Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Яскравий майстер-клас для «Прокуратури-УМВС»

В матчі 7-ого туру чемпіонату міста підопічні Артема Гласа на залишили жодних шансів одному з грандів міського футболу, зірковій «Прокуратурі-УМВС»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Прокуратура-УМВС» – 4:0 (2:0)

Арбітри: Подворний – Фарина, Зощук

Голи: Мартинюк (2), Розпаченюк (45), Побережник (84), Зенін (87)

«Спортлідер-3-Поділля»: Тимощук (Поправка, 69), Розпаченюк (Зенін, 57), Юхимович (Атаманюк, 57), Глас, Подлюк, Філь (Малишевський, 72), Шеремета, Мартинюк, Трифонов, Колесников (Побережник, 62), Ціх

«Прокуратура-УМВС»: Грабенчук, Подлюк, Розгон, Гороховський (Янковий, 46), Самсонов (Дияк, 71), Янчук (Антончик, 67), К. Шляховий, Каверін (Мельник, 82), Грищук (Красножон, 46), Бортнік (Муравський, 74), Щиголь (Лаба, 62)

У четвер, 19-ого червня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 7-ого туру чемпіонату міста підопічні Артема Гласа зустрічалися із «Прокуратурою-УМВС».

Активніше розпочали гру «лідери», які втілили у забитий м’яч вже свій перший гольовий момент. Рахунок відкрив Мартинюк, який блискуче зіграв на дальній стійці після ефектної передачі Колесникова – 1:0. Номінальні господарі не зупинялися на досягнутому, і через декілька подвоювати перевагу своєї команди міг Шеремета, який з кількох метрів пробивав у ближній кут після філігранної скидки Філя, однак чудеса воротарської майстерності у рамці продемонстрував Грабенчук, в карколомному стрибку врятувавши «Прокуратуру-УМВС» від вірного голу. Гості відповіли підступним ударом з дальньої дистанції у виконанні Шляхового, проте Тимощук контролював ситуацію. Підопічні Артема Гласа додали в швидкості, розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт свого візаві із завидною регулярністю. Близьким до забитого м’яча був Шеремета, однак рятівником гостей в цьому епізоді виявився Подлюк, який в останній момент самовіддано виніс сферу із лінії порожніх воріт. Через декілька хвилин стовідсоткову нагоду для того, аби змінити цифри на табло, мав Розпоченюк, проте не зумів реалізувати вихід віч-на-віч із Грабенчуком. «Лідери» продовжували домінувати, і невдовзі таки досягли свого. Відзначився Мартинюк, який прицільно пробив у лівий нижній кут після філігранної передачі Шеремети, однак головний арбітр виявився «суворим дядькою», не зарахувавши гол через нібито порушення правил проти захисника «Прокуратури-УМВС». Відповідь гостей не забарилася. Це Шляховий розкішною діагоналлю вивів на ударну позицію Грищука, однак Олександр відверто вибачив суперника, не зумівши з метрів 8-ми вразити фактично незахищену ціль. Завершення першої половини матчу проходили за явної переваги «Спортлідера-3-Поділля». Забивати повинен був Філь, який після чудової передачі з глибини поля у виконанні Подлюка втік віч-на-віч із Грабенчуком, проте пробив точнісінько у голкіпера «Прокуратури-УМВС». «Лідери» продовжували чинити серйозний тиск на захисні редути номінальних гостей, і під завісу тайму оборона «прокурорів» вкотре дала збій. Подвоїв перевагу своєї команди Розпаченюк, ефектним ударом головою під поперечину замкнувши чудовий навіс на ближню стійку у виконанні Мартинюка – 2:0.

Другий тайм зустрічі видався не менш цікавим. Доводити рахунок до розгромного мів Мартинюк, який прицільним ударом головою під поперечину замикав чудовий навіс в центр воротарського у виконанні Філя, проте Грабенчуку ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Відповідь гостей не змусила на себе довго очікувати. Скорочувати розрив у рахунку міг Каверін, який спочатку ефектним фінтом обіграв захисника, а потім гарматним пострілом з розвороту цілив під поперечину, однак зірковому нападнику «Прокуратури-УМВС» трішки забракло влучності. Гості не зупинялися на досягнутому, і в наступній атаці змінювати цифри на табло міг Муравський, який розкішним ударом головою в падінні цілив у ліву «шістку» після подачі із флангу у виконанні Лаби, проте вищий воротарський клас в цьому епізоді продемонстрував Поправка, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Атаманюк чудовим пасом вивів на ударну позицію Побережника, і той зусиль партнера не змарнував, невідпорно з носка пробивши у лівий нижній кут – 3:0. Далі впродовж кількох наступних хвилин небезпечними ударами обмінялися Муравський та Малишевський, однак на висоті виявилися голкіпери обох команд. Завершення матчу проходило під диктовку «лідерів», які цілком закономірно змогли довести рахунок до непристойного. Забитий м’яч став наслідком яскравої виконавської майстерності Зеніна: молодий нападник «Спортлідера-3-Поділля» відгукнувся на блискучу передачу з глибини поля, чудовим фінтом пошив у дурні захисника, і розкішно пробив з розвороту у дальній нижній кут впритирку із стійкою, встановивши підсумковий рахунок у зустрічі – більш ніж переконлива перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 4:0.

Наступну гру підопічні Артема Гласа проведуть 26-ого червня. У цей день «лідери» поміряються силами із «Епіцентром-К». Матч відбудеться на стадіоні «Поділля». Початок – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футбольного дійства!

Updated: 20.06.2014 — 12:09

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.