Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: фаворити синхронно перемагають

Чергові поєдинки змагань несподіванок не принесли

Набирає обертів розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Не встигли ще вщухтися яскраві емоції від старту змагань, як вже сьогодні, 6-ого липня, турнірні перегони продовжилися: добіг до свого логічного завершення стартовий тур у дивізіоні 1, а у дивізіоні 2 відбулися поєдинки другого ігрового дня. Про все це далі у нашому огляді.

«Райффайзен Банк Аваль» – «МобіФренд» – 13:2 (4:1)

Арбітр: Подворний

Голи: Шляховий (1, 28, 39, 50), Ходаковський (6), Юнчик (10), Подольський (20), Яковчук (35, 37, 38), Ярославський (38, 47), Козак (46) – Серветник (13), Трочинський (45)

«Райффайзен Банк Аваль»: Шляховий, Яковчук, Пукас, Подольський, Ярославський, Юнчик, Ходаковський, Підлісний, Козак, Дацишин

«МобіФренд»: Єременко, Трочинський, Вакух, Серветник, Підгородецький, Оселедець, Прохорчук, Мартенюк

Відкривав програму ігрового дня двобій між «Райффайзен Банком Аваль» та «МобіФрендом». «Банкіри», які небезпідставно вважаються одними із фаворитів у дивізіоні 2, намагалися не словом, а ділом довести випадковість осічки у своєму стартовому поєдинку змагань (нічия із «Дантистом» – прим. автора). Забігаючи наперед відзначимо, що це їм вдалося сповна – господарі повністю контролювали хід зустрічі, переважаючи свого опонента у всіх ігрових компонентах. Це закономірно знайшло своє відображення у цифрах на табло – більш ніж переконлива перемога «Райффайзен Банку Аваль» з рахунком 13:2. В складі переможців найбільш помітним був їх капітан, Олександр Шляховий, оформивши в підсумку покер.

«Арсенал-МАДОК» – «Дантист» – 11:3 (4:1)

Арбітр: Подворний

Голи: Мадзяновський (7, 24, 34), Красножон (12, 26, 38), Шлапак (15), Розгон (27, 47), Глушко (38), Самсонов (40) – Терещенко (5, 42), Кукурудза (49)

«Арсенал-МАДОК»: Антончик, Красножон, Шлапак, Мадзяновський, Глушко, Порушник, Розгон, Самсонов

«Дантист»: Рибак, Кукурудза, Тимофієв, Коржан, Рудий, Розуман, Кубряк, Терещенко, Лупійчук, Вараниця

Попередження: Антончик (10)

Першу вікторію в турнірі святкував і «Арсенал-МАДОК». «Каноніри» продемонстрували воістину феноменальні морально-вольові якості та жагу до перемоги , зумівши переламати хід непростого поєдинку проти «Дантиста», який вже у своїй першій грі на турнірі довів, що авторитетів не визнає. Саме «дантисти» відкрили рахунок, проте чотири «сухі» м’ячі номінальних господарів ще до перерви фактично вирішили усі питання на рахунок переможця у звітному протистоянні. В другій половині натхненна гра «канонірів» у атаці стала справжнім откровенням для чисельної глядацької торсиди: показавши майже ледь не стовідсоткову реалізацію, підопічні Ігоря Глушка, в складі яких майстерністю виблискували Мадзяновський та Красножон, без особливих зусиль довели справу до розгромної перемоги – 11:3 на користь «Арсеналу-МАДОК».

«ЕкоАльт» – «Штурм» – 5:2 (1:2)

Арбітр: Подворний

Голи: Потюк (3), Тихонюк (29, 50), Музика (30, 32) – Ткачишин (6), Ліщук (17)

«ЕкоАльт»: Холодецький, Тихонюк, Потюк, Мокрота, Вавренюк, Камінський, Булка, Подлюк, Мазур, Музика, Пилипюк

«Штурм»: Дячук, Бистрих, Роздайгора, Ліщук, Ткачишин, Долинський

Попередження: Камінський (34), Пилипюк (48) – Бистрих (45)

Цікавою видалася зустріч між «ЕкоАльтом» та «Штурмом». Команди, які продемонстрували діаметрально протилежні результати в стартових поєдинках, робили усе можливе, аби поповнити свою очкову скарбничку. Після першого тайму саме скромний «Штурм» був ближчим до успіху, однак клас дався взнаки високий клас підопічних Артема Тихонюка, які зуміли до фінального свистка провести чотири ефектних м’ячі, і схилити шальки терезів на свою користь – 5:2 на користь «ЕкоАльту», який із стовідсотковим показником продовжує лідирувати у групі «А» дивізіону 2.

