Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Блискавичний реванш

В перенесеній грі 12-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа розгромили досвідчений Ротор»

«Ротор» – «Спортлідер-3-Поділля» – 2:6 (0:4)

Арбітри: Кузнєцов – В. Папірович, Подворний

Голи: Грищук (48), Донець (72, пен.) – Колесников (12), Полупан (33, 37, 45, 53), Зенін (74)

«Ротор»: Лозінський, Рудковський (Морозов, 46), Шпаков, Левченко, Донець, Крутяков, Голоднюк (Никонюк, 73), Грищук, Камінський, Кащук, Васильчишин (Гайдашевський, 46)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Восканян, 46), Глас, Побережник, Шутяк (Соколюк, 53), Юхимович, Ціх, Трифонов, Колесников (Зенін, 57), Романюк, Полупан, Роговський (Сохорук, 61)

Попередження: Голоднюк (71)

У понеділок, 4-ого серпня, свій черговий поєдинок провів «Спортлідер-3-Поділля». В перенесеній грі 12-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа зустрічалися з одним із лідерів турніру, досвідченим «Ротором». Для «лідерів» звітний поєдинок мав особливий підтекст. Нагадаємо, що в грі першого кола «Ротор» мінімально переміг з рахунком 1:0, завдавши «Спортлідеру-3-Поділля» першої поразки у турнірі, отож в повторній зустрічі між цими суперниками підопічні Артема Гласа з усіх сил прагнули реваншуватися за те прикре непорозуміння.

Перший небезпечний момент в грі створили номінальні господарі. Після розкішної передачі з глибини поля на ударній позиції виявився Крутяков, проте Поправка, чудово зігравши на виході, зумів скоротити кут обстрілу та ліквідувати загрозу. Відповідь «лідерів» не забарилася. Змінювати нулі на табло міг Полупан, який розкішним ударом зльоту в лівий нижній кут замикав націлений простріл з флангу у виконанні Романюка, однак Сергію трішки забракло влучності. Підопічні Артема Гласа зуміли перехопити ініціативу, і вже дуже швидко зуміли матеріалізувати свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відкрив рахунок у грі Колесников, прицільно пробивши у лівий нижній кут після чудового прострілу із флангу у виконанні активного Романюка – 0:1. Господарі відповіли дальнім ударом у виконанні Васильчишина, проте Поправка в цьому епізоді зіграв надійно. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Подвоїв перевагу своєї команди Полупан, який невідпорно пробив під поперечину із-за меж карного майданчику після скидки Шутяка – 0:2. Не встигли «роторці» як слід прийти в себе, як вже знову були змушені розпочинати з центру поля. Глас філігранною передачею врозріз із глибини поля вивів Полупана віч-на-віч із голкіпером, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши у ліву «шістку» – 0:3. В наступній атаці доводити рахунок до непристойного міг Романюк, який гарматним ударом зльоту під поперечину замикав блискучу скидку Шутяка, однак чудеса воротарської майстерності в цьому епізоді продемонстрував Лозінський, в неймовірному стрибку парирувавши «мертвий» м’яч та врятувавши свою команду від вірного голу. Господарі відповіли результативним ударом Крутякова, проте арбітр виявився «суворим дядькою», не зарахувавши гол нападника «роторців» через положення поза грою. Підопічні Артема Гласа продовжували діяти на полі першим номером, і ще до перерви заслужено довели рахунок у матчі до непристойного. Хет-трик оформив всюдисущий Полупан, який з кількох метрів вразив незахищену ціль після розкішного прострілу на дальню стійку у виконанні Романюка – 0:4.

В дебюті другої половини «роторцям» вдалося скоротити розрив у рахунку. Відзначився Грищук, який чудово зіграв на перехопленні, і потужно пробив з розвороту в ближній кут – 1:4. Відповідь «лідерів» не забарилася. Закріпив більш ніж вагому перевагу своєї команди активний Полупан, блискуче пробивши вдотик у лівий вержній кут після флангового прострілу – Лозінський хоч і дотягнувся до м’яча, проте врятувати свою команду не зміг – 1:5. Номінальні господарі діяли переважно другим номером, роблячи ставку на швидкі контратаки, і відзначимо, що ця тактика майже відразу принесла свої плоди. Глас не за правилами зіграв у власному карному майданчику проти Донця, і арбітр не вагаючись вказав «на позначку». «Вирок» взявся виконувати сам постраждалий, і холоднокровним пострілом в лівий нижній кут впритирку із стійкою зробив відставання своєї команди у рахунку менш критичним – 2:5. Завершення матчу проходило за явної переваги «лідерів», які буквально «розривали» свого опонента. Довів рахунок до непростойного Зенін, який записав на свій рахунок воістину гол-шедевр. Владислав чудово зіграв на перехопленні на підступах до штрафного майданчику «Ротора», ефектним фінтом пошив у дурні Левченка, а далі невідпорно пробив з розвороту точнісінько у ліву «дев’ятку», не залишивши жодних шансів Лозінському – 2:6. Близьким до забитого м’яча був і Юхимович, проте відверто вибачив суперника, не зумівши вразити фактично порожню ціль метрів з 12-ти після блискучої скидки того ж Зеніна. На останніх секундах матчу активний Зенін міг оформити дубль, прицільним ударом в дальній верхній кут замикаючи передачу з флангу від Полупана, однак за «роторців» в цьому епізоді зіграв каркас воріт.

У підсумку – впевнена перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 6:2, який взяв ефектний реванш за мінімальну поразку в матчі першого кола між цими суперниками. Свій наступний матч «лідери» проведуть у четвер, 7-ого серпня. В цей день підопічні Артема Гласа поміряються силами з новачком турніру, «Хмельницькими делікатесами», які наразі замикають турнірну таблицю змагань. Гра відбудеться на стадіоні «Поділля», початок – о 19:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідками цікавого футбольного дійства!

Updated: 05.08.2014 — 13:14

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.