Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Внутрішній турнір ФК «Спортлідер+»: перша перемога «Вентса»

Поєдинки 10-ого туру змагань видалися неймовірно видовищними

Наближається до свого логічного завершення розіграш внутрішнього турніру ФК «Спортлідер+». У суботу, 21-ого червня, у спорткомплексі УМВС були зіграні поєдинки 10-ого туру змагань, які сповна потішили багаточисленну глядацьку аудиторію неймовірно видовищним футзалом та зливою забитих м’ячів. Про все це далі у нашому огляді.

«Хмельницькі делікатеси» — «Вентс» — 7:8 (3:2)

Арбітр: Божко

Голи: Бабій (2), Сиворог (4, 34), Муравський (14, 26, 32, 35) – Побережник (3, 26, 36), Дикий (17, 38), Мустафін (23, 40), Матусов (34)

«Хмельницькі делікатеси»: Русс, Сиворог, Ярмаш, Муравський, Бабій

«Вентс»: Болістовський, Матусов, Побережник, Дикий, Мустафін, Моцний, Нігловський

Попередження: Болістовський (19)

Першими на майданчик вийшли «Хмельницькі делікатеси» та «Вентс». Забігаючи наперед, відзначимо, що суперники потішили багаточисленну глядацьку аудиторією неймовірною гольовою феєрією, забивши на двох аж 15 (!) м’ячів.

Відкрили рахунок господарі. Відзначився Бабій, який чудово зіграв на дальній стійці після прострілу Сиворога – 1:0. Відповідь «Вентса» не змусила на себе довго очікувати. Відновив статус-кво Побережник, холоднокровно реалізувавши вихід віч-на-віч із Руссом – 1:1. Пропущений м’яч став каталізатором атакувальних дій господарів, і фактично у наступній атаці свою команду вивів вперед у рахунку Сиворог, який блискуче виконав штрафний удар – 2:1. Не встигли гості як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру майданчика. Закріпив перевагу своєї команди Муравський – 3:1. Завершення тайму проходило у атаках «Вентсу», який ще до перерви цілком закономірно зумів скоротити розрив у рахунку. Своє вагоме бомбардирське слово сказав Дикий, невідпорно пробивши в дальній кут з-за меж воротарської після скидки Мустафіна – 3:2.

Основні події відбулися у другому таймі. Активніше розпочали його гості, і вже дуже швидко зусиллями Мустафіна, який холоднокровно пробив зльоту у праву «шістку» після скидки Ілюшина, змогли відновити паритет – 3:3. Відповідь «делікатесів» не змусила на себе довго очікувати. Ярмаш філігранним пасом вивів на ударну позицію Муравського, і той зусиль партнера не змарнував – 4:3. Подальші події на майданчику розвивалися доволі стрімко. Впродовж наступних кількох хвилин забитими м’ячами обмінялися Мустафін та всюдисущий Муравський – 5:4. Господарі додали в швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Закріпив перевагу своєї команди Сиворог, який невідпорним пострілом під поперечину замкнув розкішну скидку Ярмаша – 6:4. «Вентс» відповів відразу. Скоротив розрив до мінімуму Матусов, вдало зігравши на добиванні після удару Ілюшина – 6:5. Далі своє вагоме бомбардирське слово сказав Муравський. Нападник «делікатесів» відгукнувся на ювелірну передачу активного Ярмаша, і розкішним пострілом зльоту точнісінько у правий верхній кут не залишив Болістовському жодних шансів – 7:5. Віддамо належне «Вентсу», який не опустив руки, і вже у наступній атаці зусиллями Побережника зумів відновити інтригу – 7:6. Забитий м’яч додав неабиякої впевненості номінальним гостям, які стали активніше діяти в атаці, і вже дуже швидко шальки терезів зрівняв Дикий, який чудово зіграв на добиванні після гарматного удару Мустафіна – 7:7. Все йшло до закономірної нічиї, проте зовсім по-іншому думав Мустафін: Павло на останніх секундах зустрічі ефектним фінтом прибрав Мустафіна, і прицільним ударом в дальній кут приніс 3 очки своїй команді – мінімальна перемога «Вентса» з рахунком 8:7, яка стає для команди першою у цьому турнірі.

«Спортлідер-3» — «Спортлідер-2» — 2:3 (1:0)

Арбітр: Божко

Голи: Шеремета (7), Рибчинський (54) – Токарчук (38), Ситнік (52), Тимощук (54)

«Спортлідер-3»: Трочинський, Алексейчук, Розпаченюк, Глас, Сохорук, Шеремета, Рибчинський, Філь

«Спортлідер-2»: Тимощук, Мартинюк, Атаманюк, Малишевський, Ситнік, Опольський, Токарчук

Попередження: Мартинюк (49)

Завершував програму ігрового дня ще один цікавий двобій, в якому силами мірялися лідери змагань – «Спортлідер-3» та «Спортлідер-2».

