Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: визначились усі учасники плей-офф у дивізіоні 2

Чергові поєдинки змагань видалися напрочуд результативними

Наближається пора вирішальних матчів у дебютному розіграші Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 9-ого серпня, відбулися матчі 8-ого туру змагань у дивізіоні 1, а також левова частка поєдинків заключного, 9-ого туру, групових змагань у дивізіоні 2, за підсумками яких стали відомими імена усіх учасників плей-офф у другій за престижністю лізі нашого турніру. Забігаючи наперед відзначимо, що усі без виключення ігри видалися напрочуд багатими на забиті м’ячі, що принесло неабияку насолоду багаточисленній глядацькій аудиторії. Про все це далі у нашому огляді.

«Арсенал-МАДОК» – «Дельта» – 20:4 (8:0)

Арбітр: Бондар

Голи: Самсонов (8, 18, 23, 25, 39), Шлапак (10), Мадзяновський (14, 31, 43), Бабій (18, 20, 32), Красножон (28, 41, 44, 46, 50), Глушко (30, 43), Грищук (49) – Кармаліта (33), Цвик (37, 45), Данилюк (42)

«Арсенал-МАДОК»: Грищук, Черкезов, Красножон, Шлапак, Мадзяновський, Подлюк, Порушник, Розгон, Бабій, Глушко, Самсонов

«Дельта»: Федик, Чорноконь, Кармаліта, Данилюк, Цвик, Похно, Ярусевич, Задорожний, Янов, Онісьєв

Попередження: Грищук (40)

Завершив груповий етап в дивізіоні 2 на мажорній ноті «Арсенал-МАДОК», який каменя на камені не залишив від скромної «Дельти». «Каноніри» в усіх компонентах переважали свого опонента на майданчику, відвантиживши у ворота Федика відразу 20 (!) забитих м’ячів. «Дельтівці» спромоглися відповісти лише чотири рази – в підсумку 20:4 на користь «Арсеналу-МАДОК». Найбільш помітними в складі переможців були Андрій Самсонов та Дмитро Красножон, які зуміли по п’ять разів відзначитися результативними ударами.

«ЕкоАльт» – «Дантист» – 1:2 (1:1)

Арбітр: Бондар

Голи: Мокрота (15) – Терещенко (2, 48)

«ЕкоАльт»: Холодецький, Тихонюк, Потюк, Мокрота, Конвалюк, Камінський, Булка, Мазур, Дунець, Пилипюк, Подлюк

«Дантист»: Розуман, Терещенко, Рибак, Вараниця, Тимофієв, Коржан, Кузема, Приступа, Самолюк, Рудий, Смучок

Попередження: Потюк (18), Тихонюк (42)

Вилучення: Самолюк (8, демонстративна незгода із рішенням арбітра)

Вирішальний матч за останню путівку у плей-офф від групи «А» дивізіону 2, в якому зустрічалися «ЕкоАльт» та «Дантист», видався неймовірно напруженим. Перший тайм завершився за нічийного рахунку, що обіцяло цікаву розв’язку поєдинку. «Екоальтівці», яким для виходу у вирішальну стадію змагань потрібно було лише перемагати, відчайдушно намагалися забезпечити собі потрібний результат, проте саме тоді дався взнаки головний козир «дантистів» – грамотна гра на контратаках, одну з яких влучним ударом завершив Терещенко і приніс своєї команді мінімальну перемогу, а з нею – місце у плей-офф турніру – 2:1 на користь «Дантисту».

