Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: “Спортлідер-3″ стає одноосібним лідером!

Чергові поєдинки змагань видалися неймовірно видовищними

Продовжується дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організованого Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У неділю, 10-ого серпня, відбулися матчі 9-ого туру у дивізіоні 1, а також поєдинком «Новатор» – «МобіФренд» завершився груповий етап у дивізіоні 2. Забігаючи наперед відзначимо, що усі без виключення зустрічі видалися неймовірно видовищними, що принесло неабияку порцію задоволення багаточисленній армії вболівальників. Про все це далі у нашому огляді.

«Воля» – «Спортлідер-2» – 1:3 (1:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Бармак (14) – Токарчук (24, 46), Опольський (35)

«Воля»: Русс, Задерейко, Бармак, Остапишен, Сворінь, Сивак, Терлецький, Ярош

«Спортлідер-2»: Трачук, Романюк, Токарчук, Малишевський, Ситнік, Нік, Гранатюк, Опольський, Жаріков

Попередження: Ярош (10), Бармак (38) – Жаріков (5), Токарчук (18)

Напруженим видався двобій між «Волею» та «Спортлідером-2». Перший тайм проходив у рівній боротьбі, що логічно знайшло своє відображення у цифрах на табло – відпочивати суперники пішли за нічийного рахунку. В другій половині матчу ініціативою володіли переважно підопічні Романа Шевчука, які в ефектному стилі провели два «сухих» м’ячі у ворота Русса і забезпечили собі чергові три очки, а з ними – достроковий вихід у плей-офф змагань у дивізіоні 1. В підсумку – 3:1 на користь «Спортлідера-2».

«Політехнік» – «Бамбук» – 1:2 (1:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Садовнік (7) – Бабій (9), Антонов (42)

«Політехнік»: Сидоренко, Клапченко, Вільчинський, Садовнік, Курманський, Жилович, Н. Салабай, А. Салабай

«Бамбук»: Гарбар, Кравецький, Антонов, Бабій, Кушнірук, Кучерук, Кульбачний, Глаз, Погребняк, Дилоян

Попередження: Антонов (31)

Не менш цікавим був і матч між «Політехніком» та «Бамбуком». В дебюті першого матчу суперники обмінялися забитими м’ячами, а далі на майданчику можна було спостерігати рівну гру. Моменти біля обох воріт створювалися один за одним, але вирішальним ставав брак у їх реалізації та неперевершена гра Сидоренка та Гарбара, які по декілька разів відверто врятували свої команди. Все йшло до закономірної «мирової», проте зовсім іншої думки на рахунок цього був Антонов, який на останніх хвилинах влучним ударом реалізував контратаку гостей – мінімальна перемога «Бамбука» з рахунком 2:1, який за два тури до завершення групових змагань у дивізіоні 1 здобуває омріяну путівку у плей-офф.

ФК «ЛП» – «Карат» – 6:1 (4:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: О. Муравський (14), Зінченко (19, 20, 35), Марчук (21), Козубович (45) – Савченко (7)

ФК «ЛП»: Чабан, Козубович, Пучков, Зінченко, А. Муравський, О. Муравський, Марчук, Рудоман

«Карат»: Беринда, Джунько, М. Лисий, О. Лисий, Тезієв, Савченко, Садовський, Століта, Гуляк

Попередження: Козубович (10)

Вперше смак перемоги відчув ФК «ЛП», який «поклав на лопатки» непоступливий «Карат». Козубович і компанія провели, мабуть, найкращий матч в нинішньому розіграші, блискуче діючи як в захисті, так і на завершальній стадії атак. Шість з них ФК «ЛП» зумів довести до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів. «Каратівцям» подібне вдалося лише одного разу – переконлива перемога ФК «ЛП» з рахунком 6:1.

«Університет-Heliotherm» – «Белфаст» – 10:1 (3:1)

Арбітр: Бондар

Голи: Вигоняйло (6, 45, 48), Мороз (9, 19), Антонюк (30, 34, 41), Власов (38), Іщук (49) – Дарченко (8)

«Університет-Heliotherm»: Горенко, Сяньков, Воловик, Вигоняйло, Деусов, Мороз, Рефель, Іщук, Власов, Овчинніков, Антонюк

«Белфаст»: Вінницький, Шадрін, Шевчук, Дарченко, Грох, Гуцал, Воронін, Заузолков, Вельський

Чергові три пункти заніс у свою очкову скарбничку діючий переможець змагань, «Університет-Heliotherm», який в 9-ому турі розгромив скромний «Белфаст». Номінальні господарі в усіх компонентах переважали свого візаві на майданчику, десять разів розписавшись у воротах Вінницького. Єдине, на що спромігся «Белфаст», так це підсолодити гіркоту власної поразки голом престижу – 10:1 на користь «Університету-Heliotherm».

