Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Фірмовий розгром для «Фенікса+»

Підопічні Артема Гласа на мажорній ноті завершили перше коло чемпіонату міста з футболу, відвантаживши п’ять «сухих» м’ячів у ворота «Фенікса+»

«Спортлідер-3-Поділля» – «Фенікс+» – 5:0 (4:0)

Арбітри: А. Папірович – Беринда, Матковська

Голи: Колесников (33, 34), Розпаченюк (44), Глас (45), Рибчинський (70)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Соколюк, Побережник, Ціх, Сохорук, Романюк, Подлюк, Глас, Колесников (Зенін, 75), Юхимович (Рибчинський, 46), Розпаченюк

«Фенікс+»: Дубовий (Рудюк, 46), Шушвар, Мочульський, Тимощук, Чугаєвський, Бакалець, Ганжук, Скалій, Шатілов, Бриндак, Коротинський (Сердунич, 53)

Попередження: Скалій (52)

У четвер, 17-ого липня, свій черговий поєдинок в чемпіонаті міста з футболу провів «Спортлідер-3-Поділля». Матчем проти середняка змагань, «Фенікса+», підопічні Артема Гласа завершували перше коло змагань.

Активніше гру розпочали номінальні господарі. Відкривати рахунок у матчі міг Розпаченюк, який небезпечно пробивав із-за меж карного майданчика у праву «дев’ятку» після скидки Сохорука, проте форварду «лідерів» трішки забракло влучності. В наступній атаці забивати забов’язаний був Соколюк, проте відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після розкішного прострілу на дальню стійку у виконанні Романюка. Гості відповіли небезпечним пострілом у виконанні Шатілова, проте Поправка в цьому епізоді зіграв вище всяких похвал. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і невдовзі таки змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Рахунок у матчі відкрив Колесников, який блискуче пробив у правий верхній кут із-за меж карного майданчика після блискучої скидки Юхимовича – 1:0. Не встигли гравці «Фенікса+» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центра поля. Глас філігранним пасом вивів Колесникова віч-на-віч із голкіпером, і Олексій зусиль партнера не змарнував, холоднокровно перегравши Дубового – 2:0. Два пропущені м’ячі на протязі однієї хвилини надломили морально гостей, які відверто просто «посипалися». Довів рахунок до розгромного Розпаченюк, який прицільним ударом в дальній кут замкнув елегантну скидку Романюка в центр карного майданчика – 3:0. «Лідери» не зупинялися, і перед свистком на перерву усі питання про переможця в грі зняв Глас, забивши гол-красень. Артем відгукнувся на блискучу передачу з глибини поля від активного Колесникова, і невідпорно пробив метрів з 25-ти точнісінько у правий верхній кут, не залишивши Дубовому жодних шансів – 4:0.

В другому таймі ігровий малюнок істотно не змінився. Оформлювати дубль міг Розпаченюк, який ефектно пробивав головою під поперечину після флангового навісу у виконанні Романюка, проте Рудюку ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. Гості здебільшого діяли другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки. Відзначимо, що ця тактика майже відразу ледве не принесла свої плоди: стовідсоткову нагоду для того, аби скоротити розрив у рахунку мав Ганжук, однак не зумів в ближньому бою переграти Поправку. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Активний Романюк виконав блискучий навісом знайшов на дальній стійці Рибчинського, якому не склало особливих зусиль з кількох метрів вразити фактично порожню ціль – 5:0. До завершення гри суперники обмінялися ще кількома разючими випадами, проте підсумковий рахунок на табло залишився незмінним.

У підсумку – 5:0 на користь «Спортлідера-3-Поділля», який на першій сходинці завершує перше коло чемпіонату міста з футболу.

Updated: 17.07.2014 — 21:42

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.