Попередження: Федорко (58), Соколюк (63), Роговський (64) – Бортнік (43), Стасюк (83)

Вилучення: Бортнік (84, повторне попередження)

Сьогодні хмельницьке «Поділля» провело черговий поєдинок. В рамках 4-ого туру Прем’єр-ліги чемпіонату області з футболу підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрічалися із «Енергетиком» з міста Нетішин.

Перший небезпечний момент в зустрічі створили гості. Відкривати рахунок міг Царук, який підступним ударом головою під поперечину замикав фланговий навіс від Стасюка, однак Поправка зіграв надійно. Відповідь хмельничан не змусила на себе довго очікувати. Семенюк прекрасно пробивав у падінні через себе після скидки Колесникова, проте на допомогу «Енергетику» прийшов Кравчук, який у останній момент в самовідданому стилі вибив сферу з лінії порожніх воріт. Впродовж наступних кількох хвилин небезпечними ударами обмінялися Горобець та Боца, але їм трішки забракло влучності. Далі гра, так би мовити, «засушилася». Під завісу тайму активністю «вибухнула» команда із Нетішина, і це ледве не принесло свої плоди, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Поправка, в неймовірному стрибку кінчиками пальців парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого пострілу під поперечину у виконанні Боци.

Основні події відбулися в другому таймі. Активніше його розпочали номінальні гості, і невдовзі змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Своє вагоме бомбардирське слово сказав Чутченко, невідпорно пробивши з гострого кута у дальній верхній кут – 0:1. Підопічні Миколи Федорка не опустили руки, і в наступній атаці зрівнювати цифри на табло міг Колесников, проте Лихварю ціною надзусиль вдалося врятувати свою команду від вірного голу після потужного пострілу Олексія із середньої дистанції. «Енергетики» грали здебільшого другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і ця тактика дуже швидко ледве не принесла свої плоди. Подвоювати перевагу своєї команди міг активний Чутченко, однак не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із голкіпером хмельничан. Через декілька хвилин забивати міг Стасюк, який прицільним ударом в ліву «шістку» замикав скидку Боци, проте на щастя для «Поділля» влучив у стійку воріт. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Після флангового прострілу у виконанні Шутяка сфера знайшла руку захисника «Енергетика» у карному майданчику нетішинців, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Колесников, і холоднокровно «розвів» м’яч і голкіпера по різних кутах – 1:1. Забитий м’яч неабияк окрилив гравців «Поділля», які розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт опонента один за одним. Міг оформлювати дубль активний Колесников, проте не зумів в ближньому бою переграти Лихваря. Через декілька хвилин стовідсоткову нагоду для того аби змінити цифри на табло мав Зенін, однак відверто вибачив суперника, не влучивши з кількох метрів у фактично порожню рамку після філігранної передачі Шутяка. «Енергетик» основний акцент робив на грі в захисті, часто зриваючи стрімкі атаки хмельничан лише ціною фолу. Як наслідок, команда із Нетішина під завісу гри залишилася в меншості – за другий «гірчичник» з поля був вилучений Бортнік. Підопічні Миколи Федорка таким «подарунком» скористалися вмить: Зенін відгукнувся на чудову навісну передачу Колесникова при розіграші штрафного, і ефектно головою переправив сферу у праву «дев’ятку», встановивши підсумковий рахунок у зустрічі – вольова перемога НФК «Поділля» з рахунком 2:1. Завдяки цьому успіху підопічні Миколи Федорка змогли очолити турнірну таблицю Прем’єр-ліги чемпіонату Хмельницької області, і очевидно, що цей факт додасть психологічної впевненості гравцям хмельничан напередодні надважливого домашнього матчу в рамках чемпіонату України серед аматорів проти «Маяку» із Сарн, який вже відбудеться найближчої середи, 18-ого червня, на стадіоні «Поділля». Початок гри – о 18:00. Прийди та підтримай улюблену команду!

Updated: 14.06.2014 — 21:39

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.