«Дельта» – «Фортуна» – 7:5 (3:1)

Арбітр: Подворний

Голи: Дідичук (7, 9), Яков (25, 35), Козьолок (33), Онісьєв (35), Задорожний (47) – Кузюткін (3), Туменко (39, пен.), Бевза (42), Коваль (44, 45)

«Дельта»: Федик, Цвик, Козьолок, Похно, Ярусевич, Дідичук, Яков, Онісьєв, Задорожний, Данелюк

«Фортуна»: Балабанов, Кузюткін, Гурницький, К. Флерко, Мельник, Туменко, Коваль, Бевза, Романов, Чуб, Ю. Флерко

Попередження: Онісьєв (19) – Бевза (29), Мельник (30)

Вилучення: Дідичук (38, позбавлення суперника явної можливості забити м’яч) – Мельник (31, повторне попередження)

Напруженим видався двобій між «Дельтою» та «Фортуною». В середині другого тайму господарі володіли комфортним гандикапом у п’ять забитих м’ячів, і здавалося що вікторія у підопічних Вадима Федика вже в кишені, проте злий жарт із «Дельтою» зіграв Дідичук, отримавши пряму червону картку та залишивши своїх партнерів у меншості. «Фортуна» таким «подарунком» скористалася вмить – продемонструвавши злагоджену та результативну гру в атаці, Бевза і компанія змогли відродити інтригу, скоротивши розрив до мінімуму. Останні хвилини були дуже напруженими, обидві команди створили вдосталь моментів для того аби змінити цифри на табло, однак заключне слово в цій зустрічі залишилося за господарями – приніс перемогу господарям Задорожний, ефектним ударом завершивши блискучу багатоходівку своєї команди. В підсумку – 7:5 на користь «Дельти».

«Ротор» – «Вікторія» – 10:0 (3:0)

Арбітр: Бондар

Голи: Крутяков (2, 30, 40), Науменко (11), Главацький (25, 29, 33, 47, пен.), Логвіненко (32), Шпаков (42)

«Ротор»: Данилюк, Крутяков, Главацький, Камінський, Науменко, Логвіненко, Федоченко, Шпаков

«Вікторія»: Садовський, Ягринець, Демчишин, Стародуб, Мамонтов, Кухта, Дупляк, Рудь, Гавель, Сокирко

Попередження: Данилюк (48) – Кухта (13), Гавель (15), Садовський (29)

Продовжує свою гросмейстерську ходу «Ротор». Сьогодні підопічні Володимира Вариводського не мали жодних проблем із міцною «Вікторією», відвантаживши у ворота Садовського десять м’ячів без відповіді, що стало першим подібним результатом у нашому турнірі. Найбільш помітними в складі тріумфаторів були Михайло Главацький та Олександр Крутяков, оформивши на свій рахунок по чотири та три забиті голи відповідно. У підусмку – розгромна перемога «роторців», яка дозволяє команді піднятися на першу сходинку у групі «В» дивізіону 2.

«Гранд» – «Стандарт» – 6:6 (1:1)

Арбітр: Бондар

Голи: Полупан (7, аг.), Рудковський (29, 49), Блазунь (31, 39), В. Вербовий (50) – Полупан (17, 27, 36), Назарчук (30, 43), Побережний (46)

«Гранд»: Дементій, В. Вербовий, Рудковський, Булкін, Грохольський, Блазунь, С. Вербовий, Басістий

«Стандарт»: А. Дідишен, Лобода, Мантачка, Побережний, В. Дідишен, Степанюк, Полупан, Якимчук, Назарчук

Попередження: Блазунь (44) – В. Дідишен (11)

Іще до середини першого тайму матч мав шанс перетворитись на бенефіс одного гравця – Олександра Полупана. Спочатку він відкрив рахунок, правда голом у свої ворота, а потім забив іще тричі забив у ворота суперника. До останньої хвилини в матчі зберігалась інтрига. «Стандарт» постійно виходив вперед, «Гранд» постійно відігрувався. Заключний відрізок цілком залишився за гостями, які блискуче проявили себе в атаці, і в підсумку заслужено змогли врятуватися від поразки – гросмейстерська нічия з рахунком 6:6.

