Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: безкомпромісні розбірки лідерів

Чергові поєдинки змагань видалися неймовірно цікавими

Все більш цікаво розгортаються події у дебютному розіграші Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 3-ого серпня, змагальний марафон продовжився матчами 8-ого туру у дивізіоні 2, а також були зіграні заключні поєдинки 7-ого туру у дивізіоні 1. Про все це далі у нашому огляді.

«МобіФренд» – «Штурм» – 0:5 (тех.)

Арбітр: Божко

«Штурм»: Дячук, Бистрих, Роздайгора, Ткачишин, Муляр, Підручний, Ліщук, Долінський

Три очки записав у свій актив «Штурм», який без бою здолав «МобіФренд». «Мобіфрендівці» стали творцями головної сенсації змагань із знаком «мінус», в силу різних причин так і не вийшовши на двобій проти одного із аутсайдерів змагань у дивізіоні 2. В підсумку – технічна перемога «Штурму».

«Фортуна» – «ЕкоАльт» – 1:4 (1:0)

Арбітр: Божко

Голи: Коваль (19) – Тихонюк (27), Мокрота (35), Булка (37), Вавренюк (46)

«Фортуна»: Балабанов, Кузюткін, Гурницький, Флерко, Туменко, Пономаренко, Коваль, Бевза, Молодих

«ЕкоАльт»: Холодецький, Тихонюк, Пилипюк, Потюк, Мокрота, Вавренюк, Камінський, Булка, Музика

Цікавим видалось протистояння між «Фортуною» та «ЕкоАльтом», які в очній дуелі визначали того, хто надалі продовжуватиме боротьбу за вихід у плей-офф. Перший тайм краще провели «фортунівці», які пішли відпочивати за мінімальної переваги у рахунку. Друга ж половина цілковито пройшла під знаком номінальних гостей, які провели чотири «сухих» м’ячі у ворота Балабанова, знявши усі питання про переможця в цій зустрічі – 4:1 на користь «ЕкоАльту».

«Дантист» – «Новатор» – 2:3 (1:2)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Кукурудза (19), Самолюк (38) – Посполіта (13, 32), Олянчук (22)

«Дантист»: Рибак, Смучок, Кукурудза, Тимофієв, Кузема, Терещенко, Розуман, Самолюк, Рудий, Вараниця, Приступа, Кубряк

«Новатор»: Любий, Новік, Осадчук, Лисий, Олянчук, Посполіта, Сорока, Шушвар, Гарієвський, Овчинніков, Іванов

Попередження: Розуман (7) – Овчинніков (33)

Вилучення: Овчинніков (33, повторне попередження)

Неймовірно напруженим видався матч між «Дантистом» та «Новатором». На перших хвилинах другого тайму зустрічі «новаторці» володіли комфортною перевагою у два забиті м’ячі, і вже подумки записували собі чергові три очки у заліковий доробок, проте «дантисти» зуміли проявити характер, і зусиллями Самолюка відродили інтригу. Завершення зустрічі проходило у відчайдушних атаках господарів, які робили усе можливе, аби врятуватися від поразки, однак підопічні Віктора Власова блискуче перекривали усі вільні зони, ціною надзусиль зумівши втримати свою мінімальну перевагу – 3:2 на користь «Новатора», який за тур до завершення групових перегонів стає недосяжним для конкурентів у групі «А» дивізіону 2.

«Дельта» – «Райффайзен Банк Аваль» – 0:11 (0:5)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Юдов (6, 7, 15), Юнчик (16, 50), Подольський (23, 27), Яковчук (28, 32), Шляховий (36, 37)

«Дельта»: Федик, Чорноконь, Кармаліта, Козьолок, Патоїшин, Похно, Янов

«Райффайзен Банк Аваль»: Незборецький, Шляховий, Юдов, Юнчик, Ходаковський, Яковчук, Подольський, Дацишин

Оформив собі вихід у плей-офф «Райффайзен Банк Аваль», який у 8-ому турі змагань в дивізіоні 2 познущався над скромною «Дельтою». Номінальні гості з першої і до останньої секунди протистояння в усіх компонентах переважали свого візаві, провівши у ворота свого суперника одинадцять м’ячів без відповіді – більш ніж впевнена перемога «Райффайзен Банку Аваль» з рахунком 11:0.

«Полонія» – «Гранд» – 9:0 (6:0)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Шинкарук (3), Нємий (4, 31, 41), Дияк (6, 8, 10), Янковий (19), Ільчук (35)

«Полонія»: Дияк, Шинкарук, Ільчук, Нємий, Сікора, Карван, Янковий

«Гранд»: Дементій, Дячук, Плеканець, Вербовий, Блазунь, Рудковський, Булкін, Щепінський, Бейбутов, Геут

Попередження: Нємий (42) – Рудковський (42)

По схожому сценарію проходив і двобій між «Полонією» та «Грандом». Номінальні господарі зробили усе можливе, аби достроково забезпечити собі заповітну перепустку у плей-офф, відвантаживши ще до перерви шість «сухих» м’ячів у ворота Дементія. Після відпочинку підопічні Валерія Карвана не зупинялися на досягнутому, забивши ще тричі. «Гранд» намагався нав’язати більш іменитому опоненту свою гру, проте не спромігся бодай підсолодити гіркоту власної поразки голом престижу – розгромна перемога «Полонії» з рахунком 9:0.

