Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: фаворити синхронно перемагають

Чергові поєдинки змагань визначили імена потенційних учасників плей-офф у дивізіоні 2

Все більше і більше загострюється інтрига у розіграші Преміум-ліги відкритого регіонального чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 20-ого липня, були зіграні чергові матчі змагань, за підсумками яких визначилися імена потенційних учасників плей-офф у дивізіоні 2. Забігаючи наперед відзначимо, що усі без виключення поєдинки видалися напрочуд видовищними, а головне – результативними, що принесло неабияку порцію насолоди багаточисленній вболівальницькій аудиторії. Про все це далі у нашому огляді.

«МобіФренд» – «Фортуна» – 1:12 (0:3)

Арбітр: Подворний

Голи: Єфімчук (32) – Коваль (5, 10, 29, 45, 46), Бевза (18, 41, 44, 49), Туменко (43, 48), К. Флерко (50)

«МобіФренд»: Зінченко, Шкурак, Д. Вакух, Підгородецький, Єфімчук, Мартинюк, О. Вакух

«Фортуна»: Балобанов, К. Флерко, Туменко, Мельник, Кузюткін, Гурницький, Ю. Флерко, Бевза, Коваль, Чуб

Першу перемогу в турнірі святкувала «Фортуна», яка не залишила жодних шансів аутсайдеру групи «А» дивізіону 2, «МобіФренду». Номінальні гості в усіх компонентах переважали на майданчику свого візаві, відповівши на один пропущений м’яч дванадцятьма забитими. Найбільш помітними в стані переможців були Коваль та Бевза, які по п’ять та чотири рази відповідно розписалися у воротах суперника. В підсумку – розгромна перемога «Фортуни» з рахунком 12:1.

«Штурм» – «Дельта» – 9:3 (2:0)

Арбітр: Подворний

Голи: Муляр (11, 26, 48), Долинський (13, 33), Бистрих (41), Ліщук (43), Роздайгора (48), Білий (50) – Дідичук (40), Онісьєв (44), Колоцький (46)

«Штурм»: Муляр, Роздайгора, Ліщук, Т. Ткачишин, Долинський, Бистрих, Білий, Дячук

«Дельта»: Федик, Чорноконь, Янов, Колоцький, Дідичук, Онісьєв, Кармаліта

Вперше відчув смак перемог і «Штурм», який виявився сильнішим за амбітну «Дельту». «Штурмівці» вирішили долю матчу вже фактично у першій грі, забивши два «сухі» м’ячі у ворота Федика. В другій половині «Дельта» змогла прийти в себе, проте номінальні господарі, які блискуче діяли другим номером, без особливих зусиль довели справу до розгромної перемоги – 9:3 на користь «Штурму».

«Новатор» – «Арсенал-МАДОК» – 7:2 (3:0)

Арбітр: Божко

Голи: Олянчук (11, 15, 16), Лисий (29), Осадчук (36), Любий (48), Іванов (49) – Розгон (31), Красножон (50)

«Новатор»: Любий, Новік, Посполіта, Осадчук, Овчинніков, Олянчук, Гарієвський, Лисий, Власов, Шевчук, Шушвар, Іванов

«Арсенал-МАДОК»: Грабенчук, Глушко, Розгон, Красножон, Мадзяновський, Грищук

Попередження: Лисий – Грищук

Центральний матч групи «А» дивізіону 2, в якому зустрічалися «Новатор» та «Арсенал-МАДОК» не виправдав сподівань вболівальників. Виною тому перш за все грамотна гра номінальних господарів, які ще в першій половині зустрічі зробили вагому заявку на перемогу завдяки хет-трику Олянчука. Знекровлені кадровими втратами «каноніри», які через травми та дискваліфікації звітний поєдинок проводили без замін, робили усе можливе, аби врятуватися від поразки, однак спромоглися лише дещо підсолодити її гіркоту  – впевнена перемога «Новатора» з рахунком 7:2, який із стовідсотковим очковим доробком виходить у лідери групи «А» дивізіону 2.

«ЕкоАльт» – «Райффайзен Банк Аваль» – 0:2 (0:1)

Арбітр: Божко

Голи: Мальований (5), Ярославський (36)

«ЕкоАльт»: Пилипюк, Тихонюк, Потюк, Мокрота, Вавренюк, Камінський, Булка, Подлюк, Мазур, Холодецький

«Райффайзен Банк Аваль»: Незборецький, Яковчук, Ходаковський, Юнчик, Козак, Дацишин, Мальований, Подольський, Ярославський, Хдеєр, Юдов, Підлісний

Попередження: Яковчук

Осічкою «Арсеналу-МАДОК» сповна скористався «Райффайзен Банк Аваль», який в напруженому поєдинку зумів взяти гору над «ЕкоАльтом». «Банкіри» забили по одному м’ячу в кожному із таймів, натомість зберігши свої ворота «на замку», що і стало вирішальним в плані визначення переможця цього двобою – 2:0 на користь «Райффайзен Банку Аваль».

«Стандарт» – ФК «Лезнєво» – 1:9 (0:1)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Бердецький (43) – Тадля (22, пен., 32, 46), Куркевич (27), Крисін (28, 42), Стукан (41), Цейчуков (44), Бердецький (45, аг.)