«Райффайзен Банк Аваль» – «Фортуна» – 9:1 (5:0)

Арбітр: Бондар

Голи: Козак (6, 16), Якубовський (8, 9), Пукас (21), Юдов (26, 45), Ярославський (46, 47) – Бевза (41)

«Райффайзен Банк Аваль»: Подольський, Шляховий, Якубовський, Ярославський, Пукас, Ходаковський, Юнчик, Юдов, Козак, Хдеєр

«Фортуна»: Балабанов, Романов, Молодих, Коваль, Бевза, Гурницький, Кузюткін, Карпенко, Туменко

Чергову вікторію заніс собі у актив «Райффайзен Банк Аваль», який не залишив жодних шансів «Фортуні». Фактично, «банкіри» вирішили долю матчу ще у першому таймі, провівши п’ять «сухих» м’ячів у ворота Балабанова. В другій половині матчу Шляховий і компанія не зупинялися на досягнутому, відзначившись ще чотири рази. Єдине, на що спромоглися номінальні гості, так це на гол престижу – переконлива перемога «Райффайзен Банку Аваль» з рахунком 9:1, який посідає підсумкове третє місце у групі А дивізіону 2.

«Белфаст» – «Фаворит» – 9:3 (2:2)

Арбітр: Бондар

Голи: Вельський (16, 40, 46), Заузолков (22), Шадрін (28, 47), Гуцал (32), Воронін (34, 50) – Веселовський (20), Савчук (25), Р. Огороднічук (32)

«Белфаст»: Вінницький, Шадрін, Шевчук, Дарченко, Гуцал, Грох, Воронін, Заузолков, Вельський

«Фаворит»: Януш, Мевша, Веселовський, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Альміз, Савчук

Попередження: Шадрін (24), Дарченко (32), Грох (49) – Альміз (35)

Перервав серію невдач «Белфаст», який доволі несподівано «поклав на лопатки» міцний «Фаворит». В першому таймі на майданчику можна було спостерігати рівну гру, що логічно знаходило своє відображення у цифрах на табло, проте в другій половині матчу господарям вдалося провести сім м’ячів у ворота Януша, що фактично зняло усі питання про переможця в цій дуелі – 9:3 на користь «Белфасту».

«Вентс» – «Стандарт» – 11:9 (3:4)

Арбітр: Бондар

Голи: Ілюшин (5, 22), Наскальний (21, 32), Гнідий (27, 41), Мустафін (30), Болістовський (43), Матусов (46, 47, 48) – В. Дідишен (1, 15, 40, 45), Побережний (19, 27, 43, 48), Бердецький (24)

«Вентс»: Болістовський, Матусов, Ілюшин, Гнідий, Мустафін, Наскальний

«Стандарт»: Назарчук, В. Дідишен, П. Дідишен, Бердецький, Побережний, Гаркун

Попередження: В. Дідишен (4)

Неймовірно результативним видався двобій між «Вентсом» та «Стандартом». Команди, які перебувають на різних полюсах турнірної таблиці, подарували в заключному турі групової стадії справжню гольову феєрію багаточисленним глядачам, забивши на двох 20 м’ячів. Влучнішими у цій гольові перестрілці виявилися підопічні Юрія Болістовського, що дозволило святкувати успіх номінальним господарям – 11:9 на користь «Вентсу», який здобуває перемогу в групі «В» дивізіону 2.

«Карат» – «Політехнік» – 3:3 (2:2)

Арбітр: Бондар

Голи: Савченко (8, 43), Садовський (11) – Садовнік (4), Клапченко (20), Вільчинський (50, пен.)

«Карат»: Садовський, Століта, Гуляк, Джунько, М. Лисий, О. Лисий, Беринда, Савченко

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, Садовнік, Н. Салабай, А. Салабай, Курманський, Жилович

Попередження: Садовський (34), О. Лисий (44)

Напруженим видався двобій між «Каратом» та «Політехніком». Впродовж усієї зустрічі номінальні господарі володіли мінімальною перевагою, і, мабуть, вже подумки записували собі три залікові бали у очкову скарбничку. «Політехніки» не опускали руки, і на останній хвилині заробили право на пенальті. Вільчинський з «точки» свій шанс не змарнував, врятувавши свою команду від поразки – бойова нічия з рахунком 3:3.

