Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Хмельницький футзальний клуб "Спортлідер+"

Преміум-ліга: злети та падіння фаворитів

Чергові поєдинки змагань принесли декілька несподіваних результатів

Продовжується дебютний розіграш Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з міні-футболу, організований Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. У суботу, 16-ого серпня, відбулися матчі 10-ого туру у дивізіоні 1, а також перші матчі чвертьфінальних серій плей-офф у дивізіоні 2. Забігаючи наперед відзначимо, що усі поєдинки видалися неймовірно видовищними та результативними, що принесло неабияку порцію задоволення багаточисленній глядацькій аудиторії. Також не обійшлося без несподіванок, які до максимуму загострили турнірну боротьбу. Про все це далі у нашому огляді.

«Воля» – «Університет-Heliotherm» – 5:4 (3:2)

Арбітр: Божко

Голи: Ахмедов (5, 10, 36), Сивак (24), Бармак (43) – Мороз (20, 23), А. Федорко (30), Овчинніков (40)

«Воля»: Русс, Задерейко, Бармак, Леонов, Стець, Гуралечко, Христофоров, Сивак, Терлецький, Ахмедов

«Університет-Heliotherm»: Сандулов, Овчинніков, А. Федорко, М. Федорко, Горенко, Мороз, Власов, Деусов, Сяньков, Іщук, Вигоняйло, Глушок

Центральний матч ігрового дня, в якому зустрічалися минулорічний бронзовий призер та чемпіон турніру, сповна виправдав очікування вболівальників. Суперники діяли у відкритому стилі, відповідаючи атакою на атаку, але давалася взнаки краща діяльність гравців господарів на завершальній стадії атак, які левову частку ігрового часу володіли перевагою у рахунку. На останніх хвилинах «Університет-Heliotherm» відчайдушно намагався врятуватися від поразки, проте вирішальною стала більш довга лава запасних «Волі», яка дозволила підопічним Руслана Майдана зберегти мінімальну перевагу – 5:4 на користь «Волі».

«Арсенал-МАДОК» – ФК «Лезнєво» – 6:1 (2:1)

Арбітр: Божко

Голи: Шлапак (12), Красножон (24, 30, 45), Мадзяновський (47), Грищук (48) – Малюта (10)

«Арсенал-МАДОК»: Лозінський, Грищук, Красножон, Шлапак, Бабій, Подлюк, Розгон, Мадзяновський, Самсонов

ФК «Лезнєво»: Дащук, Крисін, Цейчуков, Тадля, Волошин, Микитюк, Стукан, Ісхаков, Сьомін, Куркевич, Малюта

Попередження: Цейчуков (46)

Впевнено розпочав свої виступи у плей-офф дивізіону 2 «Арсенал-МАДОК», який впевнено переграв ФК «Лезнєво». Номінальні гості зусиллями Малюти швидко повели у рахунку, проте «каноніри» зуміли зібратися, і до завершення матчу провели шість «сухих» м’ячів у ворота Дащука, що зняло фактично усі питання про переможця цієї дуелі. Найбільш помітним в складі переможців був Красножон, який тричі розписавшись у воротах суперника, очолив бомбардирську гонку змагань в дивізіоні 2. У підсумку – переконлива перемога «Арсеналу-МАДОК» з рахунком 6:1.

«Райффайзен Банк Аваль» – «Ротор» – 1:4 (1:1)

Арбітр: Божко

Голи: Шляховий (2) – Морозов (19), Ращик (23, 48, 49)

«Райффайзен Банк Аваль»: Козак, Шляховий, Юнчик, Хдеєр, Ярославський, Дацишин

«Ротор»: Данилюк, Олексійчук, Крутяков, Ращик, Шпаков, Науменко, Гайдашевський, Морозов, Мельник, Федоченко, Главацький, Логвіненко, Камінський

Продовжує не словом, а ділом на майданчику доводити свої найвищі турнірні амбіції і «Ротор», який в першій чвертьфінальній грі плей-офф у дивізіоні 2 виявився сильнішим за «Райффайзен Банк Аваль». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, однак в другій половині «роторці» проявили свій високий клас, зусиллями Ращика, який оформив хет-трик, довівши справу до розгромної перемоги – 4:1 на користь «Ротора».

«Новатор» – «Полонія» – 3:3 пен. 1:3

Арбітр: Бондар

Голи: Олянчук (6, 14), Осадчук (38) – Нємий (15, 43), Богун (46)

«Новатор»: Любий, Новік, Осадчук, Сорока, Шушвар, Олянчук, Посполіта, Лисий, Овчинніков, Гарієвський, Самсонюк

«Полонія»: Сікора, Старих, Нємий, Янковий, Ільчук, Шинкарук, Богун, Білецький, Качур, Дияк

Попередження: Шушвар (19), Новік (50)

Цікавим видався двобій між «Новатором» та «Полонією». «Новаторці», які впевнено вийшли з першого місця на попередній стадії турніру, на початку другої половини матчу володіли комфортною перевагою у два забиті м’ячі, і здавалося, що подумки готувалися святкувати черговий тріумф, однак зовсім іншої думки на рахунок цього були номінальні гості, які проявили неймовірні морально-вольові якості, зрівнявши рахунок та перевівши гру в серії післяматчевих пенальті. В «лотореї» фортуна посміхнулася «Полонії», яка виходить вперед у чвертьфінальній серії плей-офф дивізіону 2 між цими командами.

