Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Чемпіонський камбек

У матчі 10-ого туру чемпіонату Хмельницького з футболу підопічні Артема Гласа здобули вольову перемогу над діючим віце-чемпіоном змагань, норовливою «Фемідою-НК»

«Феміда-НК» – «Спортлідер-3-Поділля» – 2:3 (1:0)

Арбітри: Кузнєцов – Лоза, А. Папірович

Голи: Блажко (13), Семенюк (59) – Юхимович (71, 90+3), Романюк (74)

«Феміда-НК»: Пославський, Бойко, Кореганов, Романов (Роговський, 67), Бабак, Піхотко, Гуменюк, Дунець (Бродзянський, 60), Блажко, Гончарук, Семенюк

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Розпаченюк (Малишевський, 90+4), Атаманюк (Зенін, 46), Юхимович, Філь, Глас, Трифонов, Мартинюк, Подлюк (Романюк, 46), Ціх (Побережник, 29), Шеремета

Попередження: Бабак (32), Бойко (62) – Подлюк (39), Філь (60)

У четвер, 10-ого липня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 10-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися із діючим віце-чемпіоном змагань, «Фемідою-НК».

Активніше розпочали гру номінальні гості, які вже дуже швидко могли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Атаманюк блискучим пасом вивів на ударну позицію Розпаченюка, однак сфера після несильного удару Віталія стала легкою здобиччю для Пославського. Господарі відповіли гарматним пострілом Семенюка, проте йому трішки забракло влучності. Після цього ініціативою заволоділа «Феміда-НК». Змінювати нулі на табло міг Дунець, який намагався виконати «сухий лист» при розіграші кутового, однак Поправка в цьому епізоді зіграв вище всяких похвал. Підопічні Едуарда Щепанського продовжували тиснути, і вже дуже швидко домоглися свого. Відкрив рахунок Блажко, який невідпорно пробив в ліву «шістку» із-за меж карного майданчика – 0:1. Підопічні Артема Гласа не знітилися, і вже у наступній атаці відновлювати статус-кво міг Атаманюк, який розкішним ударом головою в лівий верхній кут замикав блискучий фланговий навіс у виконанні Філя, проте в цьому епізоді чудеса воротарської майстерності продемонстрував Пославський, в карколомному стрибку врятувавши свою команду від вірного голу. Господарі відповіли небезпечним ударом зі штрафного у виконанні Дунця – Поправка зіграв надійно. Через декілька хвилин голкіпер «лідерів» вкотре підвердив не словом, а ділом своє високе воротарське реноме, в неймовірному стрибку парирувавши вбивчий удар у виконанні Блажка. На останніх хвилинах першої половини суперники обмінялися разючими випадами. Подвоювати перевагу своєї команди міг Семенюк, який після розкішної передачі від Дунця із глибини поля виходив віч-на-віч із голкіпером, і бути б біді, якби не Трифонов, який у відчайдушному підкаті в останній момент вибив сферу з-під ніг нападника «Феміди-НК». «Лідери» відповіли гарматним пострілом під поперечину у виконанні Мартинюка, однак Пославському ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу.

Другий тайм видався не менш цікавим. Зрівнювати цифри на табло міг Глас, який спочатку ефектним фінтом пошив у дурні Бойка, а потім гарматним ударом з розвороту цілив у праву «шістку» метрів з 25-ти, проте вкотре в цій грі чудеса воротарської майстерності продемонстрував Пославський, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч. «На забиваєш ти…». Ця прописна футбольна істина спрацювала відразу. Подвоїв перевагу господарів Семенюк, який розкішним ударом зльоту у правий нижній кут замкнув чудовий фланговий простріл у виконанні Піхотка – 0:2. Після такого багато хто б опустив руки, але не «Спортлідер-3-Поділля», який славиться своїми високими морально-вольовими якостями. Номінальні гості додали в швидкості, і результат не змусив на себе довго очікувати. Вкотре врятував «фемідівців» від неприємностей в цій грі Пославський, в неймовірному стрибку парирувавши розкішний удар головою у лівий нижній кут у виконанні Розпаченюка, проте першим на добиванні виявився Юхимович, який без особливих зусиль з кількох метрів вразив порожню ціль – 1:2. Не встигли підопічні Едуарда Щепанського як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Глас блискучою навісною передачею вивів на ударну позицію Романюка, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши впритирку із стійкою – 2:2!!! Кінцівка матчу видалася неабиякою видовищною та напруженою. Оформлювати дубль міг активний Семенюк, який прицільно пробивав головою під поперечину після подачі Бойка, проте Поправці ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Останні хвилини пройшли під диктовку «лідерів». Забивати міг Філь, який гарматним ударом в лівий нижній кут із-за меж карного майданчика цілив у лівий нижній кут, однак на висоті виявився страж воріт «Феміди-НК». Підопічні Артема Гласа продовжували тиснути, і таки домоглися свого – вже у доданий час перемогу своїй команді приніс Юхимович, який розкішним ударом головою під поперечину замкнув зразковий навіс від кутового прапорця у виконанні Шеремети – 3:2!!!

У підсумку – вольова перемога «Спортлідера-3-Поділля» із рахунком 3:2, і команда із стовідсотковим результатом і надалі продовжує очолювати турнірну таблицю. Свій наступний матч підопічні Артема Гласа проведуть у понеділок, 11-ого липня. В цей день «лідери» в перенесеній грі 1-ого туру поміряються силами з одним із грандів міського футболу, досвідченим «Ротором». Гра відбудеться на стадіоні «Поділля». Початок – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідками незабутнього футбольного дійства!

Updated: 11.07.2014 — 08:37

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.