«Бамбук» – «Воля» – 4:4 (2:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Кульбачний (5, 50), Антонов (25, пен.), Глаз (35) – Ярош (12, 29), Остапишен (33, 42)

«Бамбук»: Гарбар, Кравецький, Антонов, Кушнірук, Кучерук, Глаз, Погребняк, Кульбачний, Дилоян, Бабій

«Воля»: Русс, Задерейко, Бармак, Остапишен, Ярош, Терлецький, Сивак, Сворінь, Скиць

За схожим сценарієм проходив і двобій між «Бамбуком» та «Волею». В першій половині гри перевага у рахунку була на боці номінальних господарів, проте в таймі другому підопічні Руслана Майдана зуміли проявити характер, схиливши шальки терезів на свою користь. Все йшло до перемоги номінальних гостей, однак зовсім іншої думки стосовно цього був Кульбачний, який на останніх секундах влучним ударом врятував свою команду від поразки – нічия з рахунком 4:4.

«Мустанг-Автолідер» – ФК «ЛП» – 5:1 (2:0)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Легун (10, 30, 50), Будченко (17), Голець (25) – Марчук (37)

«Мустанг-Автолідер»: Чекерський, Голець, Третьяков, В’яч. Сироватко, Віт. Сироватко, Косевич, Легун, І. Кореганов, А. Кореганов, Будченко, Петрук

ФК «ЛП»: Чабан, Козубович, А. Муравський, Зінченко, Рудоман, Пучков, Марчук

Попередження: Голець (17) – Козубович (17)

Третю поспіль перемогу здобув «Мустанг-Автолідер», який в 9-ому турі виявився сильнішим за одноосібного аутсайдера змагань в дивізіоні 1, ФК «ЛП». «Мустангівці» вкотре проявили себе добре у завершальній стадії атак, зумівши п’ять з них довести до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. Номінальним ж гостям подібне вдалося лише одного разу – 5:1 на користь «Мустангу-Автолідера», який суттєво покращує свої шанси на вихід у плей-офф.

«Спортлідер-2» – «Спортлідер-3» – 5:6 (1:2)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Жаріков (15, 48), Гранатюк (29), Токарчук (33), Малишевський (44) – Шеремета (10, 31), Сохорук (23, 39, 46), Трочинський (26)

«Спортлідер-2»: Трачук, Гранатюк, Малишевський, Нік, Токарчук, Ситнік, Жаріков

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Трочинський, Цилепа, Ілюшин, Глас, Сохорук, Шеремета, Вербовий

Один з центральних матчів ігрового дня, в якому зустрічалися «Спортлідер-2» та «Спортлідер-3», сповна виправдав свій статус. На початку другого тайму номінальні гості володіли комфортною перевагою в чотири забиті м’ячі, проте юні підопічні Романа Шевчука зуміли проявити характер, ціною неймовірних зусиль скоротивши розрив до мінімуму. Останні хвилини проходили у відчайдушних атаках господарів, які будь що прагнули врятувати долю матчу, однак саме тоді дався взнаки величезний досвід Гласа і компанії, яка блискуче діяла в захисті, грамотно перекриваючи усі вільні зони, що і дозволило номінальним гостям зберегти свою перевагу. В підсумку – непроста перемога «Спортлідера-3» з рахунком 6:5, який впритул наближається до лідера змагань у дивізіоні 1, «Хмельницьких делікатесів».

«Гранд» – ФК «Лезнєво» – 4:8 (0:6)

Арбітр: Жмурко

Голи: Вєтров (30), С. Вербовий (34, 36), Плеканець (39) – Волошин (3, 28), Ісхаков (15, 17, 23), Тадля (16), Цейчуков (18), Сьомін (29)

«Гранд»: Гарматюк, Дячук, Плеканець, С. Вербовий, Блазунь, Рудковський, Щепінський, Бейбутов, Геут, Мазур, Вєтров

ФК «Лезнєво»: Дащук, Крисін, Ісхаков, Цейчуков, Сьомін, Тадля, Стукан, Куркевич, Микитюк, Волошин

Попередження: Блазунь (12), Рудковський (13)

Чергові три очки заніс у свій актив ФК «Лезнєво», який не залишив шансів амбітному «Гранду». Сьомін і компанія блискуче провели першу половину гри, забивши шість «сухих» м’ячів у ворота Гарматюка, що фактично зняло усі питання стосовно переможця цього матчу. В другому таймі «грандівцям» вдалося нав’язати свою гру більш іменитому супернику, проте це дозволило лише підсолодити гіркоту поразки – 8:4 на користь ФК «Лезнєво».

