Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Безгольова битва грандів

В матчі 13-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа розійшлися миром з одним із лідерів змагань, «Університетом-Heliotherm»

«Університет-Heliotherm» – «Спортлідер-3-Поділля» – 0:0 (0:0)

Арбітри: Жмурко – Зощук, Матковська

«Університет-Heliotherm»: Петричук, Овчинніков, Воловик, Мороз, Сяньков, Алексеєв, Кізюн, Нємий, Вигоняйло, Сакович, Глушок

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка, Побережник, Розпаченюк (Зенін, 77), Ціх, Колесников, Полупан, Романюк (Подлюк, 80), Сохорук (Роговський, 68), Глас, Юхимович, Трифонов

Попередження: Мороз (26), Глушок (49) – Полупан (45), Розпаченюк (63), Колесников (76)

На 41-ій хвилині Нємий не реалізував пенальті (вище воріт)

У середу, 30-ого липня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 13-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися з одним із лідерів змагань, досвідченим «Університетом-Heliotherm».

Перший небезпечний момент в зустрічі створили номінальні господарі. Відкривати рахунок міг Воловик, який ефектно пробивав під поперечину із середньої дистанції після скидки Нємого, проте Поправка зіграв надійно. Відповідь «лідерів» не забарилася. Змінювати нулі на табло повинен був Розпаченюк, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після розкішного флангового прострілу у виконанні Романюка. Підопічні Артема Гласа додали в швидкості, і стали створювати небезпечні моменти біля воріт номінальних господарів із завидною регулярністю. Через декілька хвилин після розкішної передачі з глибини поля та неузгоджених дій «Університету-Heliotherm» в захисті Романюк втік віч-на-віч із голкіпером, проте не зміг в ближньому бою переграти Петричука. «Лідери» не зупинялися на досягнутому, і вже фактично у наступній атаці близьким до забитого м’яча був Сохорук, який розкішним ударом зльоту у лівий верхній кут замикав подачу від кутового прапорця, однак чудеса воротарської майстерності продемонстрував страж воріт номінальних господарів, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч та врятувавши свою команду від вірного голу. Підопічні Адальберта Руснака в ті хвилини діяли переважно другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і відзначимо що ця тактика майже відразу ледве не принесла свої плоди. Трифонов не за правилами зіграв проти Нємого у карному майданчику «Спортлідера-3-Поділля», і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати сам постраждалий, проте на щастя для «лідерів» пробив вище воріт. Під завісу тайму виводити свою команду вперед у рахунку міг Романюк, який гарматним ударом зльоту цілив у ліву «шістку» після флангового прострілу, однак вкотре чудеса воротарської майстерності продемонстрував Петричук.

Не менш цікавим видався і другий тайм звітного протистояння. В його дебюті виводити господарів вперед у рахунку міг Сяньков, який небезпечно пробивав зі штрафного під поперечину метрів із 35-ти, проте Поправці ціною надзусиль вдалося ліквідувати загрозу. «Лідери» відповіли відразу. Ціх з кількох метрів розстрілював майже порожню ціль після націленої передачі Гласа з кутового, однак рятівником «Університету-Heliotherm» в цьому епізоді виявився Мороз, який в самовідданому стилі в останній момент вибив сферу з лінії порожніх воріт. Через декілька хвилин стовідсотковий момент для того, аби відзначитися мав Розпаченюк. Романюк виконав блискучий сольний прохід по лівому фланзі, обігравши по черзі двох захисників, і ефектно відпасував в центр карного майданчику на ніким не прикритого нападника номінальних гостей, проте Віталій банально не влучив по м’ячу… Підопічні Артема Гласа продовжували тиснути, і вже фактично у наступній атаці створили ще один стовідсотковий момент для взяття воріт опонента. Після скидки Полупана, Колесников вдотик пробивав у правий верхній кут, однак в цьому епізоді за «Університет-Heliotherm» зіграла поперечина, яка прийняла на себе гарматний удар у виконанні Олексія. Номінальні господарі відповіли після стандарту. Змінювати цифри на табло міг Мороз, який ефектним ударом головою під поперечину замикав подачу від кутового прапорця, проте Поправці вдалося ліквідувати загрозу. Останні хвилини проходили за явної переваги «лідерів», які відчайдушно намагалися здобути такі потрібні три очки. Знімати усі питання про переможця в цій зустрічі забов’язаний був Подлюк, який вийшов віч-на-віч із Петричуком після розкішної передачі врозріз у виконанні Юхимовича, однак з кількох метрів примудрився влучити прямісінько у воротаря. До завершення зустрічі суперники створили ще по декілька напівмоментів, проте на цифри на табло це не вплинуло жодним чином – нічия з рахунком 0:0, яка до максимуму загострює подальшу боротьбу за чемпіонське звання.

Свій наступний поєдинок «Спортлідер-3-Поділля» проведе у понеділок, 4-ого серпня. В цей день підопічні Артема Гласа у перенесеному матчі 12-ого туру змагань поміряються силами з іще одним претендентом на призові місця, амбітним «Ротором». Гра відбудеться на стадіоні ДЮСШ №1, початок – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідками неймовірно цікавого футбольного дійства!

Updated: 31.07.2014 — 10:55

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.