«Вентс» – «Дантист» – 4:6 (1:3)

Арбітр: Бондар

Голи: Мустафін (17), Побережник (33), Жук (35), Монастирський (41) – Кукурудза (5), Вараниця (12, 16), Розуман (43), Терещенко (45, 47)

«Вентс»: Болістовський, Лапенюк, Наскальний, Дикий, Монастирський, Побережник, Мустафін, Жук, Святий, Ілюшин, Діброва

«Дантист»: Рибак, Смучок, Кукурудза, Тимофієв, Терещенко, Вараниця, Розуман, Кузема, Приходченко, Коржан

Попередження: Діброва (30) – Терещенко (18)

Сенсацію підніс скромний «Дантист», який несподівано «поклав на лопатки» іменитий «Вентс». Справжнім героєм «дантистів» в цій грі був їх воротар, Дмитро Рибак, який самовіддано парирував майже усі загрози його володіння, пропустивши лише 4 м’ячі. Натомість, Кукурудза і компанія блискуче діяли на контратаках, шість з яких номінальні гості змогли втілити у забиті м’ячі – 6:4 на користь «Дантиста».

«Політехнік» – «Хмельницькі делікатеси» – 1:6 (1:1)

Арбітр: В. Папірович

Голи: Садовнік (25) – Криськов (15, 40), Ярмаш (32, 43), Гончарук (44, 47)

«Політехнік»: Клапченко, Сидоренко, Вільчинський, Салабай, Садовнік, Дзюбак, Жилович

«Хмельницькі делікатеси»: Дубовий, Криськов, Сиворог, Гончарук, Ярмаш, Палійчук, Лисенко, Басков, Вербовий

Чергову перемогу святкували і «Хмельницькі делікатеси», які дотиснули непоступливий «Політехнік». Перший тайм завершився за нічийного рахунку, проте у таймі другому «делікатеси» продемонстрували себе у всій красі, провівши п’ять «сухих» м’ячів у ворота Сидоренка. В підсумку – впевнена перемога «Хмельницьких делікатесів» з рахунком 6:1.

ФК «ЛП» – «Спортлідер-2» – 0:5 (тех.)

Арбітр: В. Папірович

«Спортлідер-2»: Трачук, Романюк, Токарчук, Малишевський, Ситнік, Нік, Гранатюк, Опольський, Жаріков

 

«Спортлідер-3» – «Белфаст» – 5:0 (тех.)

Арбітр: В. Папірович

«Спортлідер-3»: Алексейчук, Глас, Сохорук, Колесников, Ілюшин, Роговський, Шеремета, Вербовий, Цилепа

Без бою записали собі в актив чергові очки «Спортлідер-2» та «Спортлідер-3», які так і не дочекалися на майданчику своїх опонентів в обличчі ФК «ЛП» та «Белфаста» відповідно. Як наслідок – технічні перемоги на користь лідерів турніру, а ФК «ЛП» завдяки черговій «баранці» втрачає усі шанси на збереження прописки в дивізіоні 1.

«Мустанг-Автолідер» – «Карат» – 5:2 (2:0)

Арбітр: Мандзій

Голи: І. Кореганов (21), Будченко (24), Легун (33, 48), Віт. Сироватко (49) – Пасічник (29, 44)

«Мустанг-Автолідер»: Чекерський, Петрук, Голець, Третьяков, Віт. Сироватко, В’яч. Сироватко, Будченко, Легун, І. Кореганов

«Карат»: Джунько, Садовський, Гуляк, Сінкевич, Пасічник, О. Лисий, Савченко

Попередження: І. Кореганов (44)

Продовжується чудесне перевтілення «Мустангу-Автолідера», який після жахливого старту здобуває вже п’яту (!) перемогу поспіль. В 10-ому турі Кореганов і компанія виявилися сильнішими за аутсайдера турніру, «Карат». П’ять з своїх атак «мустангівці» довели до логічного завершення у вигляді забитих м’ячів, номінальним ж гостям подібне вдалося лише двічі – 5:2 на користь «Мустангу-Автолідера», який за тур до завершення групових перегонів у дивізіоні 1 забезпечує собі путівку у плей-офф.

«Фаворит» – «Бамбук» – 3:2 (1:2)

Арбітр: Мандзій

Голи: Савчук (14, 35, 43) – Шатілов (11, 23)

«Фаворит»: Януш, Мевша, Люховець, Савчук, Веселовський, Альміз, Д. Огороднічук, Р. Огороднічук

«Бамбук»: Гарбар, Бабій, Шатілов, Дилоян, Кульбачний, Кравецький, Кучерук

Попередження: Люховець (38), Савчук (46) – Дилоян (20), Кравецький (39)

Вилучення: Кравецький (39, повторне попередження)

Неймовірно напруженим видався двобій між «Фаворитом» та «Бамбука». Перший тайм переконливіше провели підопічні Володимира Громницького, які пішли відпочивати за мінімальної переваги у рахунку, проте в другій половині настав вже зірковий час «Фаворита», а конкретніше їхнього найкращого голеадора, Віктора Савчука, який після перерви відзначився двічі, і схилив шальки терезів на користь своєї команди – мінімальна перемога «Фаворита» з рахунком 3:2.

Наступні поєдинки турніру відбудуться у неділю, 17-ого серпня. Початок матчів на майданчику спорткомплексу УМВС – о 11:45, в парку Франка – о 14:00. Запрошуємо усіх прийти та стати свідком яскравого видовища!

Олександр Таран, прес-служба Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області

Updated: 17.08.2014 — 05:29

Добавить комментарий

© Футзальний клуб "Спортлідер+" 2005 - 2016 Усі права захищено.
При використанні матеріалів офіційного сайту ФК "Спортлідер+" посилання на www.sportlider.km.ua обовязково.