Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

«Спортлідер-3-Поділля» здобуває чергову перемогу!

В матчі 15-ого туру чемпіонату міста з футболу підопічні Артема Гласа здобули непросту перемогу над «ДЮСШ-Україна»

«ДЮСШ-Україна» – «Спортлідер-3-Поділля» – 1:2 (1:0)

Арбітри: В. Папірович – Безкоровайний, Матковська

Голи: Підлісний (39) – Ціх (52), Сохорук (80)

«Спортлідер-3-Поділля»: Поправка (Восканян, 80), Побережник (Подлюк, 46), Ціх, Трифонов, Роговський, Полупан, Юхимович, Глас, Романюк (Соколюк, 77), Шутяк (Сохорук, 46), Колесников

У четвер, 14-ого серпня, свій черговий поєдинок в чемпіонаті міста з футболу провів «Спортлідер-3-Поділля». В рамках 15-ого туру змагань підопічні Артема Гласа зустрічалися з одним із аутсайдерів змагань, «ДЮСШ-Україною».

Перший тайм проходив за явної переваги «лідерів», проте втілити її у забиті м’ячі в «Спортлідера-3-Поділля» не виходило. Підопічні Володимира Сенделя дуже щільно діяли в обороні, моментами не соромлячись навіть грати на відбій. На 30-ій хвилині масовані захисні редути «ДЮСШ-України» вперше в матчі дали збій: забивати повинен був Полупан, однак відверто вибачив суперника, не зумівши з кількох метрів вразити фактично порожню ціль після вивіреної передачі Гласа. Відоме футбольне правило спрацювало відразу. Це Гресь відмінним пасом врозріз вивів на побачення із голкіпером Підлісного, і той зусиль партнера не змарнував, холоднокровно пробивши в ліву «шістку» – 0:1. Ще до перерви «лідери» зусиллями Юхимовича могли відновити паритет, але той не влучив у порожні ворота метрів з 7-ими після розкішного прострілу на дальню стійку у виконанні Романюка.

Другу половину активніше розпочали гравці «Спортлідера-3-Поділля», які вже дуже швидко змогли втілити свою ігрову перевагу у забитий м’яч. Відновив статус-кво Ціх, який блискуче виконав штрафний удар, метрів з 25-ти невідпорно пробивши точнісінько у ліву «шістку» – 1:1. «Лідери» додали в швидкості, і невдовзі таки досягли свого. Колесников чудовим пасом вивів на ударну позицію Сохорука, для якого влучити у ближній кут було справою техніки – 2:1. Віддамо належне молодим гравцям «ДЮСШ-України», які чудово діяли другим номером, роблячи ставку на швидкі контрвипади. Відзначимо, що ця тактика ледве не принесла свої плоди, проте рятівниками «лідерів» виступили Роговський та Трифонов, які самовіддано виносили сферу з лінії порожніх воріт після ударів прудконогого Підлісного. В підсумку – мінімальна перемога «Спортлідера-3-Поділля» з рахунком 2:1.

Свій наступний поєдинок «лідери» проведуть у наступний четвер, 21-ого серпня. В цей день підопічні Артема Гласа поміряються силами із «Тетрою».

Updated: 15.08.2014 — 19:25

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.