Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: гранди втрачають очки

Чергові поєдинки змагань видалися багатими на несподіванки

Все цікавішою стає турнірна боротьба у  дебютному розіграші Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 19-ого липня, були зіграні чергові матчі змагань. Забігаючи наперед відзначимо, що усі поєдинки видалися неймовірно видовищними та результативними, що сповна потішило багаточисленну глядацьку аудиторію, а також принесли декілька доволі несподіваних результатів, до апогею розпаливши подальші змагальні пристрасті. Про все це далі в нашому огляді.

«Фортуна» – «Дантист» – 2:3 (0:1)

Арбітр: Мандзій

Голи: Флерко (43), Бевза (49) – Самолюк (18), Кукурудза (41), Розуман (48)

«Фортуна»: Флерко, Туменко, Коваль, Гурницький, Лобанов, Романов, Бевза

«Дантист»: Смучок, Тимофієв, Розуман, Кукурудза, Кубряк, Приходченко, Кузема, Самолюк

Попередження: Бевза (3) – Кубряк (45)

Неймовірно напруженим видався двобій між «Фортуною» та «Дантистом». Впродовж більшою частини ігрового часу суперники демонстрували рівну гру, що цілком закономірно відображалася у цифрах на табло у вигляді закономірного рахунку. Здавалося,  що все і завершиться «мировою», проте іншої думки був Розуман, який на останніх хвилинах влучним ударом завершив блискучу багатоходівку гостей, і приніс своїй команді чергові три очки – мінімальна перемога «дантистів» з рахунком 3:2.

«Арсенал-МАДОК» – «Штурм» – 8:2 (4:1)

Арбітр: Мандзій

Голи: Красножон (4, 9, 42), Глушко (6, 18), Шлапак (31), Розгон (36), Самсонов (40) – Муляр (19), Долинський (27)

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Самсонов, Красножон, Шлапак, Грищук, Глушко, Мадзяновський, Розгон, Черкезов

«Штурм»: Бистрих, Білий, Муляр, Дячук, Ліщук, Саніцький, Долинський, Хохлачов, Лемещук

Попередження: Шлапак (28) – Муляр (13)

Вилучення: Шлапак (43, повторне попередження)

Закріпив своє лідерство у групі «А» дивізіону 2 «Арсенал-МАДОК», який не залишив жодних шансів аутсайдеру підгрупи, «Штурму». «Каноніри» впродовж усієї гри володіли ігровою ініціативою, відповівши на два пропущені м’ячі вісьмома результативними спробами. Найбільш помітними в складі переможців були Красножон та Глушко, які записали на свій бомбардирський рахунок по три та два забиті м’ячі відповідно. У підсумку – впевнена перемога «Арсеналу-МАДОК» із рахунком 8:2.

«Дельта» – «МобіФренд» – 7:3 (1:1)

Арбітр: Мандзій

Голи: Дідичук (2), Задорожний (27, 32), Колоцький (28), Янов (30, 31), Онісьєв (37) – Дідичук (16, аг.), О. Вакух (41), Єфімчук (43)

«Дельта»: Федик, Чорноконь, Янов, Дідичук, Чорноконь, Колоцький, Кармаліта, Цвик, Задорожний, Козьолок, Онісьєв

«МобіФренд»: О. Вакух, Д. Вакух, Лабунець, Єфімчук, Длугош, Ковальчук

Попередження: Онісьєв (4) – Д. Вакух (19), Лабунець (27)

Цікавим видалося протистояння за участі «Дельти» та «МобіФренда». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, і всі без виключення вболівальники очікували на цікаве продовження у другій половині матчу. Проте ці надії так і не справдилися. Виною тому, перш за все, впевнена гра господарів, які за останні 25 хвилин зуміли шість разів вразити ворота «мобіфрендівців», що і стало визначальним у питанні про переможця цієї зустрічі – 7:3 на користь «Дельти».