«Стандарт»: А. Дідишен, В. Дідишен, Побережний, Полупан, Бердецький, Якимчук, Степанюк, Лобода

ФК «Лезнєво»: Дащук, Крисін, Ісхаков, Сьомін, Тадля, Волошин, Микитюк, Стукан, Цейчуков, Куркевич, Малюта

Попередження: Полупан (14) – Сьомін (15), Тадля (15)

Продовжує перемагати і ФК «Лезнєво», який в цьому турі не залишив шансів скромному «Стандарту». За підсумками першого тайму, який завершився мінімальною перевагою Сьоміна і компанії, вболівальники небезпідставно очікували на цікаву другу половину зустрічі, проте їх надіям так і не судилося справдитися. Номінальні гості в другому таймі проявили свої найкращі якості, в ефектному стилі довівши справу до розгромної перемоги – 9:1 на користь ФК «Лезнєво».

«Вікторія» – «Полонія» – 1:12 (0:5)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Гавель (43) – Білецький (1, 25, 33, 47), Чернобай (16), Нємий (11, 19, 27, 29), Ільчук (37), Мамонтов (41, аг.), Шинкарук (43)

«Вікторія»: Кошевко, Ягринець, Присяжний, Рудь, Гавель, Сокирко, Дупляк, Мамонтов

«Полонія»: Старих, Ільчук, Нємий, Шинкарук, Карван, Янковий, Качур, Бородій, Білецький, Чернобай

Попередження: Янковий (31)

Черговий розром влаштувала своєму візаві на майданчику «Полонія», яка відверто познущалася над «Вікторією». Підопічні Валерія Карвана цілковито домінували на майданчику, відвантаживши у ворота Кошевка аж 12 (!) забитих м’ячів. Господарі зуміли лише відповісти голом престижу. Найбільш помітними на майданчику були Білецький та Нємий, які записали на свій бомбардирський рахунок по чотири результативні удари. В підсумку – 12:1 на користь «Полонії».

«Вентс» – «ЕкоАльт-Адрія» – 4:1 (3:0)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Діброва (14, 19), Святий (18), Ілюшин (37) – Гончар (32)

«Вентс»: Болістовський, Діброва, Ілюшин, Лапенюк, Святий, Базовський, Побережник, Жук, Гнідий, Монастирський

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Гончар, Годованюк, Вілінчук, Трофанюк, Яворський, Оборонков

Попередження: Базовський (34)

Чергові три очки заніс у свій актив і «Вентс», який виявився сильнішим за «ЕкоАльт-Адрію». Підопічні Юрія Болістовського дуже активно розпочали гру, і вже під завісу першої половини володіли комфортною перевагою у три забиті м’ячі. В другому таймі цікавіше виглядали вже гості, однак єдине на що спромоглися «екоальтівці», так це підсолодити гіркоту поразки завдяки влучному удару Гончара – 4:1 на користь «Вентсу».

«Мустанг-Автолідер» – «Університет-Heliotherm» – 1:2 (0:1)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Віт. Сироватко (39) – Власов (15), Іщук (37)

«Мустанг-Автолідер»: Косевич, Віт. Сироватко, Легун, А. Кореганов, Чекерський, Петрук, Будченко, Голець, І. Кореганов

«Університет-Heliotherm»: Сандулов, Деусов, Мороз, Іщук, Сакович, Рефель, Березовський, Сяньков, Власов, Глушок, Воловик, Овчинніков, Вигоняйло

Попередження: А. Кореганов (31) – Іщук (39)

Продовжує перемагати і минулорічний чемпіон, «Університет-Heliotherm», який в 5-ому турі зустрів серйозний опір з боку «Мустанга-Автолідера». Підопічні Адальберта Руснака з перших хвилин заволоділи ініціативою, і вже дуже швидко після влучних ударів Власова та Іщук отримав комфортний гандикап у два забиті м’ячі. Віддамо належне номінальним господарям, які відразу змогли завдяки голу Сироватка відродити інтригу в зустрічі. В останні хвилини «мустангівці» відчайдушно намагалися врятуватися від поразки, проте клас чемпіона виявився вищим – мінімальна перемога «Університету-Heliotherm» з рахунком 2:1.

«Ротор» – «Гранд» – 3:1 (0:0)

Арбітр: А. Папірович

Голи: Грищук (28), Морозов (29), Камінський (43) – В. Вербовий (38)

«Ротор»: Данилюк, Федоченко, Олексійчук, Морозов, Логвіненко, Науменко, Камінський, Грищук, Главацький, Шпаков

«Гранд»: Дементій, Рудковський, Іщук, В. Вербовий, Блазунь, Бейбутов, Дячук, С. Вербовий, Трохольський

Попередження: Грищук (13)

Цікавим видався двобій між «Ротором» та «Грандом». За підсумками першого тайму на табло горіли нулі, однак все стало на свої місця в таймі другому – підопічні Володимира Вариводського протягом кількох хвилин тричі розписалися у воротах Дементія, що фактично зняло усі питання про переможця. «Грандівці» зуміли відповісти лише голом престижу – 3:1 на користь «Ротора».

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 20.07.2014 — 22:51

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.