«Новатор» – «МобіФренд» – 13:5 (6:1)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Лисий (5, 11, 28, 32, 36, 38, 39), Мельник (8), Шушвар (16, 27), Посполіта (20), Любий (25, 29) – Шушвар (5, аг.), О. Вакух (35), Єфімчук (43, 49), Єременко (50)

«Новатор»: Посполіта, Лисий, Мельник, Шушвар, Шевчук, Любий

«МобіФренд»: О. Вакух, Підгородецький, Єфімчук, Зіньковський, Д. Вакух, Єременко, Мартинюк

Поєдинок між «Новатором» та «МобіФрендом», який завершував груповий етап змагань у дивізіоні 2, видався неймовірно результативним. Команди, які знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, потішили багаточисленних вболівальників справжньою гольовою феєрією, забивши на двох 18 м’ячів. Влучнішими у цій перестрілці виявилися підопічні Віктора Власова, що і стало визначальним у плані переможця цієї дуелі – 13:5 на користь «Новатора», який із стовідсотковим показником перемагає в групі «А» дивізіону 2.

«Фаворит» – «Мустанг-Автолідер» – 3:5 (1:2)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Савчук (15, 29), Альміз (41) – І. Кореганов (24, 38), Третьяков (25, 40), Голець (43)

«Фаворит»: Януш, Мевша, Веселовський, Альміз, Савчук, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук, Столярчук

«Мустанг-Автолідер»: Чекерський, Петрук, Третьяков, Голець, І. Кореганов, А. Кореганов, В’яч. Сироватко, Віт. Сироватко, Легун, Будченко, Косевич

Попередження: Д. Огороднічук (17)

Четверту поспіль перемогу здобув «Мустанг-Автолідер», який в 9-ому турі змагань у дивізіоні 1 здобув непросту перемогу над сусідом по турнірній таблиці, норовливим «Фаворитом». Матч проходив у рівній боротьбі, що логічно знаходило своє відображення у цифрах на табло, і здавалося, що все так і завершиться нічиєю, проте «мустангівці» на останніх хвилинах зустрічі в ефектному стилі реалізували дві контратаки, і зуміли схилити шальки терезів на свою користь – 5:3 на користь «Мустангу-Автолідера», який покращує свої перспективи на вихід у наступну стадію турніру.

«Спортлідер-3» – «Хмельницькі делікатеси» – 3:1 (2:1)

Арбітр: Кузнєцов

Голи: Шеремета (6), Сохорук (19), Роговський (38) – Сиворог (23)

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Глас, Сохорук, Колесников, Ілюшин, Роговський, Шеремета, Вербовий, Цилепа

«Хмельницькі делікатеси»: Самчук, Дубовий, Атласюк, Криськов, Ярмаш, Сиворог, Палійчук, Лисенко, Гончарук, Вербовий, Кащук

Попередження: Сохорук (34), Колесников (48) – Палійчук (11), Лисенко (46)

Вилучення: Самчук (41, позбавлення суперника явної можливості забити м’яч)

Центральний поєдинок ігрового дня, у якому зустрічалися «Спортлідер-3» та «Хмельницькі делікатеси», сповна виправдав свій статус. Активніше розпочали гру номінальні господарі, які вже дуже швидко заволоділи комфортним гандикапом у два забиті м’ячі, проте «делікатеси» не опустили руки, і зуміли зусиллями Сиворога відродити інтригу. В другому таймі перевагу «лідерів» закріпив Роговський, однак підопічні Романа Яковенка не полишали надій відігратися. Вирішальним став епізод в середині другого тайму: Самчук зіграв руками за межами воротарського майданчику, і заслужено побачив перед собою червону картку, залишивши свою команду в меншості, і дещо психологічно надломивши своїх партнерів. Довести за таких обставин справу до переможного завершення для підопічних Артема Гласа виявилося лише питанням часу – 3:1 на користь «Спортлідера-3», який одноосібно очолює турнірну таблицю в дивізіоні 1.

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

 

Updated: 10.08.2014 — 20:52

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.