«Райффайзен Банк Аваль» – «Новатор» – 2:4 (0:3)

Арбітр: Мандзій

Голи: Юдов (43), Яковчук (47) – Лисий (4, 31), Олянчук (6), Осадчук (9)

«Райффайзен Банк Аваль»: Незборецький, Дацишин, Мальований, Юнчик, Ходаковський, Подольський, Ярославський, Хдеєр, Козак, Пукас, Шляховий, Юдов, Яковчук

«Новатор»: Любий, Новік, Посполіта, Лисий, Осадчук, Шевчук, Іванов, Олянчук, Овчинніков, Гарієвський, Власов

Попередження: Шевчук (20), Олянчук (39)

Продовжує «збирати скальпи» і «Новатор», який у цьому турі записав чергові три очки, «поклавши на лопатки» іншого претендента на вихід у плей-офф з групи А дивізіону 2, амбітний «Райффайзен Банк Аваль». Номінальні гості активніше розпочали гру, ще до перерви забивши три «сухі» м’ячі. В другому таймі «банкіри» зуміли нав’язати свою гру більш зірковим підопічним Віктора Власова, однак це дозволило лише підсолодити гіркоту поразки – 4:2 на користь «Новатора», який продовжує рухатися турнірним шляхом із стовідсотковим  результатом.

«Полонія» – «Стандарт» – 15:3 (5:2)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Нємий (6, 9, 12, 35, 49), Шинкарук (15, 31, 46), Чернобай (20), Білецький (37, 50), Бородій (43), Цілінський (45, 48), Мірошниченко (50) – Побережний (1), Полупан (21, 48)

«Полонія»: Сікора, Качур, Ільчук, Янковий, Нємий, Шинкарук, Цілінський, Мірошниченко, Богун, Білецький, Бородій, Чернобай

«Стандарт»: А. Дідишен, В. Дідишен, Побережний, Полупан, Бердецький, Якимчук

Попередження: Шинкарук (31)

Чергову перемогу святкувала і «Полонія», яка в 4-ому турі каменя на камені не залишивши від «Стандарта». Номінальні господарі в усіх компонентах переважали свого опонента, відвантаживши у ворота «стандартівців» аж 15 (!) забитих м’ячів. Дідишен і компанія трьома влучними ударами зуміли дещо підсодити гіркоту поразки – розгромна перемога «Полонії» з рахунком 15:3.

«ЕкоАльт-Адрія» – «Вікторія» – 3:6 (2:2)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Оборонков (24), Гончар (25), Годованюк (48) – Гавель (3, 22), Присяжний (30), Кухта (32), Рудь (47), Сокирко (50)

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Гончар, Годованюк, Вілінчук, Музика, Трофанюк, Яворський, Мейко, Оборонков

«Вікторія»: Кошевко, Сокирко, Гавель, Присяжний, Кухта, Рудь, Мамонтов

Попередження: Музика (27) – Кухта (43)

Потрохи оклигує після невдалого старту і «Вікторія», яка здобула вже другу перемогу поспіль. Сьогодні Сокирко і компанія виявилися сильнішими за «ЕкоАльт-Адрію», переламавши в другому таймі хід поєдинку трьома ефектними голами, що дозволило святкувати гостям впевнену вікторію з рахунком 6:3.

«Гранд» – «Вентс» – 1:11 (1:4)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Дячук (5) – Монастирський (11), Святий (17, 22), Лапенюк (21), Жук (33, 43), Діброва (35, 36, 46), Базовський (39), Ілюшин (47)

«Гранд»: Дементій, Дячук, Трохольський, Блазунь, Вербовий, Бейбутов

«Вентс»: Матусов, Болістовський, Побережник, Святий, Лапенюк, Базовський, Монастирський, Ілюшин, Гнідий, Жук, Діброва

Попередження: Побережник (24)

Чергові три очки заніс у свій актив і «Вентс», який розтрощив «Гранд». Підопічні Юрія Болістовського потішили своїх багаточисленних вболівальників справжньою гольовою феєрією, відзначившись у воротах Дементія аж 11 разів. Номінальних гостей вистачило лише на гол престижу – розгромна перемога «вентсівців» з рахунком 11:1. Найбільш помітним в складі переможців був Роман Діброва, який в підсумку оформив хет-трик.

