Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

НФК «Поділля» поступається у Вінниці

В матчі 8-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорів підопічні Миколи Федорка на виїзді поступилися одному з лідерів змагань, маститій ФК «Вінниці»

ФК «Вінниця» – НФК «Поділля» (Хмельницький) – 3:1 (2:0)

Арбітри: Арановський Віктор (Київська обл.) – Соботюк Роман (Житомир), Ратич Олександр (Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Кириченко Ярослав (Кіровоград)

Голи: Браславський Ярослав (11), Маляренко Ігор (13, 52) – Зенін Владислав (56)

ФК «Вінниця»: 12. Карабін Іван – 3. Костюк Олександр (5. Когут Владислав, 58), 2. Євстафієв Дмитро, 16. Попов Дмитро, 4. Борячук Олександр, 18. Остапенко Дмитро, 7. Заводян Андрій (кап.), 14. Васалатій Владислав (15. Хрищенюк Андрій, 64), 17. Білик Дмитро, 9. Браславський Ярослав (13. Іванов В’ячеслав , 90), 10. Маляренко Ігор (8. Волошинський Вадим, 78). Запасні: 20. Бабік Віталій, 1. Гурін Олександр, 11. Сорокаліта Дмитро

Головний тренер: Сергій Руденко

НФК «Поділля»: 1. Поправка Олександр – 8. Подлюк Артур, 3. Трифонов Віталій, 18. Ціх Ростислав (кап.), 2. Горобець Максим, 13. Грицик Дмитро, 5. Романюк Артем, 6. Шутяк Євген (7. Зенін Владислав), 10. Федорко Артем, 16. Булкін Михайло (14. Пляхимович Віталій, 81), 11. Семенюк Федір. Запасні: 35. Восканян Манук, 17. Роговський Максим

Головний тренер: Микола Федорко

Попередження: Когут Владислав (81) – Шутяк Євген (16), Подлюк Артур (50)

У четвер, 25-ого червня, свій черговий поєдинок провело хмельницьке «Поділля». В рамках 8-ого туру чемпіонату України з футболу серед аматорських команд підопічні Миколи Федорка на виїзді зустрічалися з одним із лідерів змагань, грізним ФК «Вінниця».

Початок зустрічі став справжнім «холодним душем» для хмельничан, які примудрилися двічі пропустити у стартові 15 хвилин матчу. Спочатку Браславський блискучим пасом врозріз вивів  Маляренка віч-на-віч із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував, невідпорно пробивши з розвороту у лівий нижній кут – 0:1. Не встигли подоляни як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Активний Браславський ефектним фінтом пошив у дурні Трифонова, вийшов на оперативний простір і холоднокровно пробив в дальній кут впритирку із стійкою, змусивши капітулювати Поправку – 0:2. Віддамо належне підопічним Миколи Федорка, які не опустили руки після такого початку, і вже наступній атаці змінювати цифри на табло міг Семенюк, який прицільним пострілом в праву «дев’ятку» із-за меж карного майданчику замикав чудову діагональ у виконанні Горобця, однак номінальних господарів від неприємностей в цьому епізоді врятувала поперечина. Відповідь вінничан не змусила на себе довго очікувати. Дубль оформлювати міг Маляренко, проте вище всяких похвал у рамці зіграв Поправка, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч після вбивчого удару нападника «Вінниці» з близької відстані. Впродовж наступних кількох хвилин небезпечними пострілами обмінялися Остапенко та Ціх, однак на висоті виявилися голкіпери обох команд. Завершення тайму проходило за переваги номінальних господарів, які зусиллями Маляренка могли доводити рахунок до розгромного, проте чудеса воротарської майстерності в цьому епізоді продемонстрував Поправка, ціною надзусиль парирувавши сферу після удару впритул від нападника вінничан.

Не менш цікавою видалася і друга половина матчу. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою, і вже дуже швидко змогли втілити у забитий м’яч свою ігрову перевагу. Дубль оформив Маляренко, який з кількох метрів переправив сферу у фактично порожню ціль після розкішної подачі Остапенка від кутового прапорця – 3:0. Хмельничани не знітилися, змогли нав’язати супернику свою гру, і вже майже відразу це принесло свої плоди. Скоротив розрив у рахунку Зенін, прицільним ударом в праву «шістку» замкнувши філігранну передачу Грицика з середини поля – 3:1. Забитий м’яч став каталізатором атакувальних дій підопічних Миколи Федорка, які розпочали створювати небезпечні моменти біля воріт Карабіна із завидною регулярністю. Змінювати цифри на табло міг Семенюк, який ефектно пробивав головою у правий верхній кут після флангової подачі у виконанні Федорка, однак за ФК «Вінницю» вкотре в цій грі врятував каркас воріт. В наступній атаці близьким до голу був Булкін, який блискуче пробивав з дальньої дистанції після розіграшу штрафного удару, проте рятівником вінничан в цьому моменті виявився Білик, який в останній момент у відчайдушному підкаті виніс сферу з лінії порожніх воріт. Майже відразу ледве не спрацювало відоме футбольне правило, однак Хрищенюк на щастя для подолян пробив вище цілі із забійної позиції. В заключні хвилини команди обмінялися кількома небезпечними моментами, однак рахунок на табло залишився незмінним.

В підсумку – поразка «Поділля» з рахунком 1:3. Свій заключний матч в чемпіонаті України серед аматорів підопічні Миколи Федорка проведуть 9-ого липня. В цей день хмельничани на виїзді зіграють проти діючого чемпіона змагань, «ОДЕКа» із містечка Оржів, що на Рівненщині.

Updated: 25.06.2014 — 23:20

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.