«ЕкоАльт-Адрія» – «Менс» – 0:3 (0:1)

Арбітр: Бондар

Голи: Левчук (10, пен.), Гілюк (29, 47)

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Гончар, Вілінчук, Музика, Мейко, Оборонков, Веслободський Микола, Лисюк

«Менс»: Кісельов, Побута, Попов, Гілюк, Павлюк, Левчук, Громницький, Дуда, Улітін

Один із найдинамічніших матчів сьогоднішнього ігрового дня мав мати зовсім інший фінал. Команди довго обмінювалися гострими моментами, і лише чудова гра воротарів не давали відкрити рахунок. Втім після гри рукою у своїй штрафній і пенальті у ворота «ЕкоАльту», гості змогли повести у зустрічі – 0:1. «ЕкоАльт» не здавався, проте вище всяких похвал у рамці діяв Кисельов, раз за разом рятуючи свою команду. У вирішальні моменти дався взнаки безцінний досвід Гілюка – капітан «менсівців» двічі влучними ударами завершав блискучі багатоходівки своїх партнерів – перемога «Менсу» з рахунком 3:0, яка стає для Гілюка і Ко вже другою на турнірі.

«Університет-Heliotherm» – «Політехнік» – 8:1 (4:0)

Арбітр: Бондарь

Голи: Рефель (3), Вигоняйло (10), Власов (18, 19), Березовський (31, 48), Іщук (35), Мороз (42) – Клапченко (36)

«Університет-Heliotherm»: Петричук, Сяньков, Рефель, Глушок, Воловик, Овчинніков, Вигоняйло, Іщук, Березовський, Власов, Мороз, Сакович

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, Садовнік, Дзюбак, Паюк, Н. Салабай

Діючий чемпіон змагань, досвідчений «Університет-Heliotherm» із перемоги розпочав захист свого титулу. Під натиском підопічних Альберта Руснака не встояв симпатичний «Політехнік», який увесь ігровий час намагався на рівних грати із своїм більш зірковим візаві на мйданчику. Вирішальною стала різниця у класі та виконавській майстерності – господарі сконцентрованіше діяли у завершальній стадії атак, вісім із них довівши до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів, «Політехніку» ж подібне вдалося лише одного разу. В підсумку – розгромна перемога «Універу» з рахунком 8:1, який відразу очолює турнірну таблицю у дивізіоні 1.

«Полонія» – ФК «Лезнєво» – 3:7 (0:4)

Арбітр: Бондар

Голи: Нємий (32), Ільчук (40), Білецький (43) – Цейчуков (3), Стукан (7, 22, 49), Тадля (9, 30), Ісхаков (47)

«Полонія»: Янковий, Дияк, Грех, Нємий, Ільчук, Чорнобай, Лаба, Карван, Білецький

ФК «Лезнєво»: Дащук, Цейчуков, Тадля, Ісхаков, Стукан, Сьомін, Волошин

Попередження: Нємий (25), Дияк (33) – Цейчуков (25)

Завершував програму ігрової неділі видовищний поєдинок між «Полонією» та ФК «Лезнєво». Гості активніше розпочали гру, фактично ще в першому таймі фактично знявши усі питання про її переможця. «Полонія» не опускала руки, і ціною неймовірних зусиль зуміла повернути інтригу, а в останні хвилини відчайдушно намагалася врятуватися від поразки, однак вирішальними стали дві зразкові разючі контратаки, проведені підопічними Вадима Сьоміна – 7:3 на користь ФК «Лезнєво», яке не словом, а ділом продовжує пітверджувати свої високі турнірні амбіції.

Дивізіон 1. Турнірна таблиця

Дивізіон 2. Турнірна таблиця

Олександр Таран, Костянтин Геут, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 06.07.2014 — 23:58

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.