Вже в дебюті зустрічі небезпечними ударами обмінялися Мартинюк та Шеремета, проте вище всяких похвал діяли голкіпери обох команд. Господарі змогли перехопити ініціативу, і вже дуже швидко змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Філь ефектним пасом вивів на ударну позицію Шеремету, і той зусиль партнера не змарнував, блискуче пробивши впритирку із стійкою із середньої дистанції – 1:0. В наступній атаці подвоювати перевагу своєї команди міг Розпаченюк, однак за «Спортлідер-2» в цьому епізоді зіграла стійка воріт. Підопічні Романа Шевчука не опустили руки, і вже дуже швидко зрівнювати цифри на табло міг Мартинюк – в цьому епізоді каркас воріт вже прийшов на допомогу господарям. Завершення тайму проходило за переваги гравців «Спортлідера-2», які створювали небезпечні моменти біля володінь Трочинського із завидною регулярністю. Близьким до забитого м’яча був Малишевський, який спочатку ефектним перекатом обіграв Рибчинського, а потім з вдотик пробивав у правий верхній кут, проте господарів від неприємностей вкотре в цій грі врятував каркас воріт. Під завісу тайму забивати міг і Ситнік, однак чудеса воротарської майстерності в рамці продемонстрував Трочинський, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару Олега з близької відстані.

З перших секунд другої половини матчу підопічні Романа Шевчука кинулися відіграватися, перейшовши на гру в п’ять польових. Змінювати цифри на табло міг активний Малишевський, який ефектно головою бив у дальній кут після навісної передачі Мартинюка, однак влучив у стійку. Через декілька хвилин проявив свої високі воротарські здібності Алексейчук, спочатку врятувавши свою команду після гарматного пострілу Атаманюка, а потім зреагувавши і на добивання з близької відстані у виконанні Ситніка. Номінальні гості продовжували тиснути, і невдовзі таки досягли свого. Відновив паритет Токарчук, який вдало зіграв на дальній стійці після прострілу Опольського – 1:1. Відповідь «Спортлідера-3» на забарилася. Стовідсоткову нагоду для того аби відзначитись мав Глас, однак не зміг в ближньому бою переграти Тимощука. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Атаманюк блискучим пасом врозріз вивів на ударну позицію Ситніка, і той зусиль партнера не змарнував, ефектно пробивши з розвороту точнісінько у правий верхній кут – 1:2. Підопічні Артема Гласа кинулися відіграватися, змінивши голкіпера на п’ятого польового гравця, і вже дуже швидко ця тактика принесла свої плоди. Після скидки Сохорука Рибчинський блискуче зіграв на випередження, і з кількох метрів переправив сферу у сітку – 2:2. Здавалося, що все завершиться бойовою нічиєю, однак гості думали зовсім по-іншому: перемогу своїй команді приніс Тимощук, який з сиреною переправив шкіряний снаряд у ціль після удару /прострілу Мартинюка – 3:2 на користь «Спортлідера-2», який впритул наближається до першого місця.

Турнірна таблиця після 10-ого туру виглядає наступним чином:

Команди 1 2 3 4 І В Н П М`ячі О
1
Спортлідер-3
5:3 3:0 10:1 10 8 0 2 59-30 24
2:3 7:3 5:4
8:4 8:5 9:4
2:3
2
Спортлідер-2
3:5 5:3 13:2 10 7 0 3 61-42 21
3:2 4:7 10:3
4:8 7:6 9:4
3:2
3
Хмельницькі делікатеси
0:3 3:5 7:2 10 4 0 6 48-50 12
3:7 7:4 5:4
5:8 6:7 5:2
7:8
4
Вентс
1:10 2:13 2:7 10 1 0 9 34-80 3
4:5 3:10 4:5
4:9 4:9 2:5
8:7

Матчі одинадцятого туру відбудуться у п’ятницю, 27-ого червня. В цей день зустрінуться “Спортлідер-2″ та “Вентс”, а також поміряються силами “Хмельницькі делікатеси″ та “Спортлідер-3″. Початок ігор в спорткомплексі УМВС – о 18:30. Запрошуємо прийти усіх бажаючих та стати свідками незабутнього футзального свята!

А на завершення – фотоогляд 10-ого туру змагань:

 

Updated: 22.06.2014 — 16:43

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.