Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

А перемога була так близько…

В домашньому матчі 7-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів підопічні Миколи Федорка розійшлися миром із «Маяком» з міста Сарни

НФК «Поділля» (Хмельницький) – «Маяк» (Сарни) – 2:2 (1:1)

Арбітри: Сахно Олександр – Хіміченко Кирило, Остапчук Василь (усі – Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Тернавський Геннадій (Київ)

Голи: Семенюк Федір (33), Ціх Ростислав (74) – Бриж Олексій (17), Борейчук Анатолій (90+2)

На 75-ій хвилині Артем Українець («Маяк») не реалізував пенальті (воротар)

НФК «Поділля»: 35. Восканян Манук – 2. Горобець Максим, 3. Трифонов Віталій, 5. Романюк Артем (7. Зенін Владислав, 64), 6. Шутяк Євген (8. Подлюк Артур, 89), 9. Колесников Олексій, 10. Федорко Артем, 11. Семенюк Федір, 13. Грицик Дмитро, 15. Юхимович Дмитро, 18. Ціх Ростислав (кап.). Запасні: 16. Булкін Михайло, 17. Роговський Максим.

Головний тренер: Микола Федорко

«Маяк»: 1. Симонович Олександр – 2. Українець Артем (кап.), 9. Приймак Сергій (20. Борейчук Анатолій, 63), 10. Жданюк Сергій (24. Стахнюк Артур, 72), 11. Бриж Олексій, 17. Сергійчук Ігор, 19. Улянчук Дмитро, 21. Василець Михайло, 23. Хлібович Ігор (22. Жданюк Олександр, 67), 25. Оксенюк Андрій, 33. Носарєв Ігор. Запасні: 31. Левчук Андрій, 8. Примак Анатолій, 4. Хондока Роман, 15. Сад Роман.

Головний тренер: Анатолій Леснік

Попередження: Федорко Артем (5), Юхимович Дмитро (75), Подлюк Артур (90+1) – Улянчук Дмитро (9)

Сьогодні хмельницьке «Поділля» провело свій черговий поєдинок. В рамках 7-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд підопічні Миколи Федорка у рідних стінах зустрічалися із сусідом по турнірній таблиці, «Маяком» із містечка Сарни, що на Рівненщині.

Перший небезпечний момент у грі створили номінальні гості. Це Сергій Жданюк небезпечно зі штрафного закручував сферу у праву «шістку», проте рятівником хмельничан виявився Романюк, який в останній момент виніс шкіряний снаряд з лінії порожніх воріт. Відповідь підопічних Микола Федорка не змусила на себе довго очікувати. Відкривати рахунок міг Семенюк, який ефектним ударом в падінні у дальній нижній кут замикав розкішну передачу Колесникова в центр карного майданчику, однак форварду «Поділля» трішки забракло влучності. «Маяк» додав у швидкості, і вже дуже швидко це дало свій результат. Вивів гостей вперед у рахунку Бриж, який після невпевненої гри Восканяна на виході без особливих зусиль вразив незахищену ціль – 0:1. Пропущений м’яч «завів» хмельничан, які при шаленій підтримці рідних трибун розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт Симоновича із завидною регулярністю. Зрівнювати цифри на табло повинен був Шутяк, однак відверто вибачив опонента, не зумівши з метрів 7-ми вразити фактично порожню рамку після зразкового прострілу Колесникова у центр воротарського. В наступній атаці близьким до забитого м’яча був Федорко, проте не зміг у ближньому бою переграти Симоновича. Хмельничани продовжували тиснути, і невдовзі таки досягли свого. Забитий м’яч став наслідком яскравих індивідуальних дій Федіра Семенюка: нападник «Поділля» блискуче зіграв на перехопленні, вийшов на ударну позицію, і невідпорно пробив з розвороту під поперечину – 1:1!!! Під завісу тайму виводити хмельничан вперед у рахунку міг Ціх, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував Симонович, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару зі штрафного у виконанні Ростислава.

Другий тайм був не менш цікавим. Оформлювати дубль міг Семенюк, однак виявившись на ударній позицію Федір пробив занадто легко, і м’яч став легкою здобиччю для голкіпера «Маяку». Гості відповіли відразу. Це Сергій Жданюк по флангу втік віч-на-віч із Восканяном, і бути б біді, якби не блискучі дії Максима Горобця, який у відчайдушному підкаті в останній момент вибив шкіряний снаряд з-під ніг нападника клубу із міста Сарни. Подальші події на полі розвивалися дуже стрімко. На 73-ій хвилині хмельничани заробили право на штрафний удар метрів в сорока біля воріт сарненців. Його взявся виконувати Ціх, і неймовірним пострілом відправив круглого точнісінько у правий верхній кут, не залишивши Симоновичу жодних шансів – 2:1!!! Через декілька хвилин «Маяк» отримав стовідсотковий шанс на те, аби відновити статус-кво. Після флангового прострілу м’яч на думку арбітра знайшов руку когось із гравців «Поділля» в карному майданчику хмельничан, і рефері не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати Українець, проте Восканян зумів вгадати напрямок удару, і в карколомному стрибку парирував вбивчий удар у ліву «шістку» від капітана гостей! Свою високу воротарську майстерність був змушений демонструвати молодий кіпер подолян і в наступному епізоді, коли також врятував свою команду від вірного голу, парируваши гарматний постріл під поперечину від Олександра Жданюка. Господарі відповіли фірмовим ударом Ціха зі штрафного – Симоновичу лише ціною неймовірних зусиль вдалося ліквідувати загрозу. Останні хвилини були неймовірно напруженими. «Маяк» пішов на фінальний штурм, і таки зміг зрівняти шальки терезів: Борейчук виявився найрозторопнішим біля воріт Восканяна, і з кількох метрів буквально заніс сферу у сітку після флангового навісу у виконанні того ж Жданюка – 2:2. Хмельничани не опустили руки, і відразу створили супермомент: принести «Поділлю» перемогу міг Подлюк, проте Артур не зумів після ефектного пасу Юхимовича в ближньому бою переграти голкіпера клубу із Сарн.

У підсумку – бойова нічия з рахунком 2:2. Свою наступну гру в чемпіонаті України серед аматорських команд «Поділля» проведе у наступну середу, 25-ого червня. В цей день підопічні Миколи Федорка на виїзді поміряються силами із ФК «Вінниця».

Updated: 18.06.2014 — 20:36

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.