ФК «Лезнєво» – «Менс» – 0:4 (0:1)

Арбітр: Божко

Голи: Гілюк (17, 31), Бігус (45), Левчук (46)

ФК «Лезнєво»: Крисін, Цейчуков, Волошин, Ісхаков, Дащук, Стукан, Сьомін, Куркевич, Тадля, Малюта, Микитюк

«Менс»: Кісельов, Побута, Попов, Гілюк, Улітін, Левчук, Громницький, Дуда, Бігус, В. Павлюк, Є. Павлюк

Попередження: Кісельов, Побута

Центральний поєдинок групи «В» дивізіону 2, в якому зустрічалися ФК «Лезнєво» та «Менс», видався неймовірно цікавим. Активніше гру розпочали «менсівці», які завдяки бомбардирським вмінням Гілюка зуміли заробити комфортний гандикап у два забиті м’ячі. ФК «Лезнєво» кинувся відігратися, перейшовши на гру в п’ять польових, однак така тактика жодних дивідендів Сьоміну і компанії не принесла. Навпаки, номінальні гості ще двічі скористалися помилками опонента при грі в більшості, довівши справу до розгромної перемоги – 4:0 на користь «Менсу».

ФК «ЛП» – «Воля» – 1:6 (1:3)

Арбітр: Божко

Голи: О. Муравський (18) – Гуралечко (4), Сивак (7), Сворінь (10, 32), Бармак (29, 43)

ФК «ЛП»: Касапчук, Чабан, Козубович, О. Муравський, Пучков, Савченко, Зінченко, Марчук, Семенюк

«Воля»: Русс, Задерейко, Бармак, Сворінь, Скиць, Леонов, Стець, Гуралечко, Сивак, Ярош

Попередження: Козубович – Скиць

Чергові три залікові пункти поклав у свою залікову скарбницю минулорічний бронзовий призер турніру, «Воля». Фактично, підопічні Руслана Майдана зробили переможну справу ще до перерви, забивши три швидкі м’ячі у ворота Касапчука. ФК «ЛП» відновив інтригу голом Муравського, однак Задерейко і компанія в другій половині матчу буквально змели свого опонента, довівши справу до розгромної перемоги – 6:1 на користь «Волі».

«Фаворит» – «Спортлідер-3» – 6:6 (2:4)

Арбітр: Божко

Голи: Савчук (16, 18, пен., 29, 30), Альміз (32, 43) – Грушкевич (8), Рибчинський (12), Розпаченюк (16, 47), Глас (24), Рудюк (37)

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Д. Огороднічук, Савчук, Р. Огороднічук, Веселовський, Альміз

«Спортлідер-3»: Трочинський, Глас, Рибчинський, Розпаченюк, Грушкевич, Сохорук, Рудюк, Цилепа

Попередження: Трочинський, Рибчинський, Розпаченюк

Продовжує творити сенсації «Фаворит». Відібравши в минулому турі очки в діючого переможця змагань, «Університету-Heliotherm», «фаворитівці» вирішили не зупинятися на досягнутому, попивши немало крові грізному «Спортлідеру-3». Після першого тайму «лідери» володіли комфортною перевагою у два м’ячі, і здавалося, що перемога підопічних Артема Гласа – то лише справа часу. Проте номінальні господарі були зовсім іншої думки – три кинжальні контратаки «Фавориту» протягом кількох хвилин, які завершував влучними ударами неперевершений Савчук перевернули усе з ніг на голову, змусивши «Спортлідер-3» відіграватися. Номінальні гості відчайдушно кинулися змінювати цифри на табло, перейшовши на гру в п’ять польових, і вже дуже швидко зусиллями Розпаченюка зуміли зрівняти шальки терезів. До завершення матчу суперники обмінялися ще кількома небезпечними випадами, однак рахунок на табло залишився незмінним – бойова нічия з рахунком 6:6.