«ЕкоАльт-Адрія» – «Полонія» – 4:4 (0:1)

Арбітр: Жмурко

Голи: Вілінчук (35), Трофанюк (37, 48), Яворський (47) – Білецький (3), Нємий (35, 45), Богун (44)

«ЕкоАльт-Адрія»: Коник, Гончар, Музика, Трофанюк, Яворський, Вілінчук, Годованюк, Мейко

«Полонія»: Богун, Ільчук, Білецький, Цілінський, Нємий, Качур, Старих, Бородій, Чернобай, Янковий

Попередження: Трофанюк (10), Коник (36) – Цілінський (15), Богун (38)

Видовищним видався двобій між «ЕкоАльт-Адрією» та «Полонією». Впродовж усієї зустрічі попереду у рахунку були номінальні гості, однак на останніх хвилинах протистояння підопічні Олега Рогульського змогли проявити характер, і завдяки влучним ударам Трофанюка та Яворського зуміли врятуватися від поразки – нічия з рахунком 4:4, яка забезпечує «Полонії» вихід у плей-офф дивізіону 2.

«Хмельницькі делікатеси» – «Університет-Heliotherm» – 2:2 (1:0)

Арбітр: Жмурко

Голи: Сиворог (25), Палійчук (38) – Сакович (43, 50)

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Вербовий, Палійчук, Сиворог, Лисенко, Атласюк, Гончарук, Ярмаш, Кащук

«Університет-Heliotherm»: Сандулов, Овчинніков, Воловик, Власов, Березовський, Деусов, Вигоняйло, Мороз, Сакович, Сяньков, Антонюк, Іщук

Попередження: Лисенко (8) – Сяньков (49)

Центральний поєдинок ігрової суботи, в якому зустрічалися лідери дивізіону 1, «Хмельницькі делікатеси» та «Університет-Heliotherm», видався неймовірно цікавим. На протязі усього матчу господарі вели в рахунку, проте на останніх секундах дався взнаки головний козир діючого чемпіона – відточена до дрібниць гра з п’ятим польовим гравцем. Справжнім героєм для гостей та злим генієм для «делікатесів» став Сакович, який за декілька секунд до фінального свистку влучним пострілом в дальній кут реалізував «більшість», що дозволило «Університету-Heliotherm» в неймовірному стилі врятуватися від поразки – нічия з рахунком 2:2.

«Ротор» – «Менс» – 8:2 (0:0)

Арбітр: Жмурко

Голи: Мельник (28), Крутяков (29, 45, 49), Логвіненко (30), Морозов (33), Науменко (41), Грищук (46) – Є. Павлюк (36), Гілюк (44)

«Ротор»: Данилюк, Главацький, Науменко, Морозов, Крутяков, Мельник, Грищук, Логвіненко

«Менс»: Кисельов, Побута, Попов, Гілюк, Братченко, Є. Павлюк, Левчук, Бігус, Дуда, Улітін, Громницький, В. Павлюк

Попередження: Грищук (48) – Левчук (17), Дуда (48)

В заключному двобої ігрового дня не словом, а ділом підвердив свої найвищі турнірні амбіції досвідчений «Ротор», який в ефектному стилі переграв непоступливий «Менс». Перший тайм завершився без забитих м’ячів, однак в другій половині гри «роторці» зуміли продемонструвати свої найкращі якості у завершальній стадії атак, вісім з них завершивши взяттям воріт. «Менсівці» «відповіли» лише двічі – 8:2 на користь «Ротора», який стає другим у групі «В» дивізіону 2.

Наступні поєдинки турніру відбудуться у неділю, 10-ого серпня. Початок матчів на майданчику спорткомплексу УМВС – о 11:45, в парку Франка – о 13:45. Запрошуємо усіх прийти та стати свідком яскравого видовища!

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 10.08.2014 — 03:14

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.