ФК «Лезнєво» – «Ротор» – 2:2 (1:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Тадля (2), Ісхаков (34) – Морозов (15), Олексійчук (32)

ФК «Лезнєво»: Дащук, Крисін, Тадля, Сьомін, Ісхаков, Микитюк, Цейчуков, Стукан, Волошин, Куркевич

«Ротор»: Данилюк, Олексійчук, Главацький, Крутяков, Грищук, Камінський, Логвіненко, Науменко, Федоченко, Шпаков, Морозов

Попередження: Тадля (36)

Цікавим видалася зустріч між ФК «Лезнєво» та «Ротором», які в очному двобої по суті вирішували долю другого місця у групі «В» дивізіону 2. Господарі швидко повели у рахунку завдяки влучному удару Тадлі, проте «роторці» зуміли досить швидко оговтатися, і в ефектному стилі схилили шальки терезів на свою користь. ФК «Лезнєво» категорично не хотіло миритися з таким ходом подій на майданчику, і під завісу матчу зусиллями Ісхакова змогло врятуватися від поразки – бойова нічия з рахунком 2:2, яка достроково виводить обох суперників у стадію плей-офф турніру.

«Менс» – «Вентс» – 4:6 (2:0)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Дуда (11), Левчук (16), Гілюк (41), Є. Павлюк (47) – Побережник (28, 29), Монастирський (33), Ілюшин (34), Наскальний (41), Гнідий (43)

«Менс»: Кисельов, В. Павлюк, Попов, Гілюк, Братченко, Є. Павлюк, Левчук, Дуда, Бігус

«Вентс»: Матусов, Дикий, Жук, Побережник, Ілюшин, Болістовський, Святий, Лапенюк, Гнідий, Монастирський, Наскальний

Попередження: Дикий (29)

Напруженим видався двобій між «Менсом» та «Вентсом». «Менсівці» краще розпочали гру, і на перерву пішли із комфортною перевагою у два м’ячі. Друга половина зустрічі проходила за переваги підопічних Юрія Болістовського, які зуміли продемонструвати свої найкращі якості на майданчику, в ефектному стилі здобувши вольову перемогу, яка достроково забезпечила номінальним гостям перемогу в групі «В» дивізіону 2 – 6:4 на користь «Вентсу».

«Університет-Heliotherm» – «Спортлідер-2» – 6:6 (2:5)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Рефель (9), Федорко (11, 38), Мороз (29), Вигоняйло (33), Овчинніков (39) – Токарчук (4, 25, 34), Ситнік (5), Жаріков (16), Гранатюк (17)

«Університет-Heliotherm»: Сандулов, Сакович, Овчинніков, Федорко, Власов, Мороз, Вигоняйло, Іщук, Березовський, Воловик, Рефель

«Спортлідер-2»: Трачук, Восканян, Токарчук, Малишевський, Жаріков, Гранатюк, Романюк, Ситнік, Опольський

Попередження: Токарчук (29), Гранатюк (31)

Центральний поєдинок ігрової неділі, в якому зустрічалися «Університет-Heliotherm» та «Спортлідер-2» цілком виправдав сподівання багаточисленної глядацької аудиторії. Обидва суперники робили акцент перш за все на яскраві атакувальні дії, відповідаючи атакою на атаку. Підопічні Романа Шевчука блискуче провели першу половину зустрічі, завершивши її з переконливим гандикапом в три забиті м’ячі, однак у другому таймі діючий переможець змагань, «Університет-Heliotherm», не словом, а ділом продемонстрував свої найвищі турнірні амбції, в неймовірному стилі зумівши відігратися – видовищна нічия з рахунком 6:6.

«Стандарт» – «Вікторія» – 0:8 (0:2)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Сокирко (13, 19, 42), Присяжний (32), Рудь (39, 45, 47), Мамонтов (44)

«Стандарт»: Гаркун, Назарчук, Дідишен, Полупан, Побережний, Якимчук, Душний

«Вікторія»: Кошевко, Сопіль, Ягринець, Мамонтов, Кухта, Присяжний, Рудь, Гавель, Сокирко

Попередження: Гавель (29)

Продовжує перемагати в останніх матчах сезону «Вікторія», яка на фініші турнірної дистанції демонструє доволі привабливу гру. Нажаль, це не допоможе підопічним Андрія Сокирка, які дуже багато втратили очок в перших турах, вийти в плей-офф, проте Мамонтов і компанія зуміли завершити свої виступи в змаганнях на мажорній ноті, відвантаживши вісім м’ячів без відповіді у ворота скромного «Стандарту» – переконлива перемога «Вікторії» з рахунком 8:0.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 04.08.2014 — 11:16

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.