«Белфаст» – «Політехнік» – 0:6 (0:4)

Арбітр: Куцак

Голи: А. Салабай (7, 11, 50), Дзюбак (12, 23), Н. Салабай (40)

«Белфаст»: Шаламай, Шадрін, Шевчук, Гуцал, Гуменюк

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Н. Салабай, А. Салабай, Дзюбак, Майданюк, Вільчинський, Курманський

Попередження: Шевчук (10) – Н. Салабай (18)

Другу перемогу поспіль святкував і амбітний «Політехнік», який в ефектному стилі переграв «Белфаст», відвантаживши у ворота одного із аутсайдерів змагань у дивізіоні 1 шість «сухих» м’ячів без відповіді. Найпомітнішим в стані переможців був Андрій Салабай, який в другій грі поспіль не залишає майданчик без хет-трику. В підсумку – розгромна перемога «Політехніка» з рахунком 6:0.

«Карат» – «Хмельницькі делікатеси» – 3:7 (0:2)

Арбітр: Куцак

Голи: Лисий (40, 41), Садовський (49, пен.) – Сиворог (3, 43), Палійчук (17, 47), Туз (34), Лисенко (36), Янчук (44)

«Карат»: Пасічник, Сінькевич, Садовський, О. Лисий, Гуляк, М. Століта

«Хмельницькі делікатеси»: Дубовий, Самчук, Атласюк, Гончарук, Ярмаш, Янчук, Сиворог, Басков, Чубатий, Туз, Лисенко, Палійчук, Никонюк

Попередження: Садовський (32)

Чергові три очки здобули і «Хмельницькі делікатеси». Підопічні Романа Яковенка вирішили долю гри фактично ще до перерви, забивши два м’ячі без відповіді у ворота Сінькевича. Віддамо належне «Карату», який в другому ігровому відрізку зумів оговтатися, проте спромігся лише підсолодити гіркоту власної поразки – впевнена перемога «Хмельницьких делікатесів» з рахунком 7:3.

«Бамбук» – «Спортлідер-2» – 5:4 (0:2)

Арбітр: Куцак

Голи: Кравецький (30, 43), Кульбачний (36), Кучерук (38), Погребняк (50) – Кучір (21), Малишевський (22, 35, 42)

«Бамбук»: Гарбар, Кучерук, Бабій, Кульбачний, Погребняк, Шатілов, Кравецький

«Спортлідер-2»: Трачук, Ситнік, Кучір, Малишевський, Трошин, Нік, Іванов, Гранатюк, Жаріков

Попередження: Кравецький (45) – Жаріков (38)

Центральний матч ігрового дня, у якому зустрічалися «Бамбук» та «Спортлідер-2», видався неймовірно видовищним та напруженим. В середині другого тайму «лідери» вели у рахунку 3:1, проте підопічні Володимира Громницького зуміли проявити характер, відновивши паритет. Все йшло до логічної нічиєї, однак на останніх секундах зустрічі своє вагоме бомбардирське слово сказав Погребняк, невідпорним ударом впритирку із стійкою завершивши разючий контрвипад своєї команди, і принісши три очки господарям – сенсаційна перемога «Бамбука» з рахунком 5:4.

Наступні поєдинки турніру відбудуться у неділю, 20-ого липня. Початок матчів на майданчику спорткомплексу УМВС – о 11:45, в парку Франка – о 13:45. Запрошуємо усіх прийти та стати свідком яскравого видовища!

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 20.07.2